Първоначално изпратено от Yandox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеhttps://fakti.bg/imoti/606179-nova-t...ia-pazar-u-nas
Нова тенденция на жилищния пазар у нас
75% от покупките на имоти са за собствено ползване и едва 25% са с инвестиционна цел
ама и ние можем да четем в ИнтернетЪТ
изводите са важни изводитеееееее
хайде сега кажи - от кой ще тръгне Срива на цените а
хихихиххи
като си купят много и още по много и още по много
без кредит и повечето с кредит -
кой ще плаща на тия вторите
ма Бонке
от тях Бонке ще тръгне срива
от тарикатите 25% които
купуват на сегашни цени
за инвестиция у Софеа ахахахахахахаахахах
от тях ще тръгне а отзад ще ги натискат
да излизат през EXIT-а
и 25% от първите 75%
неспособни и безработни за да се справят
с 30 годишните лихви (колко годишни ?? ахахахахаах)
Коментар
-
https://fakti.bg/imoti/606179-nova-t...ia-pazar-u-nas
Нова тенденция на жилищния пазар у нас
75% от покупките на имоти са за собствено ползване и едва 25% са с инвестиционна цел
Last edited by X_Y; 22.08.2021, 18:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
със сигурност си прочел само заглавието
другия вариант е да не си осмислил статията
по причини известни
хайде сега прочети и тази
Директор в ЕЦБ: Опасяваме се от твърде ниска инфлация
https://www.investor.bg/analizi/9/a/...aciia--334155/
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Кво те спира - щом верваш и че Софето струва над 149 на метър
Last edited by X_Y; 22.08.2021, 18:06.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЦентралните банкери, които са обсебени от инфлацията, все повече съчувстват на милионите понижители, които искат да си купят първо жилище.
Те имат мандат да поддържат финансовата стабилност, но повечето не смятат жилищния пазар за съществен източник на риск
https://www.investor.bg/po-sveta/453...shtata-333574/
другия вариант е да не си осмислил статията
по причини известни
хайде сега прочети и тази
Директор в ЕЦБ: Опасяваме се от твърде ниска инфлация
https://www.investor.bg/analizi/9/a/...aciia--334155/
- 1 like
Коментар
-
Централните банкери, които са обсебени от инфлацията, все повече съчувстват на милионите понижители, които искат да си купят първо жилище.
Те имат мандат да поддържат финансовата стабилност, но повечето не смятат жилищния пазар за съществен източник на риск
https://www.investor.bg/po-sveta/453...shtata-333574/Last edited by 13ADROL; 22.08.2021, 09:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнениеAndi11 форумът е за взаимопомощ и затова казвам когато някой откровено лъже за да подвежда (независимо в коя посока). Не се заяждам.
Триете мнения, които изобличават лъже-пророци, с мотив, че не били по темата...
Същевременно оставяте всякакви безсмислени брътвежи на видимо фрустрирани псевдо-инвеститори..
но ще те уважа
хихихихи
ако се замислиш обаче
може и изобличителя на пророците
да е лъже - изобличител
тогава ?
пророците стават ли пророци на втора степен
относно оставянето на
съм съгласен с теб
няма да ги цитирам поименно
но мерките спрямо тези псевдо - фрустрирани
инвеститори с имоти по кариби и покупки през седмица
трябва да крути
темата е ясно зададена
Last edited by X_Y; 22.08.2021, 18:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
така ми се иска да мога да повярвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
С руския превод на камили се справи по-добре и те похвалих че не си толко тъп колкото се правиш. ..
но ни изтриха. ..А именно, сгреваш ли че когато купувах имоти с 200К евро можеше да купиш 3 на екстра локация, а теперь только один, или един и да ти хартиса за море на Мичурин в най-добрия случай? Новините са лоши златарю, как ще ги сготвиш? Никак най-вероятно. На мен ми горчи от този факт, а на теб би трябвало да ти пресяда.
Цял ден днес обикалям около Сф за парцели - тур, туристически...лошо може да ти стане ако ти кажа новините. Но от кошера на теб ти е хлабаво и розовко, ще сгрееш до около година и ще отправиш поглед към Искрец за имоти да убеждаваш тълпата да купи че е евтинко. Знам ти еволюцията отсега. ...ще спре да ти горчи. Щото ще ти е сухинко. Но виж, мерило си, лакмус - пиши редовно така знаем кво следва.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox
надявам се ти да си купил два кошера
за толкова трябва да е стигнало припечеленото от
гледане на мъжки камили в йемен
не подбивай цените - меда ще расте
800гр го давай за 8 лева
но
не бъркай меда с медта
че на второто 800гр не са 8лв
хихихихиххи
но ни изтриха. ..А именно, сгреваш ли че когато купувах имоти с 200К евро можеше да купиш 3 на екстра локация, а теперь только один, или един и да ти хартиса за море на Мичурин в най-добрия случай? Новините са лоши златарю, как ще ги сготвиш? Никак най-вероятно. На мен ми горчи от този факт, а на теб би трябвало да ти пресяда.
Цял ден днес обикалям около Сф за парцели - тур, туристически...лошо може да ти стане ако ти кажа новините. Но от кошера на теб ти е хлабаво и розовко, ще сгрееш до около година и ще отправиш поглед към Искрец за имоти да убеждаваш тълпата да купи че е евтинко. Знам ти еволюцията отсега. ...ще спре да ти горчи. Щото ще ти е сухинко. Но виж, мерило си, лакмус - пиши редовно така знаем кво следва.Last edited by bulgarian lev; 22.08.2021, 00:24.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Тук сте се събрали само фокусници - ти купуваш през 2021 на цени от 2016, ферибота продал 2017 на цени от 2022...
Магьосници
недоверието ти е разбираемо, но се опитай да мислиш извън ограниченията на фантазията.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
ако щеш ми вярвай
купил съм ги на цени 2016
то и аз не ти вярвам че си рентиерка
седиш в офиса и чакаш да чукне някой за да хукнеш по огледи
което не е престъпление
но да лъжеш за количество имоти а да си жител на Люлин 6
е малко преекспонирано
огледите са хубаво нещо , дават надежда
но на тия цени вече
едва ли
глад иде гладОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеГореща оферта специално за ъпърите:
Продавам изгодно тристаен апартамент в центъра на Кабул! Реални квадрати, без общи части...
Да и не забравяме , че сега са почти без пари имотите там, а до няколко години може да се вдигнат двойно и тройно , и да достигнат тези в Младост, например.
- 1 like
Коментар
Коментар