If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За съжаление цените на имотите вървят нагоре. Преди два месеца купих последния си имот и вече няма да купувам. Жал ми е за хората, които никога няма да имат възможност да имат свой дом. Имам такива роднини и приятели. Ще имат тежък живот, без никаква сигурност. Това влияе на психиката. И тук в темата виждам неадекватни мнения, повлияни от липса на перспектива. Спомням си, един чакаше национализация, конфискации... Друг чака нереално ниски цени. Не им е лесно на някои хора.
Друго си е да се набиеш със сигурност на загуба хахахаха За старт 10-15% при покупката, после и повече.
За теб няма защото не си в такава позиция :-)
Понеже си ''нов'' профил ще ти дам личен пример - имотите които имам докато съм жив няма да продам нищо, но ако продавах няма как да не го продам на пазарната цена . Например ако се опитвам от 2 години да го продам неуспешно и цената/пазарната/ се е качила с 20% то и аз ще покача моята искана цена с 20%...Нямам зор да продам и мога да чакам и 50 години докато се продаде :-))))
Ясно де, набил си се на върха и сега кимизарника ти е непродаваем Аз не случайно натъртвам тук, че цените от 2007а да недостижими още 14 години , няма и да ги видим без хиперинфлация в бъдеще
Нищо не приемаме
защото така казано от теб - трябва да инвестирам когато ти си казал
а това просто е ИЗКЛЮЧЕНО
само като знам че от 5 месеца се дереш
за ПОКУПКА НА ИМОТ на върха на БИЧИ ПАЗАР -
не бих ти дал и 2лв да идеш да купиш кисело млЕко
камо ли да ми определяш
ВХОД И ИЗХОД във активи за които съм си себедостатъчен
ама много
и всъщност - какво касае това темата бе ледканче
да си говорим за ИМОТИ
който са на прага на СРИВАНЕТО
това поне е темата
Чакай сега нали преди малко каза да следим СИП и Злато в сравнение с имотите
Сега се отметаш - Хем даваш акъл на хората какво било по добре от имотите хем не искаш да заложиш на него
Тогава да приемем че продаде златото от вчера с 6600лв загуба и сложи парите в банка?
Не се прави на ударен .Човек който се колебае дали да купи в момента или малко по- късно го интересува ЕДИНСТВЕНО накъде отива пазара. Дори от началото на годината да сме имали имагинерният ръст на Станчева от 35% той вече е минало. И ако данните за последното отчетено тримесечие( в случая второто) показват дори лек спад спрямо предишното тримесечие поне аз бих изчакал да видя дали ще е временно явление или ще се окаже тенденция
И на къде отива пазара бе Мите ????????
Имаш стабилен ръст от над 5 години с ясно изразен тренд нагоре - На къде отива според тебе???
Само ти Мите купуваш с идеята че пазара ще падне останалите купуват с идеята че пазара ще се вдигне
Тия дето не знаят на къде ще хване си държат парите в банките и ревът
Нищо не приемаме
защото така казано от теб - трябва да инвестирам когато ти си казал
а това просто е ИЗКЛЮЧЕНО
само като знам че от 5 месеца се дереш
за ПОКУПКА НА ИМОТ на върха на БИЧИ ПАЗАР -
не бих ти дал и 2лв да идеш да купиш кисело млЕко
камо ли да ми определяш
ВХОД И ИЗХОД във активи за които съм си себедостатъчен
ама много
и всъщност - какво касае това темата бе
да си говорим за ИМОТИ
който са на прага на СРИВАНЕТО
това поне е темата
Не се прави на ударен .Човек който се колебае дали да купи в момента или малко по- късно го интересува ЕДИНСТВЕНО накъде отива пазара. Дори от началото на годината да сме имали имагинерният ръст на Станчева от 35% той вече е минало. И ако данните за последното отчетено тримесечие( в случая второто) показват дори лек спад спрямо предишното тримесечие поне аз бих изчакал да видя дали ще е временно явление или ще се окаже тенденция
първо - в поста не говоря за евра а за лева 300 000 лева
второ - цената е ориентировачна и взета просто за да се извърши сметката
трето - злато не се купува така , както твоя мозък е разбрал - това не е
коптор/ тугла - дръж парата / шор бозата
четвърто - за да е без или с минимални ДНЕВНИ загуби , както тролската искаш да докараш
трябва да си в топ 1000 на света
пето - ако си си обикновен човечец - купуваш когато цената просто е ЕВТИНА
и не те интересува дневната или седмичната КАПИТАЛОВА - това не ти е 1/2 панел
шесто - оттук натам - дори и малко да си на загуба времево - ще се излезе на печалба
защото купуваш на МЕЧИ пазар
седмо - имотите са на РЕКОРДЕН БИЧИ ПАЗАР И НЕ СЕ КУПУВАТ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ
осмо - не си го търси при мен защото крайния резултат от сега е ясен ....
четвърто - за да е без или с минимални ДНЕВНИ загуби , както тролската искаш да докараш
шесто - оттук натам - дори и малко да си на загуба времево - ще се излезе на печалба
Моите извинения щом са лева значи до момента си на загуба само 6600лв за има няма един ден
При покупка на апартамент моментално губиш 6,5% за такси и брокераст. Това са 19500 Евро. Ако пък апартаментът е набалончен с едни 50% (което е дефакто в 90% от случаите), тогава загубата става 100к и нагоре.
Дръж злато, кой ти пречи???
Само ни кажи колко ще ти е комисионната да купиш 200 унции и колко ще плащаш да го съхраняваш
Вчера написа че ако някой мисли сега да купи апарт 300к евро сега е по добре да купи злато и държи 3 години ще може да купи същият апарт за 170к
300к евро са грубо 200 унции и от инвестицията ти до тук си 6600 евра ЗАГУБА
Коментар