Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Това във Вазов не е обявявано никога. Имаше някакво брокерче, което мрънкаше и се опитваше да изкрънка комисионна, но беше измамник - собствениците никога не са му възлагали продажбата.
Това за 4300 не е ли на Диневи резиденцията? Там само автопаркът на всеки един от собствениците струва колкото 2-3 такива апартамента. Не ви трябва с доктора да се бутате там. Като гледам само входната част с какви мрамори, оникси и чудесии е направена, нищо чудно 4300 да е доста ниска цена (сравнено с 2000+ за боклук в съседните сгради).
Самата локация е скромна - прахоляк и шум от рейсовете и кръстовището.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Айде сега не се сърди. Ето го :
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...rc5&f1=1&fe7=1
ПП А ти пусна ли апарта на домоуправителката във Вазов тук ? Не нея , а само апарта :-)...Щяхме да ти спестим проблемите с довереният адвокат....
Това за 4300 не е ли на Диневи резиденцията? Там само автопаркът на всеки един от собствениците струва колкото 2-3 такива апартамента. Не ви трябва с доктора да се бутате там. Като гледам само входната част с какви мрамори, оникси и чудесии е направена, нищо чудно 4300 да е доста ниска цена (сравнено с 2000+ за боклук в съседните сгради).
Самата локация е скромна - прахоляк и шум от рейсовете и кръстовището.Last edited by ejonny2376; 10.05.2021, 14:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Вилата не е моя.
Нали знаеш, че следя пазара. И може да се ползва от април до края на септември. И зимата също.
Навремето имаше един много хубав филм (може да ми отговориш на лично, как се казва), пред камината, с кожа на пода и един мъж и една жена се забавляваха,
ПоздравиLast edited by ejonny2376; 10.05.2021, 13:38.
Коментар
-
Вилата не е моя.
Нали знаеш, че следя пазара. И може да се ползва от април до края на септември. И зимата също.
Навремето имаше един много хубав филм (може да ми отговориш на лично, как се казва), пред камината, с кожа на пода и един мъж и една жена се забавляваха,
Поздрави
Съмнявам се че дори и 1 оглед ще има на тази цена....
Туй за камината не се сещам кой е филма / кой е ?/ ама е добре че са мъж и жена :-)
Коментар
-
Много пари и искаш Евго..... За 30-40К мое да се замисля....Иначе убаво вилче ама кучи студ - може да се ползва 2-3 месеца в годината....
При нас в ниското в Радомирско е поне двойно повече времето на рахат
Поздрави
Коментар
-
Виж, една хубава вила с невероятна природа:
Продава КЪЩА в област Перник, с. Чуйпетлово - 140 кв.м / 98000 EUR :: imot.bg Обява
Близо до София.
Тия леко са се объркали с парите. Това е къде къде по-смислено, а и е в по-приятната част на областта:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6ohu66&f1=1
3-етажна къща в Парамун до Брезник за 25к евро.
Доста е красиво в това село, отделно прави впечатление и липсата на традиционната за родните села мизерия покрай пътя и мини-сметища в района.
Коментар
-
Много пари и искаш Евго..... За 30-40К мое да се замисля....Иначе убаво вилче ама кучи студ - може да се ползва 2-3 месеца в годината....
Коментар
-
Брей, аз колко топ оферти ви напусках тук, вие се скръндзите. Все още чакам от вас една обява, която да е за добър, ненадценен имот. Уви, има да си чакам.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...rc5&f1=1&fe7=1
ПП А ти пусна ли апарта на домоуправителката във Вазов тук ? Не нея , а само апарта :-)...Щяхме да ти спестим проблемите с довереният адвокат....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.05.2021, 12:36.
- 1 like
Коментар
-
Виж, една хубава вила с невероятна природа:
Продава КЪЩА в област Перник, с. Чуйпетлово - 140 кв.м / 98000 EUR :: imot.bg Обява
Близо до София.
Коментар
-
Брей, аз колко топ оферти ви напусках тук, вие се скръндзите. Все още чакам от вас една обява, която да е за добър, ненадценен имот. Уви, има да си чакам.
Близо до София.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Мерси Левчо..надявам се....сега ще ползвам само стратегия с усвояване и подобрения на всичко.
Липсва ми Диска. За това сега ще стягам гараж за целеви наем 150лв. ,както и вендинг машина
blackaquarius, също много ме изкефи за отговора му към Евго, каква кола кара. Хвала на такива инвестори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Честито, ако ми се доверят банките след година и нещо, засега е твърде рано
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Никой не работи, без пари. Да ти е честита новата ипотечка
Коментар
Коментар