If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Митенце в БГ е ужасно - Ами що инвестираш в БГ а не в изброените от теб страни ???
Аз от доста време проучвам ситуацията в УК и ако ми се получат нещата скоро ще се пробвам там
Ама не съм седнал да рева щото там имало по добри дилове - Като видиш някъде че е по добре и ти е по силите просто се пробвай, а не реви по форумите - Това не помага да станеш по успешен инвеститор
Повишителите тук сте тези които ревете всеки ден с едни и същи мантри, аз просто съм реалист. А приказката ако не ти харесва в БГ ходи на друго място е супер глупава, защото аз или който и да е в БГ ако отиде на друго място ситутуацията в БГ ще си остане същата. Ако имаш трабант и да му сложиш надпис ферари пак си остава трабант. Аз оценявам реално и плюсовете и минусите на БГ, не летя в облаците, засега тук ми е ок, въпреки недостатъците, за в бъдеще ще видим.
Верно? Да, по 12€ на ден на стая? Фул 7/7, 30/30.Абе, ти като сардели ли ги блъскаш сите стаи пълни с норки и тук там по неко професор американец да се спиня в банята с норките. в окръжното село с многото клиники? Хахахаха,
пак ще се смея доде се мръкне.
Смях през сълзи му викат на това. А докато се мръкне ще продължаваш да вадиш руда от носа си. Като никой не чука на пустия офис.
При пълна заетост и при поети от тебе всички консумативи - Ток Газ Вода Данъци Амортизация пране на чершафи и тн
Тези 12е на нощ говорят страшно много за нивото на имота за неговата цена и за клиентите които го позват
Колкото по малко говориш толкова по малко за смях ставаш
За смях ставаш ти. Няма две мнения по въпроса . Говори ти за стая . От една стая . 360 евро месечно. Какви данъци какви амортизации бе брокерче. Ясно е че колкото по малко пишеш ти толкова по малко за смях ще ставаш.
360. Евро. От стая. Месечно Плачи! И плъха до тебе, в хор
Верно? Да, по 12€ на ден на стая? Фул 7/7, 30/30.Абе, ти като сардели ли ги блъскаш сите стаи пълни с норки и тук там по неко професор американец да се спиня в банята с норките. в окръжното село с многото клиники? Хахахаха,
пак ще се смея доде се мръкне.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Да ги успокоя мечтателите. Моят наем не можа и да падне, таман да земе да пада и смених наемателите с 5% по-висок. Само с приказките за падането си останаха.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Защо да е друго с имотите? виж в ЮС колко скочиха последната година и колко в БГ. От всички причини за растеж на цената на имотите тук имаш само ниската цена на кредита. Нито демографията е ок, нито икономиката, както правилно каза заради корупцията инвеститорите ни заобикалят. Дори Сърбия, която не е в ЕС и Нато има много повече и по- големи чуждестранни инвестиции. А ако тръгнем да се сравняваме с Унгария или Словакия положението е трагично. Без чуждестранни инвестиции, които да намалят още безработицата и да вдигнат заплатите по естествен начин няма как да спрем миграцията на населението към по- богатите и уредени страни. Затова в момента имаш няколко града в страната където горе- долу можеш да работиш нещо нормално и всичко друго е леш. Съответно можеш да си купиш къща на 2 етажа с голям двор за десетина хиляди лева.....
Митенце в БГ е ужасно - Ами що инвестираш в БГ а не в изброените от теб страни ???
Аз от доста време проучвам ситуацията в УК и ако ми се получат нещата скоро ще се пробвам там
Ама не съм седнал да рева щото там имало по добри дилове - Като видиш някъде че е по добре и ти е по силите просто се пробвай, а не реви по форумите - Това не помага да станеш по успешен инвеститор
Хаха, това със сигурност са подведени хора от понижители като нашите многоникови герои. Призовавам всички опарени наематели от лъжливите им прогнози да изискват ай пи адресите на тези тролове и да ги съдят
Ама ти сериозно ли си въобразяваш че някой който ти чете глупостите особено тия след 21:30 взима някакво решение на тяхна база . Ясно . Всичко вече се изяснява .
Сигурно си мислиш че 85% от купилите тази година блеещи стадни единици са го направили след като са ти прочели постовете за неспирен ръст години напред . А ?
БФБ е друга схема и дори и американската борса да расте БФБ няма да тръгне станилно нагоре.Причините са много,но една от тях беше крадливото управление на Боко.Освен това на БФБ читави компании мислещи за инвеститорите си се броят на пръсти.Това всичко отблъсна всякакви чуждестранни инвеститори да влязат на нашия пазар.С недвижимите имоти е друго.
Защо да е друго с имотите? виж в ЮС колко скочиха последната година и колко в БГ. От всички причини за растеж на цената на имотите тук имаш само ниската цена на кредита. Нито демографията е ок, нито икономиката, както правилно каза заради корупцията инвеститорите ни заобикалят. Дори Сърбия, която не е в ЕС и Нато има много повече и по- големи чуждестранни инвестиции. А ако тръгнем да се сравняваме с Унгария или Словакия положението е трагично. Без чуждестранни инвестиции, които да намалят още безработицата и да вдигнат заплатите по естествен начин няма как да спрем миграцията на населението към по- богатите и уредени страни. Затова в момента имаш няколко града в страната където горе- долу можеш да работиш нещо нормално и всичко друго е леш. Съответно можеш да си купиш къща на 2 етажа с голям двор за десетина хиляди лева.....
Ами трябва да се внимава с никове на два петъка, които не са прибрали 1ст. през живота си от наем....като не им харесват инвестициите в имоти, да си отворят теми за инвестиции в кокошки или прасета и там да си споделят за курниците и свинарниците
Ами отваряй тема за кокошки и прасета де . Пиши за курници и свинарници . Кой ти пречи . То комай твойте имоти по мязат за това
Ние ще си пишем за имотите които ще закупим след като сринат в цената .
За всеки влак си има пътници, има и за тези и за онези. Пазара се саморегулира. Мизерниците отиват в мизерните жилища, хората с кинти отиват в по-добрите и те така.
Коментар