IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

съфорумеца redcretin
    не е казал че сумата е голяма

ти пак не четеш внимателно
    предположи че не си я виждал и е
    непосилна за теб в което
    има голяма доза вероятност

още повече личните ти разкази
    ИЗОБЩО НЕ СА ПО ТЕМАТА
    Много ясно как. Посочих за определена сума какво е струвало преди 18г. и какво купува тази сума сега. Това, ако не е показателно как са се променили цените за тези години, твоя непрестанен спам ли ще е по темата?
    Не внимаваш в картинката цццццц, хахахаха, голяма доза вероятност е да си пълен палячо

ПП Запомни нещо: Кое е по темата изобщо не решаваш ти, който си с най-много изтрити мнения, които......не са по темата
    Last edited by 13ADROL; 23.08.2021, 16:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Когато с 35% от тях купих къща в София преди 18г. , сега за същите те- двустайка в Бургас. За гастарите в селата на Германия е разбираемо да изглежда голяма сума
      Ясно, двустайните в Бургас и то тухла са по 35. 000 еврака. Ми то без пари, бе Адреналинчо!
      За какво поскъпване говорим изобщо.

Коментар

Когато с 35% от тях купих къща в София преди 18г. , сега за същите те- двустайка в Бургас. За гастарите в селата на Германия е разбираемо да изглежда голяма сума
        съфорумеца redcretin
        не е казал че сумата е голяма

ти пак не четеш внимателно
        предположи че не си я виждал и е
        непосилна за теб в което
        има голяма доза вероятност

още повече личните ти разкази
        ИЗОБЩО НЕ СА ПО ТЕМАТА
        как тези неща имат отношение към
        темата която е :

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ти 100 000 евра си виждал само на картинка в Интернет

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

за описаното от теб семейство (ако няма съществени спестявания) според мен удачен вариант за момента е да се живее някъде под наем.
            има избор, може да се съобрази с училище на детето и/или работа на родителите. Под наем ще бъде относително по-просторно жилище от някое, което може да се вземе с ипотека. Пазарът е такъв, че цената изпреварва наема, а засиленото търсене намалява изборът в добри места. В същото време наеми на готови обзаведени жилища има добро предлагане в почти всички квартали.
            много добър отговор
            и правилен

Коментар

• Първоначално изпратено от VAZ21011 Разгледай мнение
              Чета форума от доста време и изглежда тук са се насъбрали все разни шефове, ИТ-та, доктори, работодатели и пр. - всички с по няколко апартамента и десетки хиляди Евро доходи месечно. Това и да е вярно, и да не е - май е все тая. Слизайки на земята обаче, големият въпрос, който си задавам е:

Какво жилище (за София говоря) може да си позволи младо семейство с прилични доходи и едно дете? Да речем общ семеен нетен доход от порядъка на 5000-6000 лева месечно, което са две добри заплати над средното ниво. Каква локация, каква квадратура? При сегашните цени естествено. Имайки предвид рязко скочилите цени на храни и услуги, разходи за детето...И ако изобщо приемем 10% самоучастие за възможно (напр. спестявания от родителите на двойката)...

Възможна ли е покупка на по-добро място в София и на по-качествено жилище от някоя западнала панелка в гаден квартал (Надежда, Люлин)?
              И изобщо - каква е финансовата полза/вреда от подобна покупка, ако изобщо е възможна такава?
              На мен ми се струва, че нещата не изглеждат никак розови и жилищата стават дефакто недостъпни дори за хората над средната класа, а само за богатите. Как мислите?
              Задай си този въпрос за всички европейски столици (включая Белград и Скопие) и ще стигнеш до същите отговори

Коментар

• Първоначално изпратено от VAZ21011 Разгледай мнение
                Чета форума от доста време и изглежда тук са се насъбрали все разни шефове, ИТ-та, доктори, работодатели и пр. - всички с по няколко апартамента и десетки хиляди Евро доходи месечно. Това и да е вярно, и да не е - май е все тая. Слизайки на земята обаче, големият въпрос, който си задавам е:

Какво жилище (за София говоря) може да си позволи младо семейство с прилични доходи и едно дете? Да речем общ семеен нетен доход от порядъка на 5000-6000 лева месечно, което са две добри заплати над средното ниво. Каква локация, каква квадратура? При сегашните цени естествено. Имайки предвид рязко скочилите цени на храни и услуги, разходи за детето...И ако изобщо приемем 10% самоучастие за възможно (напр. спестявания от родителите на двойката)...

Възможна ли е покупка на по-добро място в София и на по-качествено жилище от някоя западнала панелка в гаден квартал (Надежда, Люлин)?
                И изобщо - каква е финансовата полза/вреда от подобна покупка, ако изобщо е възможна такава?
                На мен ми се струва, че нещата не изглеждат никак розови и жилищата стават дефакто недостъпни дори за хората над средната класа, а само за богатите. Как мислите?
                за описаното от теб семейство (ако няма съществени спестявания) според мен удачен вариант за момента е да се живее някъде под наем.
                има избор, може да се съобрази с училище на детето и/или работа на родителите. Под наем ще бъде относително по-просторно жилище от някое, което може да се вземе с ипотека. Пазарът е такъв, че цената изпреварва наема, а засиленото търсене намалява изборът в добри места. В същото време наеми на готови обзаведени жилища има добро предлагане в почти всички квартали.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Що не ги сравниш с 64'та? Нали се клехте, че пандемията ще срине цените. Нещо не ви се получи май Мен много ме боли от 14г., но не го излагам на вятъра. За тези не 14г. , а 18г. съм вложил общо 100 000€ в 3 имота, които с капитализацията за тези 18г. са на стойност ×5.
                  Ти 100 000 евра си виждал само на картинка в Интернет

Коментар

• Чета форума от доста време и изглежда тук са се насъбрали все разни шефове, ИТ-та, доктори, работодатели и пр. - всички с по няколко апартамента и десетки хиляди Евро доходи месечно. Това и да е вярно, и да не е - май е все тая. Слизайки на земята обаче, големият въпрос, който си задавам е:

Коментар

Имотните рекорди, които бяха счупени през второто тримесечие

https://m.profit.bg/imoti/imotnite-r...o-trimesechie/

Защо ли понижителската общност е хвърлена в тих ужас《■ ■》
                      хихихиххи

пак да повторя :

лошо е когато има РЕКОРДИ
                      да имаш рекорд а да си за посоката ПО рекорда
                      и да се радваш
                      означава че нещо не разбираш или ти е все едно
                      просто си пишеш за да си свършиш работата

тези рекорди и това че ги има ХИЧ НЕ СА ДОБРИ ЗА ПОВИШИТЕЛИТЕ
                      и техните виждания
                      хихихиххи

и къде видя ужас във някаква общност
                      ужасеният във форума е само един
                      Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                      Ето, кавръковата справка, аз леко се ужасявам от нея, а за вас не знам :

Коментар

• Имотните рекорди, които бяха счупени през второто тримесечие

https://m.profit.bg/imoti/imotnite-r...o-trimesechie/

Защо ли понижителската общност е хвърлена в тих ужас《■ ■》

Коментар

Що не ги сравниш с 64'та? Нали се клехте, че пандемията ще срине цените. Нещо не ви се получи май Мен много ме боли от 14г., но не го излагам на вятъра. За тези не 14г. , а 18г. съм вложил общо 100 000€ в 3 имота, които с капитализацията за тези 18г. са на стойност ×5.
                          нулите на еврата май са повече
                          броя на имотите - също
                          а и умножената сегашна стойност е нереална и грешна

май само годините са вярни

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Не ми се обяснявай, пределно ясен си вече
                            Цените, са набалончени и нереални ,но само според мен и теб, а не според пазара ! Дали ни харесва или не няма значение, от пазара по-голям няма !
                            След като и ти мислиш като мен спри да инвестираш в НИ ,иначе определено вдигаш и сделките и цените !!!
                            не ти се обясявам ( различни категории възраст сме )
                            а ТИ ОБЯСНЯВАМ
                            и ако не ти е интересно
                            не ме цитирай и не ме разпитвай

аз не инвестирам в НИ сега
                            аз си оправих КЕША който бях дал и то перфектно
                            на цени от 2016

ще инвестирам след ПОНИЖЕНИЕТО
                            което ще настъпи в скоро време

от пазара по голяма няма -вярно е -
                            но умните виждат че пазара е много вече голям -
                            на върха е
                            следва бавно и дълго спускане

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Па те миналата година бяха близо до нула Пак са под 2007-а, даже и под 2011-та Загубени 14 години на вятъра, боли нали.

Коментар

• нещо КОНКРЕТНО ЯСНО И ТОЧНО
                                за имотите в момента
                                и какво ще стане с цената им в БЛИЗКО БЪДЕЩЕ

https://www.youtube.com/watch?v=oYN-Au51ob0

Коментар

Working...
                                X