Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bertram; 24.01.2021, 19:13.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Как да ти ги покаже като не е така Ето ,как се движи днешната справка по Кавръковите критерии, по спомен предишната преди да изтрият темата беше 1263 евро
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 88783 euro
Средна цена на кв.м: 1277 euro.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Значи и ти си престъпник така ли? Това беше номера на моряците и ги щракнаха масово. Така поне знаем че не си купувал имот последните 3 години . Както казва Стоичков - не си стуваше занимавката.
Гола вода си, въздух под налягане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Явно хората са почнали да пестят от храна и лекарства и са насочили спестеното към техника.
Коментар
-
Новите бедни имам предвид. Ще става повече и повече.
Трябват и наематели. Лошо няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Вече си се предал и не търсиш никъде нищо....само ръсиш мозък
От 800 евро, сега не могат да го дадат и 550. Другия месец ще е 400. Колко труд са вложили само да го постегнат, само и само да ми го дадат за 400 евро да го осера за месец-два.
Коментар
-
Бедните ,винаги са били извън пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Както писах, спал си отвит. НАП не могат да проверят никой, който си е декларирал че живее извън страната (като мен).
А на Роската Бъчваров на моабета да вярващ е меко казано комично
Коментар
-
Тези цени са като "повишаването на средните заплати" - просто бедните са извън пазара. А инвентара на лускозни имоти се увеличи рязко последния месец. Щях много да се радвам ако още търсех апарти в България и аз...
Коментар
-
2019-та https://www.24chasa.bg/novini/article/7457327
2018-та https://dariknews.bg/regioni/stara-z...dohodi-2106843
Всяка година горят по поне 300 човека, повечето са точно инвеститори в имоти от чужбина.
А на Роската Бъчваров на моабета да вярващ е меко казано комично
Коментар
-
Тези цени са като "повишаването на средните заплати" - просто бедните са извън пазара. А инвентара на лускозни имоти се увеличи рязко последния месец. Щях много да се радвам ако още търсех апарти в България и аз...
Коментар
-
Как да ти ги покаже като не е така Ето ,как се движи днешната справка по Кавръковите критерии, по спомен предишната преди да изтрият темата беше 1263 евро
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 88783 euro
Средна цена на кв.м: 1277 euro.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Влизането в България не те прави местно лице по никакъв начин. Ти си местно лице в УК, нямаш НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ да си преведеш пари тук, декларираш, че си местно лице там (което е 100% истина) и си тип-топ. Отделно въобще не е сигурно че "към момента на покупката ти физически вече си в България". Това "Още повече че сметки в чужбина трябва да са декларирани в НАП предварително" също не се отнася за българите живеещи в чужбина.
Пълна каша ти е в главата.
Но да речеме че не си местно лице и си планирал всичко точно така че да нямаш 6 месеца престой и абсолютно всичко ти е чисто. Разправиите с НАП ще ти излязат толкова много пари и време че не си струва изобщо да се занимаваш. Сметките в чужбина трябва да ги декларираш в момента в който ти стана 6 месеца престой, пак не знам кой ще си "кара хоум офиса" и ще купува апаратамент при положение че ще стои по малко от 6 месеца и то при последните 3 месеца на локдауна. От 9 кладенеца вода носите вие брокерите.
- 1 like
Коментар
Коментар