If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разпределението не е ОК, но да - нещо подобно търся. И предпочитам до Южния Парк - това място е шумно и мръсно, до самия булевард.
При дискаунт от 60% го захлупвам.
Разпределението не е ОК, но да - нещо подобно търся. И предпочитам до Южния Парк - това място е шумно и мръсно, до самия булевард.
При дискаунт от 60% го захлупвам.
Забавно, ако имаше още две спални щеше да ми е таман, Това си е за семейство с едно или две деца, ама трябва и кабинета да се ползва за спалня...
Ще взема да се съглася със "снобщината" на Джони, верно няма смислено жилище на нормална цена, само разни кутийки. Само не знам защо въобще гледа апартаменти тогава.
За какво ти е поредният боклук на майната му? Кога ще ходиш там? По седмица в годината?
Продай мансардата + кеша, предвиден за морския имот и купи в плазата. Българското море е умряло. Наскоро преспах с една рускиня и тя ми каза, че само най-бедните руснаци имат имоти там и изобщо идват в БГ. Същото е и с англичаните. Тоя твоя не е лорд, а някой алкохолик-педофил, на който брокерите навремето са му нареждали как може да печели от имоти в България на гърба на българите и той се е нахендрил.
Бих взел на много по-ниска цена от обявената.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Добре, че нашия екип не закупи у Варна, то и мрънкалото Polax спомогна..Хемус ще бъде завършен, ама през 2032г. Добре, че имам връзки в Св.Св. Константин и Елена
Чекай че оня английски лорд собственика не вдига. Ще го намеря, но брокерът му нема да ползвам. Ще ти обясня някой път.
За какво ти е поредният боклук на майната му? Кога ще ходиш там? По седмица в годината?
Продай мансардата + кеша, предвиден за морския имот и купи в плазата. Българското море е умряло. Наскоро преспах с една рускиня и тя ми каза, че само най-бедните руснаци имат имоти там и изобщо идват в БГ. Същото е и с англичаните. Тоя твоя не е лорд, а някой алкохолик-педофил, на който брокерите навремето са му нареждали как може да печели от имоти в България на гърба на българите и той се е нахендрил.
Харесва ли ти или не тва е положението... или чакай....:-)
ПП Аз харесвам идеята на Левчо и го разбирам че иска да захлупи на морето. Предвид световната вирусна ситуация ако бодне нещо сгодно там ще е добре а в близките 10-ина години цените ще наваксат до Софийските.... та хем ще го ползва хем мое да спаси кеша.... то и зависи кво де....
Чекай че оня английски лорд собственика не вдига. Ще го намеря, но брокерът му нема да ползвам. Ще ти обясня някой път.
Ко да се праи поне разбра в коя сграда имам нещо ...:-) Ако не си се усетил онзи беше от сградата с Шиндлера, Шнайдера или Шмайзера :-))))
...
Дали е същият ?!:-))) , но сега разбирам, че са можели да му вземат 180-200К като гледам този, а аз им давах 125....
Интересно да видим дали ще се продаде.....
Само да те успокоя че този за който писахме с Песимистчо не е този. Отнесоха го без да има време за ръчкане с лакти. Цената беше същата.
Сори, Песи, поста бе към Джони.
Много не ти харесаха нещата от макроикономическите показатели нали
Старият индуктивен подход няма да ти помогне в личен план, емигрирай за да се спасиш, ще спасиш и аудиторията
държава - тегли заеми - поръчки на обръчи - обръчите фактурират 120лв - 20лв ддс - 100 лв за обръчите - 30 лв ефект - поколението след нас връща 150-200лв.....
И НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗКАРА ТЕЗИ ПАРИ ПОСЛЕ.....
Декапитализацията ще е най-големия проблем. Да рестартират бизнеса трябва да вкарат 10-20-100к дето са ги изяли и изпили за 1,5 години
държава - тегли заеми - поръчки на обръчи - обръчите фактурират 120лв - 20лв ддс - 100 лв за обръчите - 30 лв ефект - поколението след нас връща 150-200лв.....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
15% корпоративен означава моменталически схеми за покриване на поне 5% данък печалба реално погледнато прихода от корпоративен е пренебрежимо малък на фона на приходите от ДДС и акциз, но покриването на печалба води до изсивяване на икономиката, което автоматически води до спад на приходите от ДДС надявам се хората в МФ са наясно, че вдигнат ли данъци в усливия на криза си копаят гроб на приходната част на фиска.
икономиката доста изсветля в последните години и ще е трудно 'посивяването' - по ред прични ( приклещиха електронната търговия, търговията на дребно се концентрира във вериги, които бачкат на светло). по-скоро данъка ще се калкулира в цените, но това няма да доведе до нищо добро за икономиката в дългосрочен план, защото харченето на държавни пари е доказано неефективно.
сектор туризъм и услуги остава сив, но той си беше сив и преди. много сив.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
15% корпоративен означава моменталически схеми за покриване на поне 5% данък печалба реално погледнато прихода от корпоративен е пренебрежимо малък на фона на приходите от ДДС и акциз, но покриването на печалба води до изсивяване на икономиката, което автоматически води до спад на приходите от ДДС надявам се хората в МФ са наясно, че вдигнат ли данъци в усливия на криза си копаят гроб на приходната част на фиска.
Коментар