Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Точно щото не е алпийска, а ниската земяБлизко до акъла (не до твоя , много ясно).
Никога не съм писал за строене на наета земя, не е зле да се научиш да четеш първо, чукча. Естествено че облекченията са важни, в Б-станя едно 30% заминават от брутото удръжки, плащай после от чистото всичко като си прост. В цивилизацията има и други начини и хората си свиркаме.
И словореда ти е като инвестициите в имоти - неверяотно объркани, грешни и нелогични.
"Обаче след като имаш една къща, може да строиш до нея без нови регулации - за син, брат, както искаш. Имаш и 100% вноските като данъчно облекчение"
Виж се кво си писал, и то по повод на това каква е земята в Холандия, първо няма нищо общо със земята а с твойте филми за облекчения, второ ще строиш квото си поискаш ама друг път - масивна постройка забрави да правиш "без регулации". Каквото и да означава за теб регулации защото съм сигурен, че и ти не знаеш какво имаш предвид.
Единственото което може без регулации е да си сложиш контейнер/каравана на някоя поляна на която да плащаш наем. И то пак не е без регулации ама като за теб да кажем, че е без, че то акъла не е като другото да ти го набие човек.
Ще търсиш облекчения защото те такова прогресивния, аз си имам счетоводител за тази работа и няма какво да ги мисля толкова данъците на физическо лице, на фирмата са малко по-голям филм, но като цяло не са бреме което да ме вълнува постоянно. Счетоводителя взема пари за да върши тези неща, а моята работа е да правя пари, не мога да се занимавам с такива глупости. Това все едно да сменям чаршафите на клиентите в собствената ми къща.
А лихвите по кредите грам не ме вълнуват да ти кажа. Виждам обаче, че ти много рипаш на тая тема, явно имаш богат опит с кредити и ипотеки - аз през живота си не съм теглил и не смятам да ги използвам за капитал в стил за лапни шарани(Киосаки).
Коментар
-
[QUOTE=pa4anga;n3779442]
Нема ток в телефона вече, колега, но да те питам...викаш дъртак, дъртаци...ние с имотите гледам сме на 50 и около. Ти като си млад дихател на 30-38 що си не гледаш жената или каки колкото щеш ми си тръгнал с имоти да се занимаваш. Не разбра ли че без тати да купи и без сериозен бизнес и образование на тази възраст и на по-млада ще трябва да почакаш. Натрупване на капитал важи и за нас и за големите кинти. Свери си часовника и не се отказвай, ще дочакаш цени където си пожелаеш, но баш в Сф може да почакаш повечко, и може да не си доволен от намалениетоLast edited by X_Y; 08.07.2021, 09:58.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Д Не можем всички да се преебем с 17% лихви по ипотека като теб...Last edited by X_Y; 08.07.2021, 10:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Той суче и смуче да намери нещо с подобни облекчения, не го интересува кво кове, важно да е тънко и ипотечката да не е до гроб. Па дали има смисъл от тоя имот не го брига.Last edited by X_Y; 08.07.2021, 10:02.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Човекът твърди, че имал имоти, ама изпада в анафилактичен шок от новините за поскъпване и напрежението му в главата води до лични нападки към участници във форума, които просто телеграфно и безпристрастно предаваме новините....
Last edited by X_Y; 08.07.2021, 09:50.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеОлеее, не моем да си купим имоти и спрехме да пишем, пък ни и трият.
С най-добри чувства, но не бива разочарованието да взема връх и да се обиждаме и трием. Все ще купим някога, е, кво като ще е на 10К€ квадрата, то ще е евтино тогава с тези стойности, убеден съм в това. А Джони ще ни светне колко е в Берлин по същото време.
Коментар
-
Олеее, не моем да си купим имоти и спрехме да пишем, пък ни и трият.
С най-добри чувства, но не бива разочарованието да взема връх и да се обиждаме и трием. Все ще купим някога, е, кво като ще е на 10К€ квадрата, то ще е евтино тогава с тези стойности, убеден съм в това. А Джони ще ни светне колко е в Берлин по същото време.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ше има да чакате, всичко работи онлайната, ни метро ти трябва, ни до БП да е куравартирата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениеЦените на жилищата във Великобритания намаляват за първи път от януари
Връхната точка на търсенето на имоти на Острова може би е премината, казват брокери
https://www.investor.bg/po-sveta/453...anuari-331198/
започва се
много хора с новозакупени имотки ще питат къде сер..т
ония с КЕША
да се докопат до нещо остатъчно
първо на албиона
после и у нас
в банско сигурно ще станат
2 двустайни за 10 000 €
купувам -
ама с уговорката собственика да е само един
хихихихи
ще стане мазало
а акаунти тук ще се трият във несвяст
хихихихохохоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Най-накрая да ти харесам един пост.... Уви засега тва е само сламка.... Като станат 3-4 месеца подред с минус тогава ще са 2 сламки :-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Мда, имотите по баирите в алпииска Холандия. Ти съвсем си разхлопал дъските. Ти изобщо прочете ли това от линка? Щял да строи без регулации на наета земя. На теб само вноски по ипотеки са ти в главата и облекчения.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениеЦените на жилищата във Великобритания намаляват за първи път от януари
Връхната точка на търсенето на имоти на Острова може би е премината, казват брокери
започва се
ония с КЕША
първо на албиона
после и у нас
2 двустайни за 10 000 €
купувам -
хихихихи
ще стане мазало
хихихихохохо
Коментар
-
Цените на жилищата във Великобритания намаляват за първи път от януари
започва се
ония с КЕША
първо на албиона
после и у нас
2 двустайни за 10 000 €
купувам -
хихихихи
ще стане мазало
хихихихохохоLast edited by Yandox; 07.07.2021, 20:07.
Коментар
Коментар