Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Не се подвизавам с друг ник, но и не ми е интересно да пиша там.
Портфейлът ми е:
Атера, Софарма, BSO и Монбат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
На БФБ де. С кой ник се подвизаваш в темите за акциите.
Портфейлът ми е:
Атера, Софарма, BSO и Монбат
Коментар
-
В кои акции точно? Аз имам само на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Бюджетът на държавата ще стигне ли според теб до края на 2021? Няма Народно Събрание, не може да се промени конституцията....Кралите в повечко ще почнат да се издават един-друг и да се отстрелват...
Как мислиш, ако държавата спре плащанията някъде към Септември-Октомври, какво следва?
Кешът (ако има такъв) трябва да се спасява навън, в чужди банки. БНБ е с вързани ръце. В БГ нито акции, нито имоти - нищо няма да помогне.
Коментар
-
Е, ако ме помолиш, ще ти дам некой лев назаем да се отчетеш на банката, а ти ще ми ги връщаш срещу залог на имота.
Истината е в акциите. Ето как се налага да ви спасяваме.
Коментар
-
Е, ако ме помолиш, ще ти дам некой лев назаем да се отчетеш на банката, а ти ще ми ги връщаш срещу залог на имота.
Как мислиш, ако държавата спре плащанията някъде към Септември-Октомври, какво следва?
Кешът (ако има такъв) трябва да се спасява навън, в чужди банки. БНБ е с вързани ръце. В БГ нито акции, нито имоти - нищо няма да помогне.
Коментар
-
Не е в Лазур. В синя зона е. 40% кредит за 5г. Лошо, че след само сред три месеца ще ми вземат имота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не съм по новините от телевизора.
може ли да кажем, че есента ще се случи нещо?
бъртрам вече писа за това, но винаги е добре да има и второ мнение.
Коментар
-
Евтин в смисъл на крайна обща цена. Ако е струвало да речем 50к и си дал собствени 20к, кредитът не е значителна сума. За Лазур в Бургас справката ми дава средна офертна цена от 1117 евро. Нямам идея това добре ли е или зле, никога не съм се интересувал от Бургас като локация.
Ако обаче купиш за 200к във Вадите (за 200к не се намира читав тристаен дори там) и си платил 20к собствени, нещата са съвсем други.
Ето това май е прилично качество за Бургас, виж му цената обаче.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...6x4&f1=1&fe7=1Last edited by 13ADROL; 19.05.2021, 23:13.
Коментар
-
Меко казано въстание. Ти новини не гледаш ли, не усещаш ли накъде духа? Имаш максимум 3 месеца да разпродадеш маломерките, после кофти...
може ли да кажем, че есента ще се случи нещо?
бъртрам вече писа за това, но винаги е добре да има и второ мнение.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеджонка, да не сте подготвили някое въстание със заплатката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
хахахахаха, Жони, Жонииии, хептен си се побъркал от поскъпването. А то едва сега започва! Не виждам тебе какво те брига Банско, ти пари за палатка немаш, Банско гледаш.Last edited by X_Y; 20.05.2021, 10:03.
- 1 like
Коментар
Коментар