Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБратчеди , не ви следя глупостите, но минавам само да се похваля- купих си къщичка в константиново до варна- 860 квадрата дворно място. Цена 20000 евро
При всички случаи изглежда като добра сделка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБратчеди , не ви следя глупостите, но минавам само да се похваля- купих си къщичка в константиново до варна- 860 квадрата дворно място. Цена 20000 евроSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Ти тотално скъса синджира
Първо 360 евро от стая е смешно ниска цена за Германия и говори за много неща
Второ тая стая няма отделен електромер и всичкия ток дето се греят зимата отива на негова сметка защото тия 360 са с включени сметки
Трето попитай го колко плаща на месец общински такси такса смет и подобни
Четвърто тия стаи периодично искат ремонт щото се амортизират
Пето като говоря аз ти само си записвайОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
... пиша го бааавно пак специално се теб - от всички разходи единствена разлика има в ток за осветление (ЛЕД , ама не купени от теб че кораба още го няма) и за лаптоп + монитор.
Пак казвам, не е за всяка уста - лъжица, особено за ганьовската.
Плъхя дето ми позволява да се радвам - ми що не, имал съм и по 3 стаи заети едновременно, а това няма и 1 етаж дори. Плаща се вноската на банката, остават и за всички режийни от тия пари - аз живея в другата половина от къщата безплатно. Де дават тъй? Глупавите ходете да изгладувате тия пари при камилите и в Радомир, пък пак се обяснявайте за самоучастия и банкови кредити после
Ще изкарваш същите пари (за същата работа), без разни араби да ти се мотат из къщата
Коментар
-
Теб те помним всички как седя 1 година от алчност без наематели, седни сиТо стига.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Би ли разяснил как стагнация в строителството би довела до по-ниски цени ?
Т.е. като спре да се строи щото себестойността отива с 200+ евро нагоре цените ще паднат или нещо греша ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
имаше и един нефтен шейх, който за разнообразие дошъл в областния град с много клиники да става колега на редкретенчо.
та и той е настанен ама дългосрочно в ханаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЦените на строителните материали нараснаха от 25 до 250 % ( при някои позиции до 7 пъти..). На труда до 50 %...
Това означава автоматично поскъпване на новото строителство с мин 50 %....( до 6 месеца)
Като следствие - невъзможност на мераклии за покупка и фалит на инвеститори ( или блокирани с години нови апартаменти), стагнация в строителството и понижение цените на апартаментите...
пп Аз се отказах от продажба на този етап ( само 2-3 се заинтересоваха при тази цена...). Ще се пробвам пак след 3 месеца....
Т.е. като спре да се строи щото себестойността отива с 200+ евро нагоре цените ще паднат или нещо греша ?
Коментар
-
...пиша го бааавно пак специално се теб - от всички разходи единствена разлика има в ток за осветление (ЛЕД , ама не купени от теб че кораба още го няма) и за лаптоп + монитор.
Плъхя дето ми позволява да се радвам - ми що не, имал съм и по 3 стаи заети едновременно, а това няма и 1 етаж дори. Плаща се вноската на банката, остават и за всички режийни от тия пари - аз живея в другата половина от къщата безплатно. Де дават тъй? Глупавите ходете да изгладувате тия пари при камилите и в Радомир, пък пак се обяснявайте за самоучастия и банкови кредити послеLast edited by RUBLA; 13.09.2021, 18:37.препоръка е
Коментар
-
Да те питам що - ей ги повишителите тук са готови с парите да купуват бъдещия ръст, набутай лефа като най-богат
Тц...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЦените на строителните материали нараснаха от 25 до 250 % ( при някои позиции до 7 пъти..). На труда до 50 %...
Това означава автоматично поскъпване на новото строителство с мин 50 %....( до 6 месеца)
Като следствие - невъзможност на мераклии за покупка и фалит на инвеститори ( или блокирани с години нови апартаменти), стагнация в строителството и понижение цените на апартаментите...
пп Аз се отказах от продажба на този етап ( само 2-3 се заинтересоваха при тази цена...). Ще се пробвам пак след 3 месеца....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Което напълно потвърждава това което написах че всички разходи са за твоя сметка и че тези 360 виртуални евро не са чисти
Плъхя дето ми позволява да се радвам - ми що не, имал съм и по 3 стаи заети едновременно, а това няма и 1 етаж дори. Плаща се вноската на банката, остават и за всички режийни от тия пари - аз живея в другата половина от къщата безплатно. Де дават тъй? Глупавите ходете да изгладувате тия пари при камилите и в Радомир, пък пак се обяснявайте за самоучастия и банкови кредити после
Коментар
-
Цените на строителните материали нараснаха от 25 до 250 % ( при някои позиции до 7 пъти..). На труда до 50 %...
Коментар
Коментар