Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Мерси. Ти ще е добре синко да дадеш повече инфо на каква цена купи в Банско, обзаведено ли е, такса поддръжка каква е и ако не те притеснява каква е локацията.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Евала, така се прави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеВъпросът не е кой по-морално или кой по-хедонистично харчи пари, въпросът е, че те ако не за едно отиват за друго. Аз примерно не харчех за коли, мотори, цигари, наркотици, скъпи дрехи и екскурзии, както правят мнозина други. Но не е нормално да се стискаш и да се лишаваш от това, което приемаш за нормален живот в името на безценното жилище, то така или иначе идва с времето, освен ако съвсем не можеш да изкарваш пари или ги харчиш като умопобъркан. Големите пестеливци или бохеми в масовият случай са еднакво комплексирани и нещастни хора..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Въпросът не е кой по-морално или кой по-хедонистично харчи пари, въпросът е, че те ако не за едно отиват за друго. Аз примерно не харчех за коли, мотори, цигари, наркотици, скъпи дрехи и екскурзии, както правят мнозина други. Но не е нормално да се стискаш и да се лишаваш от това, което приемаш за нормален живот в името на безценното жилище, то така или иначе идва с времето, освен ако съвсем не можеш да изкарваш пари или ги харчиш като умопобъркан. Големите пестеливци или бохеми в масовият случай са еднакво комплексирани и нещастни хора..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениебратя и сестри,
Чета само за кофтори /апартаменти/ си хортувате. Както е казал поетът: "Битието определя съзнанието". Днес дедо поп пак влезе в ролята на общак, носеше кофи и пренасяше балчишки камък цел ден. Но пък площадката пред лятната кухня ще стане фърси и обедите и вечерите под асмата ще станат лятно всекидневие. Отделно се прави и площадка за градинската къща + гаражен навес. Мога да ви кажа и цени: 1м3 цимент докаран с бетонобъркачката излиза 150-160лв, майстора инастилкаска 25 лв на м2 за изливането на бетонЯ и пак толкова за лепене на градинските плочи. Дедо поп прави към 60м2 общо, ще му трябва Тепърва т към 5-6м3 бетон, 60м2 плочи по около 30лв/м2 и майстор за 50лв/м2. Тепърва ще се започва с лятната кухня и добавянето на още един етаж.
Вие си хортувайте за кофторите у кочината, лошо нема, то пък не може всички да живеят в къщи на широко.
Днес дедо поп направи севтето на късите гащи и откри сезона, предстои и първо цамбурване у морето.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениевикаш по 400-800лв месечно за 10 години по курви са умопомрачителни пари ! и ти си страшен форумен герой !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Без да се заяждам понамали сумата като разделиш на 100 поне да не кажа на 1000...Дори това да е вярно Пешо че го премести у другия крачол....Всеки е свободен да си арчи парите как знае
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Бай пеше вдигай цената на розавия домат - глей кви пари дават. МИНИМУМ 10лв бройката че те по 500-800гр
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Сега ако напиша, че понеже късно се ожених, само по барове съм дал 50-100 к лв не знам Пешо как ще го преживее
Коментар
-
братя и сестри,
Чета само за кофтори /апартаменти/ си хортувате. Както е казал поетът: "Битието определя съзнанието". Днес дедо поп пак влезе в ролята на общак, носеше кофи и пренасяше балчишки камък цел ден. Но пък площадката пред лятната кухня ще стане фърси и обедите и вечерите под асмата ще станат лятно всекидневие. Отделно се прави и площадка за градинската къща + гаражен навес. Мога да ви кажа и цени: 1м3 цимент докаран с бетонобъркачката излиза 150-160лв, майстора инастилкаска 25 лв на м2 за изливането на бетонЯ и пак толкова за лепене на градинските плочи. Дедо поп прави към 60м2 общо, ще му трябва към 5-6м3 бетон, 60м2 плочи по около 30лв/м2 и майстор за 50лв/м2. Тепърва ще се започва с лятната кухня и добавянето на още един етаж.
Вие си хортувайте за кофторите у кочината, лошо нема, то пък не може всички да живеят в къщи на широко.
Днес дедо поп направи севтето на късите гащи и откри сезона, предстои и първо цамбурване у морето.
Last edited by Арменския пoп; 21.04.2021, 21:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Всичко е относително с парите и трябва много да се смята. Преди 15 години си взел маломерка за 100лв.( че по- лесно се смята). След 15 години си я продал за 600- на печалба си 6 пъти, но ако сравниш покупателната способност на 100 лева преди 15 години със 600 лева сега вече не изглежда толкова голяма печалбата.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз отдавах 15 години от 2003. Избих си покупната цена, само дето тези пари сега стигат само за да го ремонтирам и да преведа в състоянието от 2003 година. ДЕМЕК НИЩО НЕ СЪМ СПЕЧЕЛИЛ - САМО КАПИТАЛОВА - 6 пъти. РЕАЛНА ЩОТО ГО ПРОДАДОХ
Коментар
-
Аз отдавах 15 години от 2003. Избих си покупната цена, само дето тези пари сега стигат само за да го ремонтирам и да преведа в състоянието от 2003 година. ДЕМЕК НИЩО НЕ СЪМ СПЕЧЕЛИЛ - САМО КАПИТАЛОВА - 6 пъти. РЕАЛНА ЩОТО ГО ПРОДАДОХ
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар