Първоначално изпратено от bulgarian lev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДобре, разбрахме, че Адреналинчо купи в Бургас.
Некой от другите повишители купил ли е нещо или само зарибявате читателите.
Наесен, като дигнат лихвите, сигурно ще рекламирате, колко са изгодни наемите.
п.п. И всичко е със собствени средства.Last edited by blackaquarius; 15.06.2021, 00:25.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Здрасти приятелю, не съм сигурен дали е голям удар, но от 15 години се целя в локации, квадратури, без общи части, които за сграда от 1995г. се оказаха доста приемливи. Под терасата ми, половината чиляк не говорят българска реч, демек, предполага отдаване, сериозно отдаване. 5 бинки в лева са ми необходими за пълно преобразяване на апарта...а това ми е лимита на кредитната карта..от там на там само гуши...кеф ми е разбираш ли. Възможности-безкрайни. Морски риболов, акумулаторни детски колички,:гараж, яхта, такси...каквото се сетишОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Здрасти приятелю, не съм сигурен дали е голям удар, но от 15 години се целя в локации, квадратури, без общи части, които за сграда от 1995г. се оказаха доста приемливи. Под терасата ми, половината чиляк не говорят българска реч, демек, предполага отдаване, сериозно отдаване. 5 бинки в лева са ми необходими за пълно преобразяване на апарта...а това ми е лимита на кредитната карта..от там на там само гуши...кеф ми е разбираш ли. Възможности-безкрайни. Морски риболов, акумулаторни детски колички,:гараж, яхта, такси...каквото се сетишпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няма да го послуша.
в трибют на купата трябва да кажем, че много пъти му е давал същия съвет
а и не само на него, но никой не слуша а само сменят никовете.
лордче, ти май голям удар направи в бургас.
помисли си за една почерпушка с бургаска мускатова или 63
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
търсил си но
биеш на камък
ти винаги биеш на камък -
затова си и със
1/2 панел - камик
Няма как да знаеш какво имам. 4бр. в Софето, 1бр. в Радомир, 1бр. в Бургас и 1 вила в радомирска околия...кой мазно лъже?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е Купата му го писа безброй пъти, ама никой не му каза, че дава мъдър съвет. Сега ратко обира лаврите. Не е честно спрямо Купата. Баннаха човека давал най-добрите съвети на очаквателите на заминалия влак и същевременно най-недолюбван от самите очакватели.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Най-мъдрия съвет
в трибют на купата трябва да кажем, че много пъти му е давал същия съвет
а и не само на него, но никой не слуша а само сменят никовете.
лордче, ти май голям удар направи в бургас.
помисли си за една почерпушка с бургаска мускатова или 63Last edited by ratten; 14.06.2021, 22:13.препоръка е
Коментар
-
Търсих те в кашоните, но не те намерих, явно си си построил къщичка от тях, единствената ти къща
биеш на камък
ти винаги биеш на камък -
затова си и със
1/2 панел - камик
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Ти откъде знаеш дали не е камилска плюнка? Говориш така, като че с майка ти вече сте го опитвали това бяло.
ясно
Станчева с кръцнатите мъндолини си
спри да пишеш от
акаунта на камиларчето
че ви бърка човек
и не знае да купува ли да продава ли
не стана ли обратната интервенция
при доктор Енчев ,колежке Станчева
хихихихих
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
най глупавия комплимент
да не те бяха заключили в Лидл
да пренасяш кашони
хванат в кражба на обезценена
мастика
- 1 like
Коментар
-
Най-мъдрия съвет
да не те бяха заключили в Лидл
да пренасяш кашони
хванат в кражба на обезценена
мастика
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е Купата му го писа безброй пъти, ама никой не му каза, че дава мъдър съвет. Сега ратко обира лаврите. Не е честно спрямо Купата. Баннаха човека давал най-добрите съвети на очаквателите на заминалия влак и същевременно най-недолюбван от самите очакватели.
- 1 like
Коментар
Коментар