IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОВЕДЕН АУКЦИОН ЗА ПРОДАЖБА НА ДЦК ОТ ЕМИСИЯ
    № BG 20 300 24 116/17.04.2024 г.

Цена на 100 лв. номинал
    Годишна доходност
    Минимална
    98.19
    3.74%
    Максимална
    98.68
    3.54%
    Среднопретеглена
    98.44
    3.64%

https://bnb.bg/FiscalAgent/FAGSAucti...20240722_A1_BG

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Бачкай здраво и не изоставяй социалните контакти, за да се случи по-бързо! Социални мрежи, телефони на пациенти и тн.. трябва да си откриваем след време, за да развиеш частната практика.

Успех!
      Абсолютно е така. Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Нз какъв зъболекар си, но ако си ортодонт, тия 300 евра, за 3 год макс трябва да си ги изплатил и то без лишения. Стоматологичните услуги в момента са на световно ниво - цените също.
        Зъболекар на заплата съм и не съм ортодонт

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
          Кефалите искат в морето
          Last edited by tetris12; 23.07.2024, 15:58.

Коментар

• Играчи, чакаме ви.

https://www.varna24.bg/novini/varna/...-ulici-2195104

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
              Защото съм само от 2 години и половина в София и още нямам толкова голяма пациентска база натрупана. Ако си бях останал във Варна нямаше да е така, но малко рестартирахме играта с местенето.
              Бачкай здраво и не изоставяй социалните контакти, за да се случи по-бързо! Социални мрежи, телефони на пациенти и тн.. трябва да си откриваем след време, за да развиеш частната практика.

Успех!
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

На 31 ще ставам скоро, и съм зъболекар. Две кризи съм видял с очите си- едната световна, другата лична след загубата на баща ми. Оттам и придобих опит с имотите, търсенето, купуването и менажирането им. С 5 годишния си доход ще мога да изплатя сегашния имот, а втори ще ми трябва за частен кабинет, не за да го отдавам под наем. Имах голям буфер, но сега след сделката ще изчезне. Ако имам нужда от кеш, имам откъде да взема. Прав си, че за имот натиска жената, защото аз мога и под наем, но след като идва и дете, нека да й е спокойно, за сметка на малко забавяне на други планове. Планове има резервни и за София и за Варна, работа има за целия китайски народ, да съм жив и здрав и да драпам, но и за това си има и застраховки живот
                Нз какъв зъболекар си, но ако си ортодонт, тия 300 евра, за 3 год макс трябва да си ги изплатил и то без лишения. Стоматологичните услуги в момента са на световно ниво - цените също.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не знам защо оставяш кабинета за после.
                  мисля, че си обръкал последователността, но както казваш жените са мотиватор
                  Защото съм само от 2 години и половина в София и още нямам толкова голяма пациентска база натрупана. Ако си бях останал във Варна нямаше да е така, но малко рестартирахме играта с местенето.

Коментар

На 31 ще ставам скоро, и съм зъболекар. Две кризи съм видял с очите си- едната световна, другата лична след загубата на баща ми. Оттам и придобих опит с имотите, търсенето, купуването и менажирането им. С 5 годишния си доход ще мога да изплатя сегашния имот, а втори ще ми трябва за частен кабинет, не за да го отдавам под наем. Имах голям буфер, но сега след сделката ще изчезне. Ако имам нужда от кеш, имам откъде да взема. Прав си, че за имот натиска жената, защото аз мога и под наем, но след като идва и дете, нека да й е спокойно, за сметка на малко забавяне на други планове. Планове има резервни и за София и за Варна, работа има за целия китайски народ, да съм жив и здрав и да драпам, но и за това си има и застраховки живот
                    не знам защо оставяш кабинета за после.
                    мисля, че си обръкал последователността, но както казваш жените са мотиватор
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Харесвам начина ти на мислене. Щом майка ти е на 53, значи ти си съвсем млад. Предполагам пак ИТ. Сега си хванал гребена на вълната, правиш си планове, пълен си с енергия...Това е добре. Това което ти липсва, е житейският опит. Той идва с времето. Знам, сега емоциите бушуват. Всичко е ново и лъскаво. Банките дават 300к без да се дърпат. Абе живот с една дума. Готви се обаче за жестоки удари под кръста. Те неминуемо ще дойдат. Нито строител, нито банка, нито работодател, нито който и да било друг, никой не гледа твоя интерес. Даже жена ти - колкото и да е парадоксално, ми се струва, че тя е повлияла сериозно на решението ти за имота, а жените не мислят с главите си и се ръководят 100% от емоциите... Добре за тях, зле за мъжа...

Трябва да си готов да поемаш сътресения, да имаш планове Б и C. Само човек, оцелял през няколко кризи, вкл.и от личен характер, може да тегли чертата. Говориш за втори имот вече, а още не си даже купил първия, да не говорим за изплащането му. Пари за "черни дни" заделил ли си? Карай по-внимателно и проучи повече варианти за инвестиране, задели малко резерви за всеки случай..Дано си късметлия. При всички положения ти желая успех.

Коментар

Харесвам начина ти на мислене. Щом майка ти е на 53, значи ти си съвсем млад. Предполагам пак ИТ. Сега си хванал гребена на вълната, правиш си планове, пълен си с енергия...Това е добре. Това което ти липсва, е житейският опит. Той идва с времето. Знам, сега емоциите бушуват. Всичко е ново и лъскаво. Банките дават 300к без да се дърпат. Абе живот с една дума. Готви се обаче за жестоки удари под кръста. Те неминуемо ще дойдат. Нито строител, нито банка, нито работодател, нито който и да било друг, никой не гледа твоя интерес. Даже жена ти - колкото и да е парадоксално, ми се струва, че тя е повлияла сериозно на решението ти за имота, а жените не мислят с главите си и се ръководят 100% от емоциите... Добре за тях, зле за мъжа...

Трябва да си готов да поемаш сътресения, да имаш планове Б и C. Само човек, оцелял през няколко кризи, вкл.и от личен характер, може да тегли чертата. Говориш за втори имот вече, а още не си даже купил първия, да не говорим за изплащането му. Пари за "черни дни" заделил ли си? Карай по-внимателно и проучи повече варианти за инвестиране, задели малко резерви за всеки случай..Дано си късметлия. При всички положения ти желая успех.
                        Имам една позната, има гадже, забременя от него, но след като разбра, че има ипотечен кредит го заряза, сама щяла да си гледа детето.
                        Имам и друга позната - разведена, намери си някакъв -разведен, уж всичко е ок, докато оня не и е заявил, че плаща ипотечен и издръжка...заряза го....май никой не иска да се обвързва с роби.

Коментар

Ще си говорим след 10/20/30 години кое какво. Наясно съм какво ми казваш, но сам каза, че няма как да сме сигурни нито за едното, нито за другото. Нека да не спекулираме с качеството на строежа, тъй като от това, което съм гледал, сградата е с доста по-добро качество от останалите, на които сме ходили на оглед с жена ми. И все пак само времето ще покаже.

Коментар

Ти май наистина вярваш сляпо на строителя. Френски дренаж, но слаган от бай Мангау, под ръководството на бай български мошеник.
                            В тази държава няма едно нещо, което да е наред, а ти си мислиш, че поредният търгаш не те е излъгал.
                            Така както описваш нещата, говорим за бомба със закъснител. Като протекат гаражите и всичко идва от "твоя" парцел и като те погнат съседите, ще ти се иска да не си се раждал. То и добре да е направено, рано или късно ще протече. Водата не я спира нищо.

Учудвам се и как така парцелчето е в твоя нот. акт, а гаражите са отдолу...Само в бедна България могат да се измислят подобни абсурди.
                            Ще си говорим след 10/20/30 години кое какво. Наясно съм какво ми казваш, но сам каза, че няма как да сме сигурни нито за едното, нито за другото. Нека да не спекулираме с качеството на строежа, тъй като от това, което съм гледал, сградата е с доста по-добро качество от останалите, на които сме ходили на оглед с жена ми. И все пак само времето ще покаже.

п.с. Сега погледнах скиците и реално само моя си гараж е под открития парцел, но в най-високата му точка. Дренажа е с наклон в другия край. Така че ако има ядове след години, ще са си само мой.
                            Last edited by MorskiShop; 23.07.2024, 10:52.

Коментар

• Иначе по темата- майка ми е на 53г почти и не работи. Прави си тортички и гъделъци за приятели и познати, но това си й харесва. Живее изцяло от пасивния доход, но виждам, че не може да си позволи това, което е имала преди- големи екскурзии в чужбина, маркови дрехи и скъпи бижута. Не че аз като бачкам и изкарвам пари си ги позволявам, ама просто исках да си позволя имот в София, а до 5 години може би и втори. Всичко е до приоритети и до това, какво искаш да правиш с времето и парите си. Ето сега жена ми е в Италия на почивка с най-добрата си приятелка, защото на мен графика ми е пълен до горе и не мога да изляза в отпуска. Още влача дни от миналата година, а от тази съответно не съм ги наченал. Без бачкане не виждам как ще станат нещата. Има и хора, които са предприемачи и могат за по-кратък срок да създадат нещо, което печели повече пари от мен с физическата ми работа, но първо това са доста малък процент хора и второ- аз знам, че не съм такъв типаж и си гледам моя път.

Коментар

Има трева, инсталирана е поливна система и има гаражи под градинката, да. Но има и много хубав френски дренаж.
                                Ти май наистина вярваш сляпо на строителя. Френски дренаж, но слаган от бай Мангау, под ръководството на бай български мошеник.
                                В тази държава няма едно нещо, което да е наред, а ти си мислиш, че поредният търгаш не те е излъгал.
                                Така както описваш нещата, говорим за бомба със закъснител. Като протекат гаражите и всичко идва от "твоя" парцел и като те погнат съседите, ще ти се иска да не си се раждал. То и добре да е направено, рано или късно ще протече. Водата не я спира нищо.

Учудвам се и как така парцелчето е в твоя нот. акт, а гаражите са отдолу...Само в бедна България могат да се измислят подобни абсурди.

Коментар

Working...
                                X