Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
И като си платиш самолетЯ до Шикаго и назад и отиде печалбата....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
на 10 000 евро
8% са 800 евро
за 8 месеца имаш по 100 евро
ако изобщо ти е вярна информацията
да са ти честити и да си харчиш
със здраве
но според мен си ги пишеш леко поизмисляйки си
що ли ?
да нямаш склад с гофрирана ламарина там
във съсобственост със по близките братовчеди
п.п. Сега имам един руснак, някакъв компютърен тарикат за един месец.За пари не говорим ама е..х котето.Last edited by blackaquarius; 18.08.2021, 01:06.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
1 на Green Life
а другите къде?
Коментар
-
Какъв кюп бе човекТвоята реплика, че купуваш апарти за приятелите да не ти досаждат съм си я записал в топ 3 наравно с тази на Бонка, че имала пари за 7 апарта по 3000 евра квадрата и на Дъри която купувала, ремонтирала и продавала по над 10 апартамента на година в мутренските години. С такива култови реплики ме боли корема от смях
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Забравих Миткото и той е в кюпа!Твоята реплика, че купуваш апарти за приятелите да не ти досаждат съм си я записал в топ 3 наравно с тази на Бонка, че имала пари за 7 апарта по 3000 евра квадрата и на Дъри която купувала, ремонтирала и продавала по над 10 апартамента на година в мутренските години. С такива култови реплики ме боли корема от смях
- 3 Харесвания
Коментар
-
И като си платиш самолетЯ до Шикаго и назад и отиде печалбата...Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Тръгнат не тръгнат парите са в сметката. 1100 лв са приятни пари.Утре настанявам едно семейство за 2 седмица в апартамента си на Green Life Beach Resort за по 200 лв на вечер през Booking.Това семейство което ще ми донесе 2800 лв идва за трети път при мен.Яд ме е че не стана някоя гадна криза та да паднат цените та да взема още 2-3 апартамента в същия резорт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Тръгнат не тръгнат парите са в сметката. 1100 лв са приятни пари.Утре настанявам едно семейство за 2 седмица в апартамента си на Green Life Beach Resort за по 200 лв на вечер през Booking.Това семейство което ще ми донесе 2800 лв идва за трети път при мен.Яд ме е че не стана някоя гадна криза та да паднат цените та да взема още 2-3 апартамента в същия резорт.
а другите къде?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениеахахахаахахахаахахахахахаах
това че цените в банско
били се сринали до 20К за апартамент
било ''заяждане ''
ахаахахаахахаахахааха
и изтрили коментара
че човека написал
ФАКТ
аахахахаахахахаах
- 2 Харесвания
Коментар
-
Още преди години като карах по няколко месеца в Украйна имаше едно девойче дето беше взело около 200 апарта / няма грешка/ да ги менажира / не са нейни/. Прибираше по 10% от собствениците, имаше си чистачки всичко, тя посреща, праща шофьори, коли от пиле мляко квото поискаш....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 17.08.2021, 22:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
много бързо ги настани
тия значи не са за имотите ти по света
а ще гостуват в имотите ти в БГ
според мен обаче има вероятност
утре да си тръгнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми не знам какъв съм.Но ме дразни тая свинщина.Пред на с е зелена зона...Сложиха 5 смешни колчета и начертаха пет парко места.Народа си паркира между блоковете и е едно калище...Комшията лично заведе Фандъкова да види за какво става дума и каза че точно заради това безумие няма да гласува блока за нея...Премести го от единия в другия крачол.Непрекъснато съседите пишат на общината и все един и също отговор включени сте в инвестиционната програма за догодина....А тая Фандъкова беше в квартала доведена от виден гербер и се тая....Аз искам всички дето паркират в тревата колите с паяка и в Сомана Перник.Който няма къде да паркира няма да има кола...Боли ма фара че искат коли аз не искам
в тая връзка, кратунчо идвал ли е да къпе магарето и чаветата на барата
беше им обещал почивка тая годинпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
В Банско не купувайте. Няма никаква далавера. Само 8 % за 8 месеца по време на ковид.
8% са 800 евро
за 8 месеца имаш по 100 евро
ако изобщо ти е вярна информацията
да са ти честити и да си харчиш
със здраве
но според мен си ги пишеш леко поизмисляйки си
що ли ?
да нямаш склад с гофрирана ламарина там
във съсобственост със по близките братовчедиLast edited by Yandox; 17.08.2021, 21:00.
Коментар
Коментар