IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от СтанчевА.

берти не му бери грижа, той е подкован яко, бори се само за имиджа си в темата. На него мама и тати са му дали 200м2 деЦка + офис с фирма към нея. Къде е той гоУем бизнесмен, къде си ти обикновен келнер?
    Сега не ме вкарвай в чужди филми :-) Нямам нищо против Берти. Каквато и да му е историята той не е виновен за нея. Ако е имало родителска помощ що па да я отказва и т.н. Аз не съм имал такава и криво ляво с някоя табла съм стигнал до положение да не се притеснявам за битието ми....
    Иначе уви Берти за имотиту не познава много...жилищните.... Все някога е познае , но това не е драма. Например покупките му на ЗЗ са супер. Напоследък пише и как кеша требе да се разкара / нещо което от години пиша/ и т.н.
    Странно ми е поведението на модитата , които ми изтриха няколко абсолютно безвредни поста.... и поне за мен обяснението е личните им драми.... Не е Берти със сигурност :-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ами тия дето дращат по цял ден из форума. Тез са най-печеливши
      Рентиерите могат да си позволят да разполагат с времето си както си искат.... щото са слушали мама да учат вместо да си играят в децката....
      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 20.05.2021, 12:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от СтанчевА.

еж, че си лош! Не го подбъзиквай така де. Че и тебе ще те погне Марианчо.
        Цензурата не ми е ясно с какво ще помогне на цените да спаднат.... Някой сериозно се е заблудил.... По-скоро е обратното....щото тогава консирации се завъждат в главите и се действа бързо без преценка.
        Ей го в Щатският форум е описано - ТЪРГОВЕ НАД исканата цена.... МАСОВО....Скоро и при нас....и отново не ми харесва ама тва е....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Берти, мисля ретроспективно е ясно кои се оказаха балъците..... Познай дали са купилите или чакащите последните 5 години.... Сега има истерия в едните видно е....
          Ами тия дето дращат по цял ден из форума. Тез са най-печеливши
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

когато балъците истерясат .... м ... та си е е..ло
            Берти, мисля ретроспективно е ясно кои се оказаха балъците..... Познай дали са купилите или чакащите последните 5 години.... Сега има истерия в едните видно е....
            Last edited by pesimist4o na kvadrat; 20.05.2021, 12:06.

Коментар

• Шестте аргумента на Фед за преходната инфлация:: Investor.bg

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-05-20 110037.jpg
Views:	1
Size:	73.7 КБ
ID:	3762263

лошоооо, ло-шо, много лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Ама какви скокове?
                Заплатката/Феникса (и другите превъплъщения на колегата) има информация от първа ръка за дискаунти от 50 до 80%..
                Толкова добре ли ги укриват брокерите?
                По медиите те заливат с евтини апартаманти по 50-80% намалени, ти пак се правиш на невидял. Ето ти още един https://www.flagman.bg/article/183873

Пет примера вече съм ти дал. Там от страни ако цъкнеш пък жената на Панов с апарти по 225 евро квадрата. Повишителите са ступор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                  Истеричен пазар на имотите, панически разпродажби, рязък скок на цените и тълпи млади ипотекари, биещи се за апартаменти с 12 кв. спални във Вадите, защото "имотите свършиха", всъщност е лоша новина за повишителите в дългосрочен план.

Истерия по актив без икономически и социален фундамент за подобна истерия винаги завършва по един и същи начин.

В тая връзка, тия двуцифрени скокове спрямо предКовид месеците показват пазар на емоциите и на страховете, а това НЕ Е пазара, който искаме.

Прав си икономическата обстановка НЕ кореспондира с цените на имотите. В последните 7 години те трябваше да растат всяка с МИНИМУМ 10%, а за миналата и 2021 с поне 15-20%. Обаче си прав поради емоциите и свикването това не се случи.... Нищо, бавно цените ще наваксат изоставането.... И да подчертая това не ми харесва щото съм на перона. На зелено не ми се включва защото не е сигурно с нарасналите строителни разходи дали ще се довършат проектите и т.н.....
                  Не искам да обидя никого, но само изключително заблуден слепец в настоящата ситуация би прогнозирал спад измерен в пари
                  Last edited by mibova; 20.05.2021, 12:15.

Коментар

Истеричен пазар на имотите, панически разпродажби, рязък скок на цените и тълпи млади ипотекари, биещи се за апартаменти с 12 кв. спални във Вадите, защото "имотите свършиха", всъщност е лоша новина за повишителите в дългосрочен план.

Истерия по актив без икономически и социален фундамент за подобна истерия винаги завършва по един и същи начин.

В тая връзка, тия двуцифрени скокове спрямо предКовид месеците показват пазар на емоциите и на страховете, а това НЕ Е пазара, който искаме.
                    когато балъците истерясат .... м ... та си е е..ло
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ама какви скокове?
                      Заплатката/Феникса (и другите превъплъщения на колегата) има информация от първа ръка за дискаунти от 50 до 80%..
                      Толкова добре ли ги укриват брокерите?

Коментар

Истерия по актив без икономически и социален фундамент за такава истерия винаги завършва по един и същи начин.

така е. През 2029-та ще има криза.

Коментар

• Истеричен пазар на имотите, панически разпродажби, рязък скок на цените и тълпи млади ипотекари, биещи се за апартаменти с 12 кв. спални във Вадите, защото "имотите свършиха", всъщност е лоша новина за повишителите в дългосрочен план.

Last edited by Tepxi; 20.05.2021, 11:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение

В зелените от Германия ми е надеждата, че не се трае вече. Аман от криене под масата на евтините имоти, догодина обаче ако имаш познат брокер ще ти дадат един под щанда.
                            еми догодина ама тая дето идва ли, че вече 5-та догодина е това.
                            дано нашия и американския брейк да ускорят малко тоя мъчително бавен процес.
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тая работа няма да свърши добре
                              съвсем скоро, може би още тая есен ще има срив в цените на имотиту
                              минимум 80%, които брокерите няма да успеят да укрият тоя път
                              наемите ще ги последват и съвсем скоро хазяите разплакани ще се молят
                              на квартирантите да им купят кофторчетата или поне да останат безплатно в тях.
                              има и още една лоша новина, но ще я разберете, като дойдат зелените в германия
                              В зелените от Германия ми е надеждата, че не се трае вече. Аман от криене под масата на евтините имоти, догодина обаче ако имаш познат брокер ще ти дадат един под щанда.

Коментар

• Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
                                Сделките за жилища в строеж в София се увеличават:: Investor.bg
                                Сделките за жилища в строеж в София се увеличават

Причината е желанието на купувачите за по-голям избор при подбора на имот

================================================== =====

Амааа... КАК ТАКА?!!! Избор от имоти има голям. Защо тогава хората купуват на зелено? Това вероятно е поредната платена брокерска статия...

Какво означават по-големия обем сделки и по-голямото търсене за цените? Дали наистина ще видим +30% до края на годината?
                                Това е отчаяние вече. София Тех Парк? Хахаха. София Тех Парк се продаде на безценница и вече няма никой там. Да го представят като някакво място за ИТ специалисти които се занимават "иновации" ме разсмива. Имаше доскоро уеб камера там - пустош. Сега даже и камерата няма кой да подържа, сигурно и те са се изнесли.

Коментар

Working...
                                X