Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Най-мъдрия съветОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не се самозаблуждавай.
приеми, че и под наем или дори в децката не е зле и спри да се тормозиш от цените на имотиту.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Че ти ако мене, балъка с кешовицата не може да убедиш, кой ще убедиш?
приеми, че и под наем или дори в децката не е зле и спри да се тормозиш от цените на имотиту.препоръка е
Коментар
-
е, и по-добре. защо джонката може да бръкне у пазвата и да извади 300-400к евро одмах
а аз и у гащите да си бръкна...както и да е.
добре е, че различни локации и квадрати гледаме.
Коментар
-
виж сега, аз не разчитам точно ти да разбереш.
нито пък ми е някаква цел.
гледай там, дали ще дойдат зелените на власт у германия и си свиркай за другото.
- 1 like
Коментар
-
Я раздуй че не ми стана ясно. Сигурен се има безупречка брокерска логика, но простосмъртните не долавят. Къде ще ходят "плашливите" и каква е разликата с хотела?
нито пък ми е някаква цел.
гледай там, дали ще дойдат зелените на власт у германия и си свиркай за другото.препоръка е
Коментар
-
точно
то и без друго по-плашливите вече искат да не са в големи хотели
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Та Жонката не ще у Лозенецтама било за цигани и селяни.Сал пет апартамента у две сгради в Иван Вазов са достойни за Жонката...Все пак Версайският дворец и Бъкингамският дворец не са до Южния пар
а аз и у гащите да си бръкна...както и да е.
добре е, че различни локации и квадрати гледаме.препоръка е
Коментар
-
точно
то и без друго по-плашливите вече искат да не са в големи хотелиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
нЕща у ботунец
искам у лозенец, при джонката
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
руси, англичани ? де са?
Коментар
-
Има огромно търсене по платежоспособните дестинации, доста хора забогатяха покрай пандемията няма спор. Дори на средна основа може да излезе препандемично. Но България не е платежоспособна дестинация и структурно и в обеми няма на какво да се надявате. Гърция е хубаво място, ама земетресенията там разказват играта на сградите за 20 години. Като бях в Санторини се поинтересувах да видя най-старите сгради уж, път те чисто нови, реставрирани. Всяка година извън сезона текът нонстоп ремонти включително под принуда от местното правителство.
Аз нямам нищо по Черно море , макар и да обмислях да взема по описаната причина / ей го сега трябва 300 лева за ПСР да дам/ , но пак пасувах. За инвестиция макар и на теория да е изгодно поради Руският отлив не ми се разправя и така. Ама форумните колеги които имат по нещо не мисля , че тази година ще са зле .... , а догодина дори по-добре....
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Забрави. Затворените хотели изтикват търсенето към частни вили и апартаменти.
то и без друго по-плашливите вече искат да не са в големи хотелипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Ми помисли малко. 40% процента от големите хотели са повече от 40% от легловата база. Търсенето намаляло ли е с 40% и повече?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар