Първоначално изпратено от Yandox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Разпределението не е ОК, но да - нещо подобно търся. И предпочитам до Южния Парк - това място е шумно и мръсно, до самия булевард.
При дискаунт от 60% го захлупвам.
И да не забраиш рУлетката, че нещо май послъгват с квадратите :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 11.06.2021, 09:53.
Коментар
-
Разпределението не е ОК, но да - нещо подобно търся. И предпочитам до Южния Парк - това място е шумно и мръсно, до самия булевард.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Ще взема да се съглася със "снобщината" на Джони, верно няма смислено жилище на нормална цена, само разни кутийки. Само не знам защо въобще гледа апартаменти тогава.
Коментар
-
Няма ли нещо в отсрещната зелена сграда?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бих взел на много по-ниска цена от обявената.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6sjnq5&f1=1
Коментар
-
За какво ти е поредният боклук на майната му? Кога ще ходиш там? По седмица в годината?
Продай мансардата + кеша, предвиден за морския имот и купи в плазата. Българското море е умряло. Наскоро преспах с една рускиня и тя ми каза, че само най-бедните руснаци имат имоти там и изобщо идват в БГ. Същото е и с англичаните. Тоя твоя не е лорд, а някой алкохолик-педофил, на който брокерите навремето са му нареждали как може да печели от имоти в България на гърба на българите и той се е нахендрил.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Чекай че оня английски лорд собственика не вдига. Ще го намеря, но брокерът му нема да ползвам. Ще ти обясня някой път.
Продай мансардата + кеша, предвиден за морския имот и купи в плазата. Българското море е умряло. Наскоро преспах с една рускиня и тя ми каза, че само най-бедните руснаци имат имоти там и изобщо идват в БГ. Същото е и с англичаните. Тоя твоя не е лорд, а някой алкохолик-педофил, на който брокерите навремето са му нареждали как може да печели от имоти в България на гърба на българите и той се е нахендрил.
Коментар
-
Харесва ли ти или не тва е положението... или чакай....:-)
ПП Аз харесвам идеята на Левчо и го разбирам че иска да захлупи на морето. Предвид световната вирусна ситуация ако бодне нещо сгодно там ще е добре а в близките 10-ина години цените ще наваксат до Софийските.... та хем ще го ползва хем мое да спаси кеша.... то и зависи кво де....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ко да се праи поне разбра в коя сграда имам нещо ...:-) Ако не си се усетил онзи беше от сградата с Шиндлера, Шнайдера или Шмайзера :-))))
...
Дали е същият ?!:-))) , но сега разбирам, че са можели да му вземат 180-200К като гледам този, а аз им давах 125....
Интересно да видим дали ще се продаде.....
Сори, Песи, поста бе към Джони.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ама каква криза. Ти не разбра че бюджета цъфнал и вързал https://m.24chasa.bg/mnenia/article/9872021
Пък имотите в небето, всеки е милионер.
Старият индуктивен подход няма да ти помогне в личен план, емигрирай за да се спасиш, ще спасиш и аудиторията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
държава - тегли заеми - поръчки на обръчи - обръчите фактурират 120лв - 20лв ддс - 100 лв за обръчите - 30 лв ефект - поколението след нас връща 150-200лв.....
Декапитализацията ще е най-големия проблем. Да рестартират бизнеса трябва да вкарат 10-20-100к дето са ги изяли и изпили за 1,5 годиниНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ама каква криза. Ти не разбра че бюджета цъфнал и вързал https://m.24chasa.bg/mnenia/article/9872021
Пък имотите в небето, всеки е милионер.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар