If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За Атина от къде ти е информацията?
По-голяма нелепост не бях чувал.
За да не губим време в излишни разяснения, проверете каква е ситуацията в братски Белград.
От там се движим на запад и проверяваме, не е толкова сложно, сравняват се няколко параметъра (колегата, който ме пита дали съм проверявал нотаралните такси, брокерските комисионни и билетчетата за градския до адреса на огледа, малко пресоли манджата).
За Белград не знам, аз дадох пример за Берлин, където познавам пазара доста добре. С една средна нетна заплата там се купува повече и по-качествено отколкото в София, при ипотечна лихва под 1%. За останалите столици нека кажат тези, които са били там и познават ситуацията.
Пак подчертавам - не забравяйте качеството. Все едно да сравняваш баварски кашкавал в немския Кауфланд с насипно сирене от 9 лева и 90% палмово масло в някоя бакалия в Дружба. Много правят такива сравнения и твърдят, че "сиренето в България" било много по-евтино отколкото в Германия. Само че ако вземат един нормален кашкавал с прилично качество се оказва, че струва 25 лева и не 9. А качествено немско сирене в Германия върви по 5-6 Евро килото.
Нали това пиша, цената в Гео Милев е такава. Така или иначе нищо не мога да направя до м. май ама ме притесняват парите в банките, а и никак не съм убедена, че ще има ефект от чакането.
Сега моментът е такъв, че е един от редките времена на кеша. Два лева да имаш - купувай.
В Атина и Стамбул и сега са поне 3 пъти по достъпни. Естествено непрестижни нормални имоти, каквото са в Редута, ливади, поляни, долини, бучимиши из София
За Атина от къде ти е информацията?
По-голяма нелепост не бях чувал.
За да не губим време в излишни разяснения, проверете каква е ситуацията в братски Белград.
От там се движим на запад и проверяваме, не е толкова сложно, сравняват се няколко параметъра (колегата, който ме пита дали съм проверявал нотаралните такси, брокерските комисионни и билетчетата за градския до адреса на огледа, малко пресоли манджата).
ЕПК-то си е било на цената за района .Изчакай малко ,новините от бизнеса и икономиката,пазара на труда са много лоши за момента ,тепърва ще се виждат негативи от цялата тази лудост .
Нали това пиша, цената в Гео Милев е такава. Така или иначе нищо не мога да направя до м. май ама ме притесняват парите в банките, а и никак не съм убедена, че ще има ефект от чакането.
Асансьор има, пише го. За кухнятя пише, че е нова и подовете са дъбови.
Със сигурност ще му трябва да се пипне малко, но фактически ти е готов за отдаване. Едни 1000 Евро минимум.
На първо четене така изглежда. Ама изглежда прекалено добре за да е вярно. Особено на такова топ място.
Съгласен съм че заслужава да се види, със сигурност има доста кусури, от вътре има само една снимка на ъгъл в холче. Определено всички снимки наблягат на локацията, оттам нататъка се приготви за сериозни инвестиции. А най-вероятно няма и асаньор, което и с инвестиции не може да се оправи.
Асансьор има, пише го. За кухнятя пише, че е нова и подовете са дъбови.
Със сигурност ще му трябва да се пипне малко, но фактически ти е готов за отдаване. Едни 1000 Евро минимум.
Малко е неясно дали тези 80 квадрата са светли или със стени. Ако е светла площ и цената не е много висока - на подобна цена има абсолютни коптори в Докторската Градина, а тук мястото е по-добро. Заслужава си поне да си види, жалко че не съм в София. Такъв имот много рядко излиза на пазара.
Съгласен съм че заслужава да се види, със сигурност има доста кусури, от вътре има само една снимка на ъгъл в холче. Определено всички снимки наблягат на локацията, оттам нататъка се приготви за сериозни инвестиции. А най-вероятно няма и асаньор, което и с инвестиции не може да се оправи.
Коментар