Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
И ти си един брокер.....
Бегай маани са!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Бегай да си търсиш тухлена гарсониера около Рума не ни занимавай с полюциите си
Бегай маани са!
Коментар
-
Нямате пет стинки , ама джафкате като болонки със селския инвеститор.
- 1 like
Коментар
-
Те хубво ще ти присъдят кинти ама от тия нема какво да вземеш
от тия да имаш да взимаш кинти е като да имаш точки на демото на борсата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
В агенцията по вписванията е цялата инфо за мен' не фантазиите ти. Ако нещо лъжеш' има и съд' нали се досещаш' само от теб и orthodox' ще ми присъдят неимуществени вреди' да мога да захлупя поредния желан от мен имот..така' че продължавай с клеветите' кефиш така.....пари от нищото
от тия да имаш да взимаш кинти е като да имаш точки на демото на борсата
Коментар
-
В агенцията по вписванията е цялата инфо за мен' не фантазиите ти. Ако нещо лъжеш' има и съд' нали се досещаш' само от теб и orthodox' ще ми присъдят неимуществени вреди' да мога да захлупя поредния желан от мен имот..така' че продължавай с клеветите' кефиш така.....пари от нищото
Бегай да си играеш на пясъка, мушморок!
Коментар
-
Не, ти не си брокер. Ти си туз инвеститор с три декара люцерна.
Коментар
-
Наследил си на баба си и дедо си двора на село барабар с кирпичената къща, купил си с кредит с помощта на вашите маломерно жилище на гредоред в краен софийски квартал и вече го раздаваш туз инвеститор. Бегай да си играеш на пясъка, мушморок!
Коментар
-
Всички' които сме заинтересовани от поскъпването на НИ в София и по света' сме брокери' много голяма мъка има на този свят' неизкоренимо невежество
- 2 Харесвания
Коментар
-
Отново грешни разсъждения на закъсало брокерче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Минавах на няколко пъти покрай сградата. Аз съм живял там на близо 5-6 години и дори се замислих дали не бих купил в нея...
-Кофтито е че е точно на булеварда и не гледа към слънцето, а към булеварда, а и е в ниската част
-другото е че слъце и бла бла , не е точно така защото небостъргача на минстрой гордо се извисява, а сега разчистват парцелите отзад, така че няма да се очудя на още няколко високи сгради които да скрият тази
- сигурно 60% от апартите са АТЕЛИЕТА и НЕ предлагат гаражи и паркоместа, явно много разчитат че спирката на метрото ти е в краката
- мисля че за даване под наем има не лош потенциал, а и имат сигурно 40% празни апарти в момента.
Реално за под наем е окей локацията, метрото, новата офис сграда на Минстрой, центъра, бизнес парка на 3-4 спирки. Въпроса е дали има нужда от толкова много жилища за под наем и дали ще си струва наема изобщо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Защо брокито което не минава пети клас на четене с разбиране ще ми изнася лекция с брокерските опорки? Ти дори не си прочел за какво става дума. Директивата е насърчителна за нови еко жилища и разрушителна за стари имоти и туристически еърбнб-та в центъра.
Коментар
-
Виж Кавръка като обикаля да гледа и за тебе нема смисъл да късате два чифта обувки и без това нема да купите
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind
Абе' тия нулеваци' съвсем изкрейзиха' що за лумпи-щрумпи трябва да си' за да си представиш дори' че нормален инвеститор ще отговаря на лузъри-нулеваци
- 1 like
Коментар
Коментар