Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
А когато от една банка му даваха 500,евра той им каза че на такава цена могат само да си мечтаятТова беше преди кризата,може би около 5,6 месеца преди да дойде короната.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
На Левчо е ...или негов близнак,все тая....нивата са важни,а това е офертна.
Банката преди време предлагаше за 1 година и наем 650€.
Отказах им. Правилно съм им отказал. Сега апарта се ползва. От чужденци, мои хора.
Така се прави, наем в тези райони нецсе дава на каквато и да е цена. Това е основното, пазиш престиж и не допускаш прошляци и чалгаджии.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Лозенец е ужасно място за живеене.Било е хубаво преди 30 години.Сега вече не става.Същото е и в Иван Вазов.Във Вазов съм живял доста,и в Яворов също все на топ места ,със съседи като Ники Кънчев,конституционни съдии и всякаква партийна измет,от едно време.Тия локацик са пълна мизерия.В една Надежда да отидеш,ще се родиш.Кеф ти магазини през два метра,хипермаркети всичко ти е под носа,съответно и цените на стоките и услугите са значително по добри.И метро има...новите локации на София са в периферията с добри транспортни и бързи връзки до Център.Който вдене ок,който не да се набутва.
Беднотията обаче си личи на всяка крачка. Всякаква измет живее там. Не казвам, че няма свестни хора и там.
Както знаеш, аз не харесвам почти нищо в София така или иначе. В Лозенец, Изток и Вазов ми харесват само много малки ареали, които са на първа линия с парка и които още не са освинени напълно. Няма как точно тези места да ги сравняваме с Надежда - разликата е много очевидна. Сега, дали си струва да кушиш там нещо за 300к вместо същата големина за 100к в Надежда? Според мен не си струва, но това е положението, за съжаление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеАйде стига толкова за днес.....
https://business.dir.bg/imoti/nov-re...shte-v-honkong
Този може с тази покупка да купи целият жк Южен Парк :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Точно това е място е черешката на тортата за цял Лозенец. Буквално си в парка, ама буквално. Няма големи и шумни булеварди наоколо. Сградите са нови. Метрото на 700 метра пеш. Улиците изглеждат цивилизовано. Билата ти е до вратата. За 2100 Евро обзаведен апартамент. Не е ниска цената, но Стрелбище не може да му стъпи и на малкия пръст. Няма как за голи стени до бул. България да ми искат 1800.
Коментар
-
Айде стига толкова за днес.....
https://business.dir.bg/imoti/nov-re...shte-v-honkong
Този може с тази покупка да купи целият жк Южен Парк :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За мен най-важното нещо е да е тихо.... особено нощем...т.е. трябва да е поне 2-ра линия от главна улица....Чупките са за повече площ, а не е до дизайн...., Скосявки не понасям ! Затва никога не съм гледал мезонети. А този е на предпоследен етаж така че трябва да няма много....
Има страхотна полза от това че е сам на етажа - това е ТОП.....
Жони, трябва да разбереш, че без компромис няма да стане....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Наемите особено по центъра ще паднат или вече са паднали - няма еъри....
Коментар
-
Лозенец,и Изток станаха по евтини от локациите на Песимиста по Хиподрума,Стрелблище и Бул.България...Тия справки неговите са като пепел от тамян...
- 1 like
Коментар
-
На Левчо е ...или негов близнак,все тая....нивата са важни,а това е офертна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Като за ново строителство в Лозенец не е никак лоша цената. Улицата е малко тясна, затънтена. Гледки и панорами няма, но е тихо.
Гадни скосявания и много чупки. Като цяло Цеков май е любител на подобни изчанчени форми. В Борово гледах апартаменти и в другата му сграда - до 36 СОУ. Много тераса, много чупка, малко площ. Говореше ми как били модерни тези чупки и как "придавали чар" имота. Човекът е свестен - направи ми доста добро и компетентно впечатление. Майсторите му обаче бяха до един шведи.
Има страхотна полза от това че е сам на етажа - това е ТОП.....
Жони, трябва да разбереш, че без компромис няма да стане....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЕто излезе нещо и на другата ми любима локация. От другата страна на улицата е офисът на Лора от филма Братя.
Мястото е топ, сградата е обаче по-зле, отколкото ми се иска. И доста е "освинено" вътре - хем за ремонт, хем не.
Етажът естествено е кофти. Автопаркът наоколо обаче е внушителен.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61339579442564
Коментар
-
https://m.investor.bg/bylgariia/451/...prazni-322357/
Я вижте какво става с площите за търговия...
нЕма бизнес..нЕма и пари...
Коментар
-
Ето излезе нещо и на другата ми любима локация. От другата страна на улицата е офисът на Лора от филма Братя.
Мястото е топ, сградата е обаче по-зле, отколкото ми се иска. И доста е "освинено" вътре - хем за ремонт, хем не.
Етажът естествено е кофти. Автопаркът наоколо обаче е внушителен.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61339579442564
Коментар
Коментар