If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да го успокоя, цените на ЗЗ падат, заради нагласите и страха от лошата година на едрите собственици които определят и цените на земята. Те купуват, те продават. А някои продават след лошата година. Но това е за мен тенденция в средносрочен план. Виж за жилищните имоти новините са лоши за него.
Притежава две нули, това притежава, жалко е, че е в тази тема!
Да го успокоя, цените на ЗЗ падат, заради нагласите и страха от лошата година на едрите собственици които определят и цените на земята. Те купуват, те продават. А някои продават след лошата година. Но това е за мен тенденция в средносрочен план. Виж за жилищните имоти новините са лоши за него.
Па за моята...ми предлагат 1 600 000 евра. Щото който живее в нея не плаща нито наеми, нито сметки, нито други разходи може би. Отрезах ги като краставици.
Предполагам, че пишеш за общежитието на ул.Илиянско шосе номер 8, ама не знаех, че е твое!!
БФБ-то ми е отделно перо с 50%, въобще не го смятам. В IBKR, a и за два дни вече станаха 550, не 300, там утроих за година, но го намирам за крайно недостатъчно, мисля да форсирам и да удвоя до пролетта. Колкото и да не желая, ще се разделя с ASML и ще добавя в Gold Fields, макар да знам, че те няма да растат при ТръмПИЧА.Просто заместване. Удвояване само в ANAU и SXR8
Па за моята...ми предлагат 1 600 000 евра. Щото който живее в нея не плаща нито наеми, нито сметки, нито други разходи може би. Отрезах ги като краставици.
Точно така, освен това има включени и прилични джобни за съботна дискотечка, както и режийни за биричка през седмицата.
Коментар