If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм бре. Нали казах, че обмислям, пък и как да купя на връО?
Ще покачам още малко и може да заредя VUAA - гледам вече е 89,47 евра. Дайте акъл добре ли е, или оня SR8X ?
Никакъв срут не е това, съвсем нормални неща. Има почти всяка година такива дни.
Няма нищо общо с Ковид-а, нито с лемън кризата. Тогава имаше неясноти ще има ли изобщо утрешен ден. Сега само се чудят щяло ли да има рецесия в САЩ или не...Те се чудеха и преди 1 година и преди 2. Нищо ново под слънцето.
Те даже бяха в рецесия (мин год), но на нали плебса трябва да бъде "страхуван" преди принтера....
Никакъв срут не е това, съвсем нормални неща. Има почти всяка година такива дни.
Няма нищо общо с Ковид-а, нито с лемън кризата. Тогава имаше неясноти ще има ли изобщо утрешен ден. Сега само се чудят щяло ли да има рецесия в САЩ или не...Те се чудеха и преди 1 година и преди 2. Нищо ново под слънцето.
Ще покачам още малко и може да заредя VUAA - гледам вече е 89,47 евра. Дайте акъл добре ли е, или оня SR8X ?
Нали като купи ти дадоха кредит .Те това е ливъриджа
ти купи ли си късия индкес (примерно SQQQ) или вече глътна 10%+ назад спрямо върховете ?
Нали казах, че не купувам и не продавам. Стоя, люпя семки и гледам сеир.
Казах, че имам авариен фонд, който го яде инфлацията, и обмислям да го вкарам в СП (конове си имам), и ако евентулно ми потрябва (вместо да го продам), да мога да изтегля заем, ползвайки го като collateral.
Коментар