Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да, само ти и фрости - ни един
попаднала си на хитреци, да те лашкат само с любов и внимание
Какво ще го правиш?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да, само ти и фрости - ни един
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Точно Ганка и Гюрга са новософиянки,а не са в Европа.
Евгич,в БГ вече и Сулъо и Пулъо има по 5 имота.
Няма как с трици да ловиш маймуниОтделно истинските жени не търсят жилище,а любов,внимание,такива неща.
Last edited by ratten; 01.10.2024, 19:34.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеОтделно има емиграция и демографска криза и Ганка е заминала за Западна Европа
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМислех, че като си имам жилище мадамите ще го оценят високо, ще го харесат и ще се вземем с някоя.
Няма как с трици да ловиш маймуниОтделно истинските жени не търсят жилище,а любов,внимание,такива неща.
Last edited by danetha; 01.10.2024, 18:51.
Коментар
-
И аз да се включа по темата за младите чичовци в детските:
имам си апартамент от 29-годишен, 1 година го стягах и обзавеждах, евро по евро съм ги събирал и на сметка съм ги спестявал докато го купя, дори можех да купя по-рано на ниските цени. И се е случвало да не спя по цяла нощ, за да си направя спешните проекти. 10-20 пъти до момента.
Мислех, че като си имам жилище мадамите ще го оценят високо, ще го харесат и ще се вземем с някоя. На тях не им пука особено колко апарта имаш, защото няма да станат техни. Те искат да потребяват днес и сега и се интересуват от собствения си комфорт. Отделно има емиграция и демографска криза и Ганка е заминала за Западна Европа. И цялата поука от моята история е, че съм придобил житейски опит и съм се научил на разни неща по трудния начин. Ако бях стоял в детската, нямаше да ги науча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНа какво се хилотиш, бе?!
След като този ОЛП не оказва влияние на нищо...
https://www.municipalbank.bg/?page=olp_metodika
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеСпоред официалното съобщение на централната банка, ОЛП ще бъде 3,43% на годишна база, което представлява лек спад спрямо предходния месец.
https://petel.bg/Ot-1-oktomvri-vliza...rediti__546189
Хахахахахахахахаааааа
===2079г.===
2141 (засега), НО иде гоУемото МЯУЧекаме ПОНЕ -60% дискаунти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНа какво се хилотиш, бе?!
След като този ОЛП не оказва влияние на нищо...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според официалното съобщение на централната банка, ОЛП ще бъде 3,43% на годишна база, което представлява лек спад спрямо предходния месец.
https://petel.bg/Ot-1-oktomvri-vliza...rediti__546189
Хахахахахахахахаааааа
===2079г.===
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Белла Разгледай мнениеМного съм навита за Испания/и не се смейте/ от близо 6 месеца следя имотите и съм почти убедена да купя!
КОй да е имот в Испания е в пъти по-добра инвестиция от такъв в гетото на Европа.И с много по-добра переспектива в бъдеще заради демографията,същестуваването на инфраструктура,съществуването на ред и законност,най-вече съществуването на образовани,интелигентни и културни хора,а не на говорещи шимпанзета с 10 клас ,а и още много други фактори.Last edited by danetha; 01.10.2024, 08:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Естествено. Като не плащаш данъци, разходи, наеми, какво му е лошото?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Всеки трети мъж под 40-годишна възраст живее с майка си - Investor.bg
===2079===
Това вече важи и за синовете над 40. Тук в темата освен колето и неговия ментор, вероятно има още няколко "млади" чичаци, обитаващи деЦката.Last edited by bulgarian lev; 01.10.2024, 00:33.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар