Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бай Пеше, и тоя се изказа, кой знае с ква диагноза е някой, но за тех има само негатив. Приказва на вересия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad Разгледай мнение
О да , веднъж като ми дойде американския посланник на оглед му казах , че с тебе с в един форум, и той като чу вече нямаше съмнение в неговите очи дали ще пръскам редовно за хлебарки в кухнята и направо го взе апартамента. Друго си е със познати ВИП инвеститори.
Коментар
-
повечето избягахме , останаха утайката и сега работят на мутрите за по 20ст. на пост като тролове. Не са виновни те де, но вместо да скочат рещу статуквото живеят в съборетини на сточна гара и са си изградили друг , паралелн свят със имоти, наеми, дипломати...
Ма ви се чудя на някои що си пилеете времето като файда от вас нема ни у Бг, ни у странство.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Италия си е Италия. На тях само пиците им генерират повече БВП от цялата кочина БГ.
На холивудските звезди жените ходят в Милано да пазаруват, а същите мислят София за столицата на Белгия. Как тогава читав апарт в Милано да не е поне 5 пъти по-скъп от читав такъв в София? В момента е само 2 пъти по-скъп.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Само няма да лъжеш.Дай тази елитна болница в Плевен и кажи доктора лично ще проверя.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ма ти нали няма да купуваш, кво те интересува колко % са празни? И не виждам да ви е смешно , нито на теб , нито на електроджон...като платени баби-оплаквачки сте, ама на чужд гроб ревете..по-добре си напишете откровенно, че сте си пропиляли живота като емигранти в скотобойните на Запада, който запада, върнали сте се тука и виете на умряло и лаете по влака, щото сте изпуснали момента за апартаментаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Стига с това бягане . Къде ще бягаш точно в този момент ? Това че е имало Българи които са препрали някакви пари през чужди имоти и са се махнали от тук за да не ги гръмне някой близък на някой който те са гръмнали не е показател за нищо....
За обикновеният човек чужбината е мъка, разбити семейства, изоставени родители и роднини... Пълно с лични трагедии... Разбирам че не са имали избор , но не ми хвали този живот.... И тва че има няколко процента като теб които са се адаптирали успешно е изключение.... На останалите 95% децата им ще продължават да мият г***те на немските баби....
Ще ти дам и пример - първа братовчедка на жена ми е успял емигрант в най-желаното място за живеене в Европа - изкарва около 200 000 евро на година след данъците и ВСЕКИ божи ден говори между 2 и 4 часа с жена ми и с тъщата ми по телефона щото там няма с кой 2 думи нормални да си каже.... Плюя на този успех....
По-добро място от родината ти ако си Българин няма . Няма да има и за децата ти дори и в емигрантски страни като Щатите, Австралия, НЗ и т.н.
И тва че някъде някой имот ти се струва с неадекватна цена е ирелевантно. Все едно всички хора живеят в такива и само в имот за милион може да се живее и да си щастлив.... Да ти кажа една тайна - живот има и в по-евтините имоти....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Имотите не са никаква спекула, не вярвам някой да очаква сериозно да скочат имотите следващите години. Хората просто си паркират парите в тях, както в злато примерно. Явно и в биткойни, много хора ги смятат вече за "сигурен" актив. Според мен не са, но кой съм аз.
За който не е разбрал още в най добрия случай заявено е мощно вдигане на МДТ https://blitz.bg/ikonomika/gerb-gotv...ews807372.html
А в най лошия случай предстои БСП и техния прогресивен данък над 3600лв и специален данък за програмисти с който платежоспособността рязко ще спадне и също и платежоспособната демография като цяло.
Новините са сервирани. Поведението на умните пари съм го коментирал, всички гледат да излизат от имоти. Само кака трявба да се сети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеНе сме първи по смъртност, малко хора се хващат с тестове и затова е такава статистиката. Здравната система е по-добра от много други по света. Само част от бизнеса е зле и има проблеми, твоят зле ли е? Гледай статистики за това как е бизнеса, не гледай само около себе си и средата си. Няма спад от 50%, няма и да има. Политиката е отражение на хората, чакаме да има еволюция в съзнанието и тогава ще има по-кадърни политици преобладаващо. Имотите си стоят и все някъде трябва хората да живеят и ще живеят и ще купуват/продават. Какво значение има колко струват, няма да избягат, поне още малко, преди да почнат да ги рушат някои, че са опасни. Няма как всички с кеш да избягат, тук им е бизнеса, семейството, приятелите и емоцията, може част от най-богатите да заминат евентуално. Все пак има хора с бизнес около партийните кръгове, що да си заминават?
Общо взето имаш някакви ментални модели на катастрофизъм и всичко ти изглежда черно. Депрограмирай се, че вообще не влияеш добре на България. Ето такива като тебе, дето седят вечер и си пия ракията/уискито и нареждат лошото положение в България, нашия светъл Министър-Председател и другите в Парламента формират силно енерго-информационно поле с негативни убеждения, което се материализират после в живота ни и що после онези се били държали като луди и неможели един закон да направят. Бай Марин на село и Е Джони са наравно за мене, и двамата провалят държавата еднакво силно. Един милион катастрофисти като теб и положението в България не е перфектно, това става. Нищо не доказвам с това, което написах, само наблюдения.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Еми в коя тема друга има толкова смях?
Та имоти та имоти в държава със 40% необитавани имоти и град като София със 30% , сълзи много но
Ако знаете друга столица със 30% прази имоти и техния форум да ги посетя да се пос
МЕжду другото като назначен поне си правете оперативка с предната смяна, че тук не съм с месеци и пиша от дъж на вятър, но ви държи влага много дълго след това на всите "доячи, стригачи, келнери" и всякакви други сюреални субекти
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fsck Разгледай мнение
И другите неща дето си написал са пълна глупост и фантастика, но това граничи с бълнувания. Баща ми в "елитна" (нарочно е в кавички) болница в Плевен го държаха ВЪРЗАН НАДОЛУ С ГЛАВАТА 8 часа за да му се наместила лещата на окото след инцидент. Нататък каквото и да кажа, просто няма смисъл... Крайния резултат е, че благодарение на тяхната олигофрения и малоумие сега с едното око вижда само 20%. Истинските лекари казаха, че ако е било реагирано адекватно и навреме е можело да няма никакви поражения, но уви - лошия късмет да се възползва от много добрата ни здравна система си каза думата...
Коментар
-
повечето избягахме , останаха утайката и сега работят на мутрите за по 20ст. на пост като тролове. Не са виновни те де, но вместо да скочат рещу статуквото живеят в съборетини на сточна гара и са си изградили друг , паралелн свят със имоти, наеми, дипломати...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Избягали сте, ама нещо не сте много успешно избягали, щом висите в тая тема и роните крокодилски сълзи за имоти.....тебе те гледам, ти си все в теми за имотите....кого заблуждаваш....себе си., мошеника електроджон също
Та имоти та имоти в държава със 40% необитавани имоти и град като София със 30% , сълзи много но най чече от 20стотинковците.
Ако знаете друга столица със 30% прази имоти и техния форум да ги посетя да се посмея и там .
МЕжду другото като назначен поне си правете оперативка с предната смяна, че тук не съм с месеци и пиша от дъж на вятър, но ви държи влага много дълго след това на всите "доячи, стригачи, келнери" и всякакви други сюреални субектиLast edited by simbad; 25.03.2021, 16:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
повечето избягахме , останаха утайката и сега работят на мутрите за по 20ст. на пост като тролове. Не са виновни те де, но вместо да скочат рещу статуквото живеят в съборетини на сточна гара и са си изградили друг , паралелн свят със имоти, наеми, дипломати...Last edited by 13ADROL; 25.03.2021, 15:48.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар