Първоначално изпратено от simbad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by 20000леваЗАПЛАТА; 01.04.2021, 18:51.
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеИ на мене ми омръзна перона, трябва да се купува имот бързо, да се закотвя тука да плащам максимално данъци в полза на управлението та да се оправи малко тази кочина. Ще подходя разумно както препъчват от бранша. Първо ще си избера брокерка, пък самия апартамент който може да намери тя е от второстепенно значение. Важното е да е раздвижи икономиката с парите които дарявам по веригата на посредниците. Имоти ООД с двама брокери общо които скоро бяха цитирани от квалитетното издание "Факти" ми направиха добро впечателение с коментара как трябвало да се наддава над офертна цена за да си сигурен че имота е качесвтен https://fakti.bg/imoti/566465-pazara...va-koeto-beshe. Ще пиша да като взема наториалния акт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеИ на мене ми омръзна перона, трябва да се купува имот бързо, да се закотвя тука да плащам максимално данъци в полза на управлението та да се оправи малко тази кочина. Ще подходя разумно както препъчват от бранша. Първо ще си избера брокерка, пък самия апартамент който може да намери тя е от второстепенно значение. Важното е да е раздвижи икономиката с парите които дарявам по веригата на посредниците. Имоти ООД с двама брокери общо които скоро бяха цитирани от квалитетното издание "Факти" ми направиха добро впечателение с коментара как трябвало да се наддава над офертна цена за да си сигурен че имота е качесвтен https://fakti.bg/imoti/566465-pazara...va-koeto-beshe. Ще пиша да като взема наториалния акт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от macedonian
на североизток към Ереван.
географията ти бяга малко север/юг, но ти е простено.
Last edited by bertram; 01.04.2021, 15:08.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Отказах се от Варна
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
И на мене ми омръзна перона, трябва да се купува имот бързо, да се закотвя тука да плащам максимално данъци в полза на управлението та да се оправи малко тази кочина. Ще подходя разумно както препъчват от бранша. Първо ще си избера брокерка, пък самия апартамент който може да намери тя е от второстепенно значение. Важното е да е раздвижи икономиката с парите които дарявам по веригата на посредниците. Имоти ООД с двама брокери общо които скоро бяха цитирани от квалитетното издание "Факти" ми направиха добро впечателение с коментара как трябвало да се наддава над офертна цена за да си сигурен че имота е качесвтен https://fakti.bg/imoti/566465-pazara...va-koeto-beshe. Ще пиша да като взема наториалния акт.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това в балчик до лодките не знам кой го е строил
купувай каквото си харесал - варна или бургас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
И къде е това яко пазаруване, дедо попе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениебратя и сестри,
днес дедо поп хлъзгаше смело ските по нанадолнището, а расото му се вееше зад него. Килимявката бех захванал с един ластик, че да не изхвърчи от вятъра. Денят беше прекрасен, пистите обработени, снега перфектен, а хора почти нямаше. Дедо ви поп се скъса от каране и кеф. По-интересното е, че евреите и румънците яко пазаруват имоти, а това не са добри новини за фауната на перонЯ.
Коментар
-
братя и сестри,
днес дедо поп хлъзгаше смело ските по нанадолнището, а расото му се вееше зад него. Килимявката бех захванал с един ластик, че да не изхвърчи от вятъра. Денят беше прекрасен, пистите обработени, снега перфектен, а хора почти нямаше. Дедо ви поп се скъса от каране и кеф. По-интересното е, че евреите и румънците яко пазаруват имоти, а това не са добри новини за фауната на перонЯ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеВиж сега, аз с имоти се занимавам от 30г. Дали съм преценил кое е добро на морето за мен, как мислиш? Да ми хвърляш някакви ташаци ново строителство, строени от арменци, абе аре не на мен тия...аз купувам от арменци, ама в топ център
купувай каквото си харесал - варна или бургас?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
аз мислех, че ти трябва да се кефиш лятото...
това е интересно място, но е голямо за тебе
тристаен с 2 спални и 2 бани тоалетни в балчик нещо около 120кв, обазаведен за 86К EUR
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНасекъде скъпотия. София, морето, къщи, вили, къде видеха някои тези дискаунти не знам.
После фалита на една второразрядна банка прати целия свят по дяволите за дълго време.
Е, какво пък сега достигнахме онези нива от преди 14 год.
Стискайте и палците на краката да няма някой черен лебед по света, че ще има пак връщане във втори клас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Този не ми е съмишленик.
И това го има.Last edited by X_Y; 01.04.2021, 09:46.
Коментар
Коментар