Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
той си знае защо я е продал, а с отдаване 2м в годината не могат да се избият тия пари.
Имотът има малко забележки, но като цяло си струва.
Коментар
-
1721 евро са 1,12 тройунции жълто по днешни цени.
запиши си някъде и да видим как ще се движи цената в хоризонт ПРЕДИ 2029-та до 2027-ма да речем
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеСофия остава сред най-скъпите столици в ЦИЕ - ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
София остава сред най-скъпите столици в ЦИЕ
Цената на квадратен метър жилищна площ е 1721 EUR [ATTACH=CONFIG]n3785832[/ATTACH]
София по-евтина няма да стане. Мисля, че е време Жони да си обира крушите от темата и да намери съответната тема на немски за Мюнхен.
За всички чакащи ниски цени: Сори!
След като нямаш нищо в София, защо не се разкараш ти? Няма ли някоя тема за селата в Толбухински окръг, там експертизата ти ще бъде от полза, не и тук.Last edited by X_Y; 26.07.2021, 16:22.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеСофия остава сред най-скъпите столици в ЦИЕ - ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Цената на квадратен метър жилищна площ е 1721 EUR [ATTACH=CONFIG]n3785832[/ATTACH]
София по-евтина няма да стане. Мисля, че е време Жони да си обира крушите от темата и да намери съответната тема на немски за Мюнхен.
За всички чакащи ниски цени: Сори! Пенсиониране или у деЦката или у квартирата.
запиши си някъде и да видим как ще се движи цената в хоризонт ПРЕДИ 2029-та до 2027-ма да речем
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
120 000 евро едната обява, а втората обява от друг брокер 140 000 евро.
А подозирам, че я е продал за 60-70 000 евро. Така разправя друг съсед.
Коментар
-
120 000 евро едната обява, а втората обява от друг брокер 140 000 евро.
значи желания 40% дискаунт вече е факт
най-сетне! доживяхме!препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
За всички чакащи ниски цени: Сори!Сал мастиката ще поевтинее, ще гледате обяви до пенсия и ще чакате марсианците да дойдат да купуват
Last edited by X_Y; 26.07.2021, 16:21.
- 3 Харесвания
Коментар
-
София остава сред най-скъпите столици в ЦИЕ - ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Цената на квадратен метър жилищна площ е 1721 EUR
За всички чакащи ниски цени: Сори!Last edited by X_Y; 26.07.2021, 16:22.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Ужас! И това на място без гледка към морето, без плаж и на 1 час ходене пеша до най-близкия плаж.То не бяха свлачища, не бе чудо.
Коментар
-
колко я беше обявил на скъпата цена в сайта?
Коментар
-
Цената от сайта ми беше скъпа, а чичото не ми я предложи. Ние си имаме и колкото за нас ни стига.
Той обаче е играч ( нямаше да ми я продаде евтино), от старите бизнесмени и със сигурност на 40-50г е правил глупости (т.е. си е правил кефа),
Това нещо личи в комуникацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
що не я купи ти тая вила и да настаняваш румунски каки цяло лято?
Той обаче е играч ( нямаше да ми я продаде евтино), от старите бизнесмени и със сигурност на 40-50г е правил глупости (т.е. си е правил кефа),
Това нещо личи в комуникацията.
Коментар
-
Не знаеш къде е локацията, има гледка към морето и е близо до плажа.
Инвестицията ми се вижда хубава, за тези пари (цената на вилата) в София можеше да се купи от по-евтините апартаменти с наем 500 лв месечно (читави клиенти се намират трудно сега), а от вилата ще изкарват повече пари.
Идеята освен това е на първо време да спасиш кеша от инфлация, не и задължително да печелиш от него. Ако искаш печалби, имотите са най-грешната инвестиция.
- 1 like
Коментар
-
Не знаеш къде е локацията, има гледка към морето и е близо до плажа.
Инвестицията ми се вижда хубава, за тези пари (цената на вилата) в София можеше да се купи от по-евтините апартаменти с наем 500 лв месечно (читави клиенти се намират трудно сега), а от вилата ще изкарват повече пари.препоръка е
Коментар
Коментар