Момци, имате рядкото щастие да се радвате на повишение, понеже ритейла е объркан и бута "на сигурно", което хич не е много сигурно. Съчетано с пандемичната обстановка, се създава краткосрочна спекулативна среда. Защо си мислите, че вкараха робинхудовците в играта. Щото Влади иновира нещо ли- хахах. Нищо лошо против момчето, много кадърно е, ама нещата не стоят така. Как мислите ще се противодейства на Китай. Като накараме всеки да вложи парите си в парче земя или кутийка - затворен кръг. Да се набута с 30 годишна ипотека... Нали трябва да предприемат нещо младите... трябва са иновират и да движат икономиката. Това е силата на западния капиталистически дух. Това не става от днес за утре обаче. Естествено сега има криза на мисленето при тях, докато не почнат активно да инвестират. IPO-тата бяха големите печеливши тук. Те усетиха първи тренда.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, хич нищо против нямам. И аз съм купувал по няколко кюлчета ама да изтръскам кинти в равностойност на апарт-два даже и да имаше тази възможност, защото това е невъзможно днес не съм толкоз откачил. А да си играя с по две жълтици нема смисъл.и все пак да повторя онова не е това , а за това днес никой отново не знае !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Страда момчето по пропуснати ползи, много стана активно в темата, откак имотите качиха...пощръкля направо
той така като си полае и повие и му олеква.
наемател мечта е.
никога няма да ти сервира лошата новина, че е купил и се изнася в собствено.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
То па по цял ден да висите тука все едно и също. Аз нищо не съм казвал за зелените, това вие сами си го измислихте. Зверската конфискация предстои и със зелените и със черверните. Аз лично ще се ангажирам и с издирване на форуни тролове за наказания по чл. 103 и по една данъчна провека ама като за Божков, такава.
Не си злобен, а си безкрайно завистлив
Всички и стари и нови политически лица така са се увъртели в притежанието на НИ ,че такива глупости и през акъла не им минават ама разни "сладури" им вярвате
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
рулетчо, ако си приключил с мазането на чужди ски, може да си поемеш дъх да излаеш по луната и да си лягаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДобър вечер дами и господа кредитополучатели!
Как върви изплащането на курниците.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, хич нищо против нямам. И аз съм купувал по няколко кюлчета ама да изтръскам кинти в равностойност на апарт-два даже и да имаше тази възможност, защото това е невъзможно днес не съм толкоз откачил. А да си играя с по две жълтици нема смисъл.
Демек около 32% от оставащата ми главница по кредита се покрива от физическото ми злато и акциите ми на БФБ.Last edited by 13ADROL; 23.06.2021, 01:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
начи тия брокери в бнб-то всякакви граници вече минАха.
няма ли кой да ги вразуми?!
примерно зелените от германия или и аз вече не знам кой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
няма ли кой да ги вразуми?!
примерно зелените от германия или и аз вече не знам кой.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Нещо против златото ли имаш ....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
всички ' връхни инвеститори'
ще реват с кървави сълзи
не купувайте в момента
не ставайте роби
оставете платените агитатори да си пишат
те друго не могат да работят
ще, ще, ще... Поне едно заклинание да беше направил, а така само с кървавите сълзи плашиш гаргите.
"За бога братя НЕ КУПУВАЙТЕ! По-добре пенсиониране, отколкото живот без топли мекички.
2029-та не е далеч, остават само някакви си 8 години.Last edited by RUBLA; 23.06.2021, 10:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това е от твоят материал линкLast edited by RUBLA; 23.06.2021, 10:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеХахахахахахахаааа, права беше Dury. Продавачите си изтеглиха имотите, като килимче под треперещите глинени крака на купувачите-перонци. ПРОБЛЕМ!
Сериозен проблем скова имотния пазар.. Купувачи има, но не и продавачи /блиц/
Пандемията промени стереотипите и все повече жители на столицата бягат на село и разпродават имотите си/блиц/
това е от твоят материал линкLast edited by mibova; 22.06.2021, 22:48.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Хахахахахахахаааа, права беше Dury. Продавачите си изтеглиха имотите, като килимче под треперещите глинени крака на купувачите-перонци. ПРОБЛЕМ!
Сериозен проблем скова имотния пазар.. Купувачи има, но не и продавачи /блиц/
Last edited by mibova; 22.06.2021, 22:47.
Коментар
Коментар