Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Берти, аз не живея при родителите ми. Точно пък ти, който живееш в апартамент дарен ти от мама и тати и съседен на техния, трябва да си ням на тази тема. Та дали моето поколение е част от този филм не знам, но твоето със сигурност е част.Last edited by national power; 16.06.2021, 09:03.
- 1 like
Коментар
-
Берти, аз не живея при родителите ми. Точно пък ти, който живееш в апартамент дарен ти от мама и тати и съседен на техния, трябва да си ням на тази тема. Та дали моето поколение е част от този филм не знам, но твоето със сигурност е част.
мама ти и татко ти
не живеят в караваната '92
имат си тяхна каравана'74
така ли
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не се ли замисляш, че и твоето поколение е част от целия този филм.
колко години изкара гурбет, за да осигуриш добро наследство на детето си? то дали ще е склонно на същите жертви?
светът, в който живеем е функция на самите нас и гледане и коментиране отстрани не е опция.
поздравиLast edited by bulgarian lev; 16.06.2021, 08:44.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Направил си трудно проследима мисловна сглобка...поне за мен... Ама щом те радва как и да е :-)
Коментар
-
чети ма колежке чети
'от строителния бранш смятат ..'
хихихихи
все едно да питаш в края на октомври продавач на дини ,като има още 20 тона
ще свали ли цената на 0.20 ст или ще я държи на 0.60
аз мисля че ще ти отговори че са последните либеници
и ще скрие от теб че има още 20 тона
а вече е октомври
а идва и още един търговец
а и ще вдигат квадрата общинска площ
а и кредита за вода и ток цъка
да изреждам ли още ма Станчева
ей да не кръцна и нещо в главата д-р Енчев ма Станчева
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеМамините деца на 21 век | Новини и анализи от Европа | DW | 25.05.2012
[ATTACH=CONFIG]n3772572[/ATTACH]
После се чудим защо стават гейове и реват в темата като беззъби хрътки.
колко години изкара гурбет, за да осигуриш добро наследство на детето си? то дали ще е склонно на същите жертви?
светът, в който живеем е функция на самите нас и гледане и коментиране отстрани не е опция.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеМамините деца на 21 век | Новини и анализи от Европа | DW | 25.05.2012
[ATTACH=CONFIG]n3772572[/ATTACH]
После се чудим защо стават гейове и реват в темата като беззъби хрътки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Мърбошкей, в Индия ли, Африка или къде - все милионни, че и Атина, Солун, Истанбул и теАко ти споделя, че става и с 2 месечни заплатки чисто... ще има да ми припадаш тука
И на 3-те изброени от теб места имотите са по-недостъпни от София за местните хора. с 2 заплати ще купят на Индийката квото се сетиш и нищо повече...:-)
ПП Под имот не се разбира мазе или такъв на 50 км от града ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Смея се, щото оставащата ми главница по кредита е 1/20 от активите, а вноската 1/6 от месечния доход. Как една хлебарка от детска стая дава акъл на имотен тигър.? Странно, не, ами смехотворно
хихиххи
1/2 имотна въшка си ти 13TROL
и 15 годишен платен спамер
или просто субект с отклонения в mind-a
няма друго обяснение за живота ти
по имотните форуми със
700 -те ти ника
- 1 like
Коментар
-
Мамините деца на 21 век | Новини и анализи от Европа | DW | 25.05.2012
После се чудим защо стават гейове и реват в темата като беззъби хрътки.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Най отива да те апострофирам с "гладна кокошка просо сънува" ! "сега е момента за апартамента" как ти звучи , ама чесТно кажи , ако ти стиска де !
ПП "пирамиди, фараони и балъци за милИони"
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеВъв всички теми нямащите плюят имащите! То злато,имоти, крипто и даже мадами.Сори за това, че сте житейски несретници. Писна ни да заливате с помията си целия форум.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеВъв всички теми нямащите плюят имащите! То злато,имоти, крипто и даже мадами.Сори за това, че сте житейски несретници. Писна ни да заливате с помията си целия форум.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар