Първоначално изпратено от СтанчевА.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнениеСделките за жилища в строеж в София се увеличават:: Investor.bg
Сделките за жилища в строеж в София се увеличават
Причината е желанието на купувачите за по-голям избор при подбора на имот
================================================== =====
Амааа... КАК ТАКА?!!! Избор от имоти има голям. Защо тогава хората купуват на зелено? Това вероятно е поредната платена брокерска статия...
Какво означават по-големия обем сделки и по-голямото търсене за цените? Дали наистина ще видим +30% до края на годината?
съвсем скоро, може би още тая есен ще има срив в цените на имотиту
минимум 80%, които брокерите няма да успеят да укрият тоя път
наемите ще ги последват и съвсем скоро хазяите разплакани ще се молят
на квартирантите да им купят кофторчетата или поне да останат безплатно в тях.
има и още една лоша новина, но ще я разберете, като дойдат зелените в германияпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Бюджетът на държавата ще стигне ли според теб до края на 2021? Няма Народно Събрание, не може да се промени конституцията....Кралите в повечко ще почнат да се издават един-друг и да се отстрелват...
Как мислиш, ако държавата спре плащанията някъде към Септември-Октомври, какво следва?
Кешът (ако има такъв) трябва да се спасява навън, в чужди банки. БНБ е с вързани ръце. В БГ нито акции, нито имоти - нищо няма да помогне.
Коментар
-
Корабът уж потъвал, а продажбите на нови коли в ЕС се утроили, включително в България.
https://m.24chasa.bg/novini/article/9808058
Ама цените на имотите щели да падат..ама как така ..явно не четем списанията на рулетката и марсианеца..
PROSPERITY!!!
Коментар
-
Сделките за жилища в строеж в София се увеличават:: Investor.bg
Сделките за жилища в строеж в София се увеличават
Причината е желанието на купувачите за по-голям избор при подбора на имот
================================================== =====
Амааа... КАК ТАКА?!!! Избор от имоти има голям. Защо тогава хората купуват на зелено? Това вероятно е поредната платена брокерска статия...
Какво означават по-големия обем сделки и по-голямото търсене за цените? Дали наистина ще видим +30% до края на годината?
Last edited by X_Y; 20.05.2021, 10:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеСпокойно момчета! Трябва да четете и да се образовате.
майтап майтап ама на гол гъз не изглежда точно като майтап работатадействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
вече съм по-спокоен
рулетката с неговите акции ще ме спаси.
Коментар
-
Да, предстои тежка фаза. На никой няма да му е до имоти. Гледай само какво става, почват да излизат мръсните тайни на управлението от последните 10+ години. Цели отрасли ще са пред фалит, ако питаш мен. Ще пострадат най-много невинните и наивните.
рулетката с неговите акции ще ме спаси.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Не са от мойте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Не се подвизавам с друг ник, но и не ми е интересно да пиша там.
Портфейлът ми е:
Атера, Софарма, BSO и Монбат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
На БФБ де. С кой ник се подвизаваш в темите за акциите.
Портфейлът ми е:
Атера, Софарма, BSO и Монбат
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
В кои акции точно? Аз имам само на БФБ.
Коментар
-
Бюджетът на държавата ще стигне ли според теб до края на 2021? Няма Народно Събрание, не може да се промени конституцията....Кралите в повечко ще почнат да се издават един-друг и да се отстрелват...
Как мислиш, ако държавата спре плащанията някъде към Септември-Октомври, какво следва?
Кешът (ако има такъв) трябва да се спасява навън, в чужди банки. БНБ е с вързани ръце. В БГ нито акции, нито имоти - нищо няма да помогне.
Коментар
Коментар