Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Е читав имот... Явно за тебе всичко под Ес класа не е читава кола. Та така и имотите. Можеш да си сигурен че съответните "читави" по твоите критерии имоти в Братислава примерно са пак на двойни цени спрямо средното за център.
Ако вземем Гоцето за типичния приличен квартал извън центъра, който не е гето: под 1800 тухлен имот няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеТоку що мой приятел с ник бай Ставри надзирателя (на когото модераторите не дават достъп до форума) ми съобщи добра новина, че е закупил къща в Кокаляне. Той не обича апартаментите и затова отново е купил къща. Сега ще трябва да поддържа къща на морето, къща до София и цяла сграда в Банско. Дупе да му е яко :-).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
В Нумбео дали знаят, че 1 български квадратен метър е всъщност 0,5 квадратни метра и какво е качеството на имотите?
Това дават за София:Ако искаш читав имот в центъра, стават от 1700 на 3000. А на реален квадрат 6000.Price per Square Meter to Buy Apartment in City Centre 1,712.83 € Ако искаш читав имот стават 2000 или 4000 на истински квадрат.Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre 1,095.30 €
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеТоку що мой приятел с ник бай Ставри надзирателя (на когото модераторите не дават достъп до форума) ми съобщи добра новина, че е закупил къща в Кокаляне. Той не обича апартаментите и затова отново е купил къща. Сега ще трябва да поддържа къща на морето, къща до София и цяла сграда в Банско. Дупе да му е яко :-).
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
В Европа явно имаш предвид ЕС, щото иначе и русия се води в Европа, поне двата града дето мязат на нещо, и Молдова е в Европа, Албания, Босна и прочие. В ЕС определено сме с най-евтини имоти и то със сериозна разлика спрямо предпоследния, така че не виждам какво те притеснява. Наскоро ми беше интересно да видя на Нумбео, как при 50% по-високи заплати в Братислава, имотите са над 2 пъти по-скъпи. За другите да не говорим. Нищо чудно да се окаже, че в София са най-достъпни за средния гражданин на съответния град в ЕС.
Това дават за София:Ако искаш читав имот в центъра, стават от 1700 на 3000. А на реален квадрат 6000. Типичен пример е Лева. Неговият апарт надали е над 50 квадрата светла площ, оценява го обаче на 330к.Price per Square Meter to Buy Apartment in City Centre 1,712.83 € Ако искаш читав имот извън центъра (например флората в Ливадите, ако изобщо има нещо читаво там) стават 2000 или 4000 на истински квадрат.Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre 1,095.30 €
Така от най-достъпните (според брокери) имотите в София стават най-надцененият и издут балон в Европа.Last edited by ejonny2376; 02.06.2021, 16:53.
- 1 like
Коментар
-
Ти за по-голяма дупка в Европа от София да се сещаш? Аз не. Най-ниските доходи , най-мръсен въздух, най-високо ниво на корупция, липса на една нормална улица и хаотично, нискокачествено застрояване на всеки сантиметър зелена площ.
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Току що мой приятел с ник бай Ставри надзирателя (на когото модераторите не дават достъп до форума) ми съобщи добра новина, че е закупил къща в Кокаляне. Той не обича апартаментите и затова отново е купил къща. Сега ще трябва да поддържа къща на морето, къща до София и цяла сграда в Банско. Дупе да му е яко :-).Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ако много си вярваш между другото ЕС има нов "екшън план" за интеграция и включване на мигрантите по равно https://ec.europa.eu/migrant-integra...2027-explained
Старая се да развеселявам клиентите иначе
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Много хубави снимки. След като явно си про в професията как си обясняваш 20К на квадрат сравнено с това ? Не е ли логично да е обратно ?
В Париж живото е скъп, на село е евтино - сей 20 декара градина и си цар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пешко К. Разгледай мнение
Аз съм бил брокер и по Африка, така че съвсем не ми пречат чернилките.
И все пак, за шест стотака ойро препоръчвам това пред каквито и да било хапартаменти :
Castle (green-acres.fr)
цената на квадратя е като у София, само че с бонус - 20 декара земя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пешко К. Разгледай мнение
Казах, че за този квартал - Paris 1 arrondi - 20к на квадрат са много.
То центъра на Париж е странно понятие - читавите (и скъпи ) квартали не са баш там.
Иначе в цяла Европа няма бели по улиците - това е най-големия плюс на София, имигрантите бягат от тук.
Ако много си вярваш между другото ЕС има нов "екшън план" за интеграция и включване на мигрантите по равно https://ec.europa.eu/migrant-integra...2027-explained
- 2 Харесвания
Коментар
-
Понякога се чудя, кое е по-зле за един град. 50% чернилки или 100% бели селяндури с произход ВР, РК и КН, които излизат нощем да си хвърлят мизериите в дерето, за да не ги видят денем съседите, че хвърлят нещо.
На мен чернилките не са ми пречили по никакъв начин, докато съм живял там. От българските селяндури обаче си патя ежедневно.
Коментар
-
Различни хора, различни харесвания. Моят избор съм го направил отдавна, като дори не мисля да си сменям основното жилище в близките 20-ина години....
Коментар
Коментар