Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Аз няма нужда да обявявам каквото и да е - то се вижда с просто око от всички нормални хора, че бг-то е тоталитарна кочина, кретаща в комунистически строй по образец от СССР...
Другар, кое не ви е комунистическо??
- Цените на тока ви се определят от държавата.
- цените на водата ви се определят от държавата
- Заплатите ви се определят от държават
и
цените на хляба ви се определят от държавата...
- комунделите в бг забраняват в момента колите на бензин, щото били капиталистически... при положение, ч(е цяла западна Европа зарязва електричките и минава на бензинови коли
- днес научавам, че щели да забраняват и продажбата на части от коли от частни лица.
Ама как тъй обикновения бачкатор ще става капиталист и ще ми продава части... айде баста !
- едни и същи несменяеми дърти комунисти са окопани във властта от десетилетия вече...
- всички по-заможни са преследвани от "държавата"(демек от комунистите на власт) и са с конфискувано имущество или са набутани в затвора с измислени обвинения...
....
------------------------------------------------------------------------------------
ЧЕ ТО КОЕ ВИ Е КАПИТАЛИСТИЧЕСКОТО, БЕ ТАВАРИШ?!
ВЪОБЩЕ ИМАТЕ ЛИ ПОНЕ ЕДНО НЕЩО ФУНКЦИОНИРАЩО ПО КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ОБРАЗЕЦ В ТАЗИ КОЧИНА ?!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Избягаха те, "читавите" и "умните" да са прислуга на другия край на света, да са доживотни бежанци без причина, големият успех да си В Чужбината. Какви свръх ценни хора загубихме само.
явно има разлика, дали метеш някой западен офис или тукашен
там с радост работят по 2 долнопробни работи и се свират в бекярски квартири с още 5-6 успешни работници в строителствоти и кладниците за патки
а тук на 2000лв заплата се сърдят и очакват "чорбаджията" да ги моли
много страдам за точно тая прослойка.
че не се ометоха всички и не върнаха паспортитепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не е нужно да страда излишно
ей го запада, вече и граници няма
да сбира бохчата и лек му път
Иначе, когИ свари ракията и стане виното, пръв цоца от бидончето
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти си първия, който наричаш нашия разпасан двор - комунистическа диктатура.
В държавата, където всеки има свободата да си прави лична интерпретация на правилата и сам да я нарушава…Похвално Фростич, напълни ми душата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Страдай, страдай, страдалеца в детската стая, който е некадърен и няма бизнес нюх ще страда forever. Който има мая и в Северна Корея ще е успешен. Прочети книгата " Цар плъх" , една от хилядите, които аз съм прочел...ама наистина я прочети, не само рецензията.
ей го запада, вече и граници няма
да сбира бохчата и лек му пътпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеГаньо, като бил неспособен да си купи в държава, я обявява за комунистическа....а бре Ганьо...в не комунистическа Турция, цените са делени на две. Как си го обясняваш?
Другар, кое не ви е комунистическо??
- Цените на тока ви се определят от държавата.
- цените на водата ви се определят от държавата
- Заплатите ви се определят от държават
и
цените на хляба ви се определят от държавата...
- комунделите в бг забраняват в момента колите на бензин, щото били капиталистически... при положение, ч(е цяла западна Европа зарязва електричките и минава на бензинови коли
- днес научавам, че щели да забраняват и продажбата на части от коли от частни лица.
Ама как тъй обикновения бачкатор ще става капиталист и ще ми продава части... айде баста !
- едни и същи несменяеми дърти комунисти са окопани във властта от десетилетия вече...
- всички по-заможни са преследвани от "държавата"(демек от комунистите на власт) и са с конфискувано имущество или са набутани в затвора с измислени обвинения...
....
------------------------------------------------------------------------------------
ЧЕ ТО КОЕ ВИ Е КАПИТАЛИСТИЧЕСКОТО, БЕ ТАВАРИШ?!
ВЪОБЩЕ ИМАТЕ ЛИ ПОНЕ ЕДНО НЕЩО ФУНКЦИОНИРАЩО ПО КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ОБРАЗЕЦ В ТАЗИ КОЧИНА ?!Last edited by Frosty; 01.10.2024, 21:12.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Ми то в бг-то само такива са останали - глупаци и некадърници на държавна хранилка, които крадат яко от бюджета и еврофондове, и влагат всичко в само тухли, поради липса на каквито и да е по-добри бизнес-алтернативи...
Читавите, добрите и умните хора отдавна са изнесоха и избягаха, останали са само пълни тъпанари и политически подлоги и протежета на дъжавна ясла, които не стават за нищо друго, но за сметка на това успешно крадат/източва от бюджети, еврофондове, средства по програми и т.н...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Читавите, добрите и умните хора отдавна са изнесоха и избягаха, останали са само пълни тъпанари и политически подлоги и протежета на дъжавна ясла, които не стават за нищо друго, но за сметка на това успешно крадат/източва от бюджети, еврофондове, средства по програми и т.н...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеАферата "Манукян": Как е действала схемата за източване на средства от държавния културен институт? - По света и у нас - БНТ Новини (bntnews.bg)
Манукян източвал пари от държавния културен институт и ги е влагал в имоти. Оказва се, че имотите са най-сигурното убежище на парите.
===2079====
Забележете фамилното име на замесения... Дали е случайност етническата група с наш съфорумец?
Читавите, добрите и умните хора отдавна са изнесоха и избягаха, останали са само пълни тъпанари и политически подлоги и протежета на дъжавна ясла, които не стават за нищо друго, но за сметка на това успешно крадат/източва от бюджети, еврофондове, средства по програми и т.н...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеХахахахахахахахаааааа, Ганьо, като бил неспособен да си купи в която и държава, я обявява за комунистическа....а бре Ганьо...в не комунистическа Турция, цените са делени на две. Как си го обясняваш?
ПП айде, да го направим по темата - в "турция", когато имаше земетресенийце - тухла върху тухла не остана - пясъка от морето - цимента от евтиния - арматурата делена на две - купувай ЙЕФТИНО, еснафчи
ЙЕФТИНО РИПАЙ https://www.youtube.com/watch?v=0jZE4p1SOvg делено на две еLast edited by cyclop; 01.10.2024, 20:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Търчи и купувай в джендерастията - там само радост и успехи те очакват
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хаха, интересно ще е тя какви 5 имота има???препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар