Понеже продължавате с образование преди 20-30 години, мога да подкрепя Бате Пешо, че още през 1994г. МЕИ-то се признаваше в Австрия и Германия. Мой най-близък го завърши и в момента заплата на 5000 се мръщи. Аз съм със СУ. Не ме кефи да ми казват: " Ти си за директор, но ние не търсим такива. Затова съм се и ориентирал към пасивни доходи където слабо ще завися от яйчари
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Разкри ме качествено Боби, не си кат Бай Пешето да фърга боб кое как е :-) , иначе не се знае колко кръстовища по България съм минал, ако съм минал от там....:-)
Около 30 мин до Златните мостове.... Делничен ден , мислех че ще има по-малко хора / събота и неделя никога не ходя по Витоша, че е като Витошка :-)/, но пак доста бяха ..., е скътах се малко от жегата и изморих чаветата....бива...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Свиркай си Бай Пеше картинката е кристална квото и да се оправдаваш :-), ама Ратко каза да не те пипаме, а аз на Папурския унсс могул не моа да противореча :-)
В царството на слепите / МЕИ/ и едноокият е цар / Бай Пешо/ :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеМайтапът е, че след няколко месеца и Министерство на финансите, и БНБ вероятно ще са с други ръководства.Дали новите ще продължат тази политика може само да гадаем.
Аз лично не съм фен на еврото хич... Все ми се струва че левът е подценен ако вземем за база дълговете.... струваме повече....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Няма да скочат имотите веднага, хората са скептични. Една година ще отричат приемането в еврозоната. Още една година ще спорят дали ще е от 2024. Накрая една година ще говорят глупости при какъв курс ще се случи. Вероятно поскъпването ще е средно с 20% годишно до 2024, после ударно ще скочат цените.
Може себестойността им леко да се вдигне и довършителните работи повече, ще има инфлацийка , вероятно и наемите ще са леко нагоре., сигурно ипотечките половин процент надоле.., ама директно имотиту не вервам чак толко ного да се повлияят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ма ти май загуби всякаква връзка с кораба майка.Ти май не си учил във ФМИ щото знаеш всичко дори знаеш какво съм учил и работил...Дори знаеш че от държавната службица не могат да ме мръднат само дето бъркаш работата в държавна фирма със държавна службица..А както виждаме напоследък масово ги гонят ама според тебе не може...И разбира се аз съм се уредил с връзки...За толкова ти стига акъла...пак ти казвам да не коментираш неща с такава убеденост щото хабер си нямаш...ти си заапал една свирка и си свириш ли свириш...Оня другия дето даже не е мъж и той от време на време се опитва нещо да каже ама само урига
В царството на слепите / МЕИ/ и едноокият е цар / Бай Пешо/ :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Предимство на новите сгради (за радост на Песимиста):
На едно приятелче асаньорът му слиза до подземния паркинг, а паркомястото му е точно срещу асансьора на 5 метра. След точно 3 минути от входната си врата е вече навън с колата.
Ако имаш гараж с врати, дори да е в същата сграда (което е рядкост), докато слезеш, отвориш, подкараш (ако някой кретен не е спрял отпред), затвориш, тръгнеш -15 минути са си минали без да ги усетиш.
Старите гаражи пък каквито са тесни (по 2 метра макс и отпред с тесен двор) си е истинско шоферско изкуство да влезеш и да излезеш със съвременна кола. Всяко едно невнимание - поне стотачка и нагоре.
В този смисъл - ако си с жилище в Ливадите, но с подобен лукс-паркомясто като моя приятел, като нищо ще стигаш по-бързо до центъра отколкото някой живущ в Лозенец, но с гараж на кофти място. Огромно значение има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Аз пък си мисля че 10 мин. ще фръкнат още на светофара на Гоце Делчев, още толкова на Каблешков и прочие.
Около 30 мин до Златните мостове.... Делничен ден , мислех че ще има по-малко хора / събота и неделя никога не ходя по Витоша, че е като Витошка :-)/, но пак доста бяха ..., е скътах се малко от жегата и изморих чаветата....бива...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеДнес си говоря с една кака, дето живяла 20 години у Америката, та тя ми разказва как там сичко е на кредит. А кредитите там яко растат. За да поддържа финансовата систем ФЕД ще печата, а щом ФЕД е пуснала големия принтер, ЕЦБ ще трябва да приглася ще не ще. А щом са пуснати принтерите за кинти, кинтите ще се обезценяват, а цените на имотите (и на каквото друго се сетите) ще набъбват. Това се наблюдава и в момента.
МЯУУУУ, доде огрОмното МЯУ (само дето маминия човек не уточни навремето при кой актив го чека :-))
пп. Купата казваше, че е общак, но икономическата му логика и познания се оказаха на ниво оберкелнер. Песимисте, земете го Купата у вашия хоремаг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
няма мяу щом се надъхватекогато дойде мяу-то тук ще е тихо
оберкелнера трябваше да вземе в софия, когато беше изгодно....можеше и с кредит (само кураж да имаш и не хапят и лихвите бяха добри, а сега са ниски)
най-най-важното е сам да си вярваш и да си отиграваш идеите, защото в противен случай падат само сладки приказки на маса,а какво мислят другите е без значение, когато опре до твоите си пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеДнес си говоря с една кака, дето живяла 20 години у Америката, та тя ми разказва как там сичко е на кредит. А кредитите там яко растат. За да поддържа финансовата систем ФЕД ще печата, а щом ФЕД е пуснала големия принтер, ЕЦБ ще трябва да приглася ще не ще. А щом са пуснати принтерите за кинти, кинтите ще се обезценяват, а цените на имотите (и на каквото друго се сетите) ще набъбват. Това се наблюдава и в момента.
МЯУУУУ, доде огрОмното МЯУ (само дето маминия човек не уточни навремето при кой актив го чека :-))
пп. Купата казваше, че е общак, но икономическата му логика и познания се оказаха на ниво оберкелнер. Песимисте, земете го Купата у вашия хоремаг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Мадабе, служебното правителство ще вкара Б-стан в зоната след 3 годиниТолкова се ловите за сламки, че чак смешно отстрани хехехе!
Дали новите ще продължат тази политика може само да гадаем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Мадабе, служебното правителство ще вкара Б-стан в зоната след 3 годиниТолкова се ловите за сламки, че чак смешно отстрани хехехе! При приемане на еврото иде голямото отрезвяване с шамар, не е случайно че постоянно се повтаря мантрата за курса на лева
Коментар
Коментар