If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дъщеря ми преди часове ме изкритикува...пълен си с имоти, не мога да ги преброя. Дай нещо и на мен. Казах и изчакай, като заслужиш. Мойте имоти не са кой знае какви, но виде ли как снасят? Или и да си видела не си сметнала, или си го приела за даденост. Ще почешеш грива още 4 години и може да се размисля, рекох и.
Таралеже, другата седмица ще ги водя на семеен туризъм на къщето. Щерката и още една нейна приятелка с нея. А една кака екстра, ти знаеш, пита кога ще наминем...пак ше отложим, щерката е първа, винаги ще е.
Едва ли, десетките му хиляди месечен доход на елджон, едва ли му позволяват да почерпи...за Електроджони, дори са пари за семки, нищо, че прочетох, че над 30 000, разузнаването им се задейства..
няма черпавачи тук, лордче
години усилия съм посветил да ги търся
и нъцки
бизнесмени, милаирдери, революционери...
нъцки
сам не си ли сипеш
нема кой
Той нищо не чака. Всъщност чака - следващата порция дарения (семейни имоти). Той ако на себе си разчиташе, сега щеше зазидан да дели деЦката с кольо.
Арменска гъдулка му се казва на такъв.
няма такова нещо
поне в 3 поста е писал човека, че чака новата справка /9 месеца, но то нищо не е на фона на 9 години/
не коментираме, че новата също не му изнася
и автомазтически сяда да чака още по-новата
но чака
и както се казва, който чака, той ще дочака
добро момче е бетерчо
аз дори си мисля, че някой ден ще събере сърце и ще почерпи
Едва ли, десетките му хиляди месечен доход на елджон, едва ли му позволяват да почерпи...за Електроджони, дори са пари за семки, нищо, че прочетох, че над 30 000, разузнаването им се задейства..
Коментар