Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ами, жонката не обикаля за апартаменти, друго го сърби:препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хаха, моят е 84 квадрата, тристаен, в далеч по-добро състояние и го купих за 140к наедно с нотариалните такси. И е южен, в по-добра сграда и място.
И да, хората живеят вътре и не плащат нищо освен режийните. Когато реша, ще го продам и то на раумна цена, колкото смятам, че струва наистина.
На мен дребни стотинки от наеми не са ми в полезрението. Не се занимавам с маломерки и разни мизерници-наематели, които да трябва да гоня, за да ми плащат. Това е кокошкарска работа, не е за мен.
разбирам, че не се занимавате с наеми и не предлагате маломерки и , но все пак...ако излезе нещо при вас или "колегите", имай ме предвид.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеВижте я улицата на Метличина поляна как изглежда. Такава мизерия има в Нуакшот и в София, в друга Европейска държава няма.
Кой би живял на подобно място, сред камари от трошки и прахоляк? На тази сграда не и е мястото там - било е зелено пространство с малка къщурка и е изглеждало добре през 80те години.
https://www.google.com/maps/@42.6663...7i16384!8i8192
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеВижте я улицата на Метличина поляна как изглежда. Такава мизерия има в Нуакшот и в София, в друга Европейска държава няма.
Кой би живял на подобно място, сред камари от трошки и прахоляк? На тази сграда не и е мястото там - било е зелено пространство с малка къщурка и е изглеждало добре през 80те години.
https://www.google.com/maps/@42.6663...7i16384!8i8192Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Дефиниция на нормален апартамент дай, моля. И на нормална жена. Да знам какво да търся.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вижте я улицата на Метличина поляна как изглежда. Такава мизерия има в Нуакшот и в София, в друга Европейска държава няма.
https://www.google.com/maps/@42.6663...7i16384!8i8192
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Жонка така е бате като искаш да си баровец и мацките да се подмокрят като чуят Вазов ще си платиш кат поп.Его се чеше с пари.После ше почнеш да викаш ма те жените такива ма онакива и защо все талива ми се падат на мен.Купи си едно нормално жилище и си намери една нормална жена щото после ще плачеш хем няма да имаш апартамент хем жена.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Жонка така е бате като искаш да си баровец и мацките да се подмокрят като чуят Вазов ще си платиш кат поп.Его се чеше с пари.После ше почнеш да викаш ма те жените такива ма онакива и защо все талива ми се падат на мен.Купи си едно нормално жилище и си намери една нормална жена щото после ще плачеш хем няма да имаш апартамент хем жена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Тия опции с обещетените са добри, но обикновено строителя забранява продажба за някакъв период. Как ще стане документално?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бай Пеше, парите не са това което бяха....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Мисля, че в момента цените в този точно блок са над 1700 евра с сключено ДДС. Бях ги проверявал на ниво разрешително за строеж. Затова ми се сториха неприемливи. Виж за Метличината бих ги дал.
Коментар
-
Ти дай един милион за апартамент да ти се смеят всички после.Такива пари за София са пълен смях
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеСлучаят е по-особен - обезщетен, който обаче поради определени причини няма как да продаде преди Акт 16. Как да го пусне на пазара, за да се избиват хората?
Коментар
Коментар