Първоначално изпратено от simbad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by 13ADROL; 25.03.2021, 15:48.
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Теслата (както и Биткойна) е чиста спекула. Купуваш и почваш да палиш свещи при Арменския Поп, надявайки се да не се срине всичко.
В случая дивидентът зависи до голяма степен от личния ми принос за компанията. Заплата 0, цялата печалба се разпределя накрая. Колкото си изкараш - толкова. Зависи изцяло от теб и от уменията ти. Хем парите работят за теб, хем и резултатът зависи пак от теб и не ги поверяваш на някой друг да ти ги управлява. Това е разликата.
Имотите пък не са и спекула, а са чиста малоумщина. Да знаеш как нещо е надценено двойно и въпреки всико да тръгнеш да купуваш с идеята за 2-3% от наеми. Пълна лудост.
- 1 like
Коментар
-
Ти не осъзнаваш ли как в момента сме едни 10 години назад спрямо началото на 2020? Чисто икономически говоря. Демографски е още по-зле.
Живея в свят, в който държавата България загива пред очите ми. И не виждам кое оправдава цени, равни на тези в развитите държави, които скоро ще се справят с вируса, а ние се влошаваме с всеки изминат ден?
Не осъзнаваш ли, че малкото хора с пари бягат към Занзибар и към Синапур, далеч от тази кочина?
100-150 души умират дневно. Останалитя бягат и ще бягат. Край, свърши се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Това ако го бях слушала трябваше да продавам на 110000 евро ,а не както мога да продам днес на близо 300000 ! Радвам се ,че такива мнения не ми влияят и продължавам да печеля добре от имотите си !!! Спечелила съм поне тройно вече и продължавам да го правя при това преди да съм продала !!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Е то така с примери от миналото и баба знае. А ако беше взел акции на Тесла вместо това вложение преди година, сега щеше да имаш над 3 милиона.
В случая дивидентът зависи до голяма степен от личния ми принос за компанията. Заплата 0, цялата печалба се разпределя накрая. Колкото си изкараш - толкова. Зависи изцяло от теб и от уменията ти. Хем парите работят за теб, хем и резултатът зависи пак от теб и не ги поверяваш на някой друг да ти ги управлява. Това е разликата.
Имотите пък не са и спекула, а са чиста малоумщина. Да знаеш как нещо е надценено двойно и въпреки всико да тръгнеш да купуваш с идеята за 2-3% от наеми. Пълна лудост.
Коментар
-
За 350k купени дялове края на Юни 2020, 90к разпределена печалба. Това колко процента са според теб на годишна база?
Ако бях взел 2-3 двустайки, сигурно още щях да се занимавам с ремонти и да гоня касиерките от Лидъл и да им се моля да ми станат наематели за по 400 лева.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
От това мнениe разбрахме следното:
- Който има възможност, най-добре да проституира.
- Самият Илон Мъск пише в темата (с Google translate).
Ако бях взел 2-3 двустайки, сигурно още щях да се занимавам с ремонти и да гоня касиерките от Лидъл и да им се моля да ми станат наематели за по 400 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
От това мнениe разбрахме следното:
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Такива мантри, като продай сега, отървавай се на мига, ги слушам от 2008-ма от разни чергари, емигранти и бездетни нулеваци. Радвам се, че и аз не съм послушал подобни семпли хора
минимално на пост
никой не е имал и няма да има желание
да те кара да продаваш 1/2 панеляка защото
дори със усвоеното балконче всеки знае че
това е непродаваемо и е вечно твое
от друга страна на всички е ясно
че ако продадеш 1/2 панеляка си
то тутакси ставашПървоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениечергар, емигрант и нулевак.
Коментар
-
И колко наем получаваш срещу 300к? 1000 Евро макс. Това колко процента са? Толкова получава една елитна кака за 1 нощ.
С 300к можеш да влезеш на дебело в някоя малка компания във високотехнологичния сектор. Аз за 2020 реализирах 60% доходност и съм реинвестирал всичко до стотинка. Офиси в Южна Африка и Сингапур, откриваме работни места и произвеждаме софтуера на бъдещето. Дронове, автономно шофиране, роботи.... Това е бъдещето.
Да забиеш такива суми в тухли, дето не произвеждат нищичко, и да чакаш някой глупак да се навие да живее в тая кочина София и да ти плаща...Сега може и да върви, но докога?
- 5 Харесвания
Коментар
-
И колко наем получаваш срещу 300к? 1000 Евро макс. Това колко процента са? Толкова получава една елитна кака за 1 нощ.
С 300к можеш да влезеш на дебело в някоя малка компания във високотехнологичния сектор. Аз за 2020 реализирах 60% доходност и съм реинвестирал всичко до стотинка. Офиси в Южна Африка и Сингапур, откриваме работни места и произвеждаме софтуера на бъдещето. Дронове, автономно шофиране, роботи.... Това е бъдещето.
Да забиеш такива суми в тухли, дето не произвеждат нищичко, и да чакаш някой глупак да се навие да живее в тая кочина София и да ти плаща...Сега може и да върви, но докога?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не ги гледай имотите сега и няма да се ядосваш
като имаш пари в излишък ги вложи в някакъв бизнес.
Коментар
-
Това ако го бях слушала трябваше да продавам на 110000 евро ,а не както мога да продам днес на близо 300000 ! Радвам се ,че такива мнения не ми влияят и продължавам да печеля добре от имотите си !!! Спечелила съм поне тройно вече и продължавам да го правя при това преди да съм продала !!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
3,59 Евро наем на квадрат, и то на Латинка. Смях. На това чудо сигурно ще му искат едни 500к ако тръгнат да го продават. Кой луд ще налее подобна сума в такъв имот?
Колко ли дипломати и шефове на фирми са се наредили на опашка да го наемат? Този наем спокойно могат да си го позволят и семейство касиерини в Лидъл - Изток.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...vz4&f1=1&fe7=1
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да забиеш такива суми в тухли, дето не произвеждат нищичко, и да чакаш някой глупак да се навие да живее в тая кочина София и да ти плаща...Сега може и да върви, но докога?Last edited by ejonny2376; 25.03.2021, 13:39.
Коментар
Коментар