Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Жони, за парите дето сиприготвил за софийски кимизарник или ваканционен имот в БГ, можеш да си купиш девствен остров в Океания. Замаушката и носителя на жълтата фланелка вече го сториха и вече повече нито ги чухме, нито видяхме. Явно им е много добре. Замисли се и ти...
пп. дедо поп току що удари една рибена чорба + миди натюр + бира на Тузлата и му е време за следобедна дрямка.
Попе, денят на страшния съд идва, не го забравяй! Покай се, грешнико и не осквернявай името господне! Нямаш право да носиш ни расо, ни кръст!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не ми трябва. За тези пари едни 10 години ще си ходя по екскурзии насам-натам. Няма поддръжка, няма нищо. Влизам в хотела и почват да ми слугуват. Всеки път на различно място и с нови каки.
Имот, в който не живееш поне 6 месеца в годината, са пари хвърлени на вятъра. Имот за инвестиция е 100% загуба. В момента доходността ми на годишна база от дивиденти гони 60% - реално за 5 месеца от 2020, през които съм бил съдружник, получих дивидент, равняващ се на 1/4 от сумата, която платих, за да откупя дяловете. И по-голямата част я реинвестирах. Рекорна печалба за 2020 година въпреки кризата, която беше разпределена на 100%. Естествено, вече не получавам никаква заплата, но това не ме притеснява хич = за 2021 очаквам да получа поне колкото две годишни нетни заплати за 2019. Почти всичко отива обратно във фирмата за увеличаване на дяловете ми, тъй като съм сключил договор с останалите съдружници с ясни параметри.
2% доходност от имоти? Не си и помислям да правя подобна глупост. Като понатрупам капитал идните няколко години, може и да купя заветния четиристаен, който търся. Ако излезе нещо в желаните от мен райони (което не е надценено и задължително без участието на брокери), може и да взема кредит - при тази доходност на вложеното 3-4% лихва ми е смешна и ще го изплатя за 3-4 години. На брокераст обаче няма да дам и стотинка, ако ще и да изпусна имота на живота си. Принцип.
пп. дедо поп току що удари една рибена чорба + миди натюр + бира на Тузлата и му е време за следобедна дрямка.Last edited by Арменския пoп; 20.03.2021, 15:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, аз смятам да опитам стратегията мотаейки се седмица -дестина дена в района да предложа за оферти които ме устройват моите скромни възможности и бюджет.
Лошото е че сега баш се натрупа работа, мога да отсъствам само уикенда. Преди си клатех шапката, сега работа до откат. За мен това е много, чак се стресирах кво чудо е.
по-скоро огледи по обяви и тогава предлагаш цена. проблема е, че повечето къщи са много зле и трябва поне един сезон яко натискане с майстори, че да заприличат на годни за обитаване. но динамиката на цените ясно показва, че хайп там за разика от софия и големите градове НЯМА и съответно е добро време за пазарлъци. Русите и те са под вода (традиционно мятащи големите пачки уж).
поздрави
ПП браво за работата има много народна мъдрост в приказката
залудо работи, за лудо не стойLast edited by bertram; 20.03.2021, 12:40.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
https://www.google.com/maps/@43.3830...7i13312!8i6656
гледам 2012-та е снимано от гуглето и е било на тезгяха, сега може би пак е на тезгяха след малко боядисване на фасадата
попа да каже, но за мен това си е фиш-фиш зоната.
прави впечатление, че са тръгнали с голямата торба 125к евро, но са слезли на 75К ... както е тръгнало може с пазарлък да я свалиш още ако си толкова запален по морски имот.
ако,че инфраструктурата не е топ си има чар зоната фиш-фиш.
Лошото е че сега баш се натрупа работа, мога да отсъствам само уикенда. Преди си клатех шапката, сега работа до откат. За мен това е много, чак се стресирах кво чудо е.Last edited by bulgarian lev; 20.03.2021, 12:20.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не ми трябва. За тези пари едни 10 години ще си ходя по екскурзии насам-натам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Интересно ми е къде е. Ако е Овчаровски плаж не от най ок офертите
гледам 2012-та е снимано от гуглето и е било на тезгяха, сега може би пак е на тезгяха след малко боядисване на фасадата
попа да каже, но за мен това си е фиш-фиш зоната.
прави впечатление, че са тръгнали с голямата торба 125к евро, но са слезли на 75К ... както е тръгнало може с пазарлък да я свалиш още ако си толкова запален по морски имот.
ако,че инфраструктурата не е топ си има чар зоната фиш-фиш.Last edited by bertram; 20.03.2021, 11:20.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
джонка,
ти не го даваш особено семеен човек, нямаш жена , деца и си човек на планетата.
стига си се тровил тука като не ти харесва, а защо не помислиш да си вземеш някъде нещо, което те кефи на макс.
бюдежетът ти е широк и като се изключат разни претъпкани и супер скъпи столици и мегаполиси може да се класираш кеф ти в европа, кеф ти в азия, кеф ти в африка... с бюджета за мезонета и да си вземеш една прилична къща.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Е винаги може да вземеш през доверения адвокат едно къще на миконос щом не ти харесва.
Имот, в който не живееш поне 6 месеца в годината, са пари хвърлени на вятъра. Имот за инвестиция е 100% загуба. В момента доходността ми на годишна база от дивиденти гони 60% - реално за 5 месеца от 2020, през които съм бил съдружник, получих дивидент, равняващ се на 1/4 от сумата, която платих, за да откупя дяловете. И по-голямата част я реинвестирах. Рекорна печалба за 2020 година въпреки кризата, която беше разпределена на 100%. Естествено, вече не получавам никаква заплата, но това не ме притеснява хич = за 2021 очаквам да получа поне колкото две годишни нетни заплати за 2019. Почти всичко отива обратно във фирмата за увеличаване на дяловете ми, тъй като съм сключил договор с останалите съдружници с ясни параметри.
2% доходност от имоти? Не си и помислям да правя подобна глупост. Като понатрупам капитал идните няколко години, може и да купя заветния четиристаен, който търся. Ако излезе нещо в желаните от мен райони (което не е надценено и задължително без участието на брокери), може и да взема кредит - при тази доходност на вложеното 3-4% лихва ми е смешна и ще го изплатя за 3-4 години. На брокераст обаче няма да дам и стотинка, ако ще и да изпусна имота на живота си. Принцип.Last edited by ejonny2376; 20.03.2021, 00:47.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тоя фиш фиш като го гледам на стрийт вюто в мапса ми прилича малко на ж.к. Модерно Предградие - цигания пълна и естествено камари от боклуци. За нормален път пък да не говорим изобщо.
Коментар
-
дедо поп,
тази обява да не е набирателна ?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6hywxk&f1=1
ако не е си мисля, че е перфектна лева да захлупва
интересна ми е ценовата динамика по тази обява, но къщето си хваща окото и не е кочина като 95% от обявите в фиш-фиша
Коментар
-
дедо поп,
интересна ми е ценовата динамика по тази обява, но къщето си хваща окото и не е кочина като 95% от обявите в фиш-фишаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
латиносите по принцип са майстори на бързите кризи като вихрушка, но в много случаи там се движат от по-пазарни принципи отколкото в развития свят и имат по-див , но истински капитализъм ... в някои случаи ( венецуела е обратната стрна на медала)
принципно тук пишещите повишители следят основно факти.бг, но все пак един леко жълт светофар от зад океана
https://www.cnbc.com/2021/03/19/the-...al-levels.html
ето ви материала от инвестор.бг
https://www.investor.bg/novini/130/a...1-mart-324259/
започват да се усещат,че надуха и продължават да надуват страшни балони.
сега въпросът е дали ще опитат да изпуснат въздуха балансирано или ще надуват докато се пукне
Руската ЦБ и тя,това е от днес...
Русия изненадващо вдигна лихвите и сигнализира за още повишения
Русия е третата голяма централна банка на развиващия се пазар, която неочаквано затегна паричната политика тази седмица след Бразилия и Турция
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Ти изглежда не четеш какво пиша синко. Нали писах, че и наемите са нагоре, ти сега само потвърждаваш фактите. Тая средна цена по доматокрадовата справка ли е?
Иначе ако си чел какво съм писал ще знаеш, че до края на 2021-ва ни чакат +30%.
интересна ми е ценовата динамика по тази обява, но къщето си хваща окото и не е кочина като 95% от обявите в фиш-фиша
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Само преди 3 месеца им обещаха че няма да вдигат лихвите !
https://m-investor-bg.cdn.ampproject...dini-324102%2F
Тренда глобално се обръща..
принципно тук пишещите повишители следят основно факти.бг, но все пак един леко жълт светофар от зад океана
https://www.cnbc.com/2021/03/19/the-...al-levels.html
ето ви материала от инвестор.бг
https://www.investor.bg/novini/130/a...1-mart-324259/
започват да се усещат,че надуха и продължават да надуват страшни балони.
сега въпросът е дали ще опитат да изпуснат въздуха балансирано или ще надуват докато се пукнеLast edited by bertram; 19.03.2021, 19:36.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар