IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момци, имате рядкото щастие да се радвате на повишение, понеже ритейла е объркан и бута "на сигурно", което хич не е много сигурно. Съчетано с пандемичната обстановка, се създава краткосрочна спекулативна среда. Защо си мислите, че вкараха робинхудовците в играта. Щото Влади иновира нещо ли- хахах. Нищо лошо против момчето, много кадърно е, ама нещата не стоят така. Как мислите ще се противодейства на Китай. Като накараме всеки да вложи парите си в парче земя или кутийка - затворен кръг. Да се набута с 30 годишна ипотека... Нали трябва да предприемат нещо младите... трябва са иновират и да движат икономиката. Това е силата на западния капиталистически дух. Това не става от днес за утре обаче. Естествено сега има криза на мисленето при тях, докато не почнат активно да инвестират. IPO-тата бяха големите печеливши тук. Те усетиха първи тренда.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не, хич нищо против нямам. И аз съм купувал по няколко кюлчета ама да изтръскам кинти в равностойност на апарт-два даже и да имаше тази възможност, защото това е невъзможно днес не съм толкоз откачил. А да си играя с по две жълтици нема смисъл.
      Както песимиста обича диаграми да пуска аз ще ти кажа, потърси в нета виждам ,че имаш време да губиш въпреки натоварения ти график, та потърси едни диаграмки на златото когато света/разбирай само обикновения човек не е знаел какво се случва/ е бил пред дилема какво се случва . Сигурен съм мозъка ти който обича да смята капиталови разни ще бъде шашнат . и все пак да повторя онова не е това , а за това днес никой отново не знае !

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Страда момчето по пропуснати ползи, много стана активно в темата, откак имотите качиха...пощръкля направо
        нищо, благодарение на неговото усърдие ските са винаги намазани.
        той така като си полае и повие и му олеква.
        наемател мечта е.
        никога няма да ти сервира лошата новина, че е купил и се изнася в собствено.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

То па по цял ден да висите тука все едно и също. Аз нищо не съм казвал за зелените, това вие сами си го измислихте. Зверската конфискация предстои и със зелените и със черверните. Аз лично ще се ангажирам и с издирване на форуни тролове за наказания по чл. 103 и по една данъчна провека ама като за Божков, такава.
          Я, кажи в коя цивилизована страна има или е имало зверска конфискация ? Няма да помагам в отговора
          Не си злобен, а си безкрайно завистлив
          Всички и стари и нови политически лица така са се увъртели в притежанието на НИ ,че такива глупости и през акъла не им минават ама разни "сладури" им вярвате

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

рулетчо, ако си приключил с мазането на чужди ски, може да си поемеш дъх да излаеш по луната и да си лягаш.
            Страда момчето по пропуснати ползи, много стана активно в темата, откак имотите качиха...пощръкля направо

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
              Добър вечер дами и господа кредитополучатели!
              Как върви изплащането на курниците.
              рулетчо, ако си приключил с мазането на чужди ски, може да си поемеш дъх да излаеш по луната и да си лягаш.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не, хич нищо против нямам. И аз съм купувал по няколко кюлчета ама да изтръскам кинти в равностойност на апарт-два даже и да имаше тази възможност, защото това е невъзможно днес не съм толкоз откачил. А да си играя с по две жълтици нема смисъл.
                Моето физическо, значително превишава това на Кавръка и представлява 1/7 от оставащата ми главница по кредита, а акциите на БФБ-1/6 от тази главница.
                Демек около 32% от оставащата ми главница по кредита се покрива от физическото ми злато и акциите ми на БФБ.
                Last edited by 13ADROL; 23.06.2021, 01:04.

Коментар

• Добър вечер дами и господа кредитополучатели!
                  Как върви изплащането на курниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

начи тия брокери в бнб-то всякакви граници вече минАха.
                    няма ли кой да ги вразуми?!
                    примерно зелените от германия или и аз вече не знам кой.
                    То па по цял ден да висите тука все едно и също. Аз нищо не съм казвал за зелените, това вие сами си го измислихте. Зверската конфискация предстои и със зелените и със черверните. Аз лично ще се ангажирам и с издирване на форуни тролове за наказания по чл. 103 и по една данъчна провека ама като за Божков, такава.

Коментар

Тия лоши брокери от БНБ прекаляват вече

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...ira-bnb-239369
                      начи тия брокери в бнб-то всякакви граници вече минАха.
                      няма ли кой да ги вразуми?!
                      примерно зелените от германия или и аз вече не знам кой.
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Нещо против златото ли имаш ....
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

всички ' връхни инвеститори'
                          ще реват с кървави сълзи

не купувайте в момента
                          не ставайте роби

оставете платените агитатори да си пишат
                          те друго не могат да работят
                          хахахахахаха, хохохохохохохо, хихихихихихихи,

ще, ще, ще... Поне едно заклинание да беше направил, а така само с кървавите сълзи плашиш гаргите.

"За бога братя НЕ КУПУВАЙТЕ! По-добре пенсиониране, отколкото живот без топли мекички.

2029-та не е далеч, остават само някакви си 8 години.
                          Last edited by RUBLA; 23.06.2021, 10:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

това е от твоят материал линк
                            Постнах този линк преди два дни. Ако ми намериш нещо заменимо на двустайна санирана панелка на ет.3 между парк и у-ще с РЕАЛНИ 62м2 чиста площ, ще пусна веднага обява заменям
                            Last edited by RUBLA; 23.06.2021, 10:45.

Коментар

Хахахахахахахаааа, права беше Dury. Продавачите си изтеглиха имотите, като килимче под треперещите глинени крака на купувачите-перонци. ПРОБЛЕМ!

Сериозен проблем скова имотния пазар.. Купувачи има, но не и продавачи /блиц/
                              ? Софиянци панически разпродават панелките, каква е причината

Пандемията промени стереотипите и все повече жители на столицата бягат на село и разпродават имотите си/блиц/

това е от твоят материал линк
                              Last edited by mibova; 22.06.2021, 22:48.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Хахахахахахахаааа, права беше Dury. Продавачите си изтеглиха имотите, като килимче под треперещите глинени крака на купувачите-перонци. ПРОБЛЕМ!

Сериозен проблем скова имотния пазар.. Купувачи има, но не и продавачи /блиц/

Last edited by mibova; 22.06.2021, 22:47.

Коментар

Working...
                                X