Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Пак сложи брокерските очила. Намаленията са факт. 200К евро е луксозния сегмент който по принцип не е на отворения пазар въобще и там се наддава извънпазарно. Да се докарат до тук значи никой с пари не им е бидвал. Умните пари не търсят имоти.
Старбъкс е знаково място. 8К евро квадрата може да е струвало преди пандемията. Аз знам в другия старбъкс в съседния мол оборота е беше по 20К лева на ден. Този е по-малък да кажем по 10К лева на ден. Може и да си струва такава локация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Правителството да се намеси с държавни лостове и да слага таван на цените .
https://www.investor.bg/sasht/337/a/...teksas-322722/
Ето пример с газа
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Той преди едно десетилетие е сбъркал като за няколко десетилетия в Банско ,така че е бетон в това отношение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеStarbucks до ндк на тезгяха https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61420370399665
Вчера масово имоти над 200К са новите обяви. Умните пари търсят кеш. Сещай се како.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
От това се притеснявам. Вече на никой не му прави впечатление на цени над 200 000 евро , а в случая кв. м. е над 8000 евро. Ужас !
После чакайте намаление !
Старбъкс е знаково място. 8К евро квадрата може да е струвало преди пандемията. Аз знам в другия старбъкс в съседния мол оборота е беше по 20К лева на ден. Този е по-малък да кажем по 10К лева на ден. Може и да си струва такава локация.
Коментар
-
От това се притеснявам. Вече на никой не му прави впечатление на цени над 200 000 евро , а в случая кв. м. е над 8000 евро. Ужас !
https://www.investor.bg/sasht/337/a/...teksas-322722/
Ето пример с газа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
скъпа сестро,
За таз цена дедо поп си е харесал друго нещо от тухла. Дедо поп иска като тебе в къща. По всичко личи че с моя енориаш-тракторист ще живеем близо един до друг.
нали беше кочина и щеше да отдаваш и зачезваш по варненско - в момента няма апартаменти с добра доходност за продан, даже с прилична доходност.. който и каквото да си говори или наемите трябва да се вдигнат много или цените да спаднат,за да видим рентабилност и стабилност. Предвид, че хората, които плащат наеми разчитат основно на заплата не виждам в обозримо бъдеще откъде ще дойде това избухване в доходите им, че да са ок на 30-40% по-високи наеми, което да оправдае повишените от луди очаквания цени.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
При този апартамент не виждам никакъв смисъл от изриване, дори го считам за глупаво. Вместо бригада ,аз ще извикам фирма за почистване.
Не обичам да давам съвети на Купата, защото повече от десетилетие знам ,че не бърка ! Все пак като женка, го направих ,но съм сигурна, че няма да ми се разсърди
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеStarbucks до ндк на тезгяха https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61420370399665
Вчера масово имоти над 200К са новите обяви. Умните пари търсят кеш. Сещай се како.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
А бе вас не ви ли е гнус да се преместите да живеете на ново място и да не направите ремонт? Давате една торба пари, пък 15-20К лева за ремонт не отделяте. Само като си помисля предишните обитатели какви може да са и директно викам бригадата да изрине всичко. А и сега не е толкова скъпо да се направи ремонт.
Не обичам да давам съвети на Купата, защото повече от десетилетие знам ,че не бърка ! Все пак като женка, го направих ,но съм сигурна, че няма да ми се разсърди
Коментар
-
Starbucks до ндк на тезгяха https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61420370399665
- 1 like
Коментар
-
Струва ми се добре направено , не е скъпо ,а ако не те кефи след три години го продай или не го купувай ама го погледни От това което виждам му трябва само една боя в хола, че това лилавко ме притеснява ако и кухнята е добре направена е с добра цена.
Коментар
-
Купа, защо не го погледнеш това ? Струва ми се добре направено , не е скъпо ,а ако не те кефи след три години го продай или не го купувай ама го погледни От това което виждам му трябва само една боя в хола, че това лилавко ме притеснява ако и кухнята е добре направена е с добра цена.
Лошото е ,че цените започват да ме притесняват.
Ратко ,е широко скроен човек и си мисля ,че няма да ти се разсърди
имаме и параклис в младост 3.
препоръка е
Коментар
Коментар