IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Хахаха, като си купиш имот, тогава само можеш да разбереш защо тук си пишем за имотите
    лека грешка имаш в поста
    ти и банската инвеститорка пишете
    за съсобствени имоти - цели нямате

дали пък да не си направите тема за
    съсобственоста - тук май не се чувствате
    равноправни
    хихихихи

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
      Само от форОма и статии ли следиш пазара...?!?

Аз ако от писанията във форума взимах решения и слушах примерно Купата,тоест кара Кольо касапина, тоест арменския поп, тоест Станчева, тоест съдията, тоест дбд..... който предвижда 30% годишен ръст на имотите щях да ипотекирам всичко което имам+ да добавя всичкия наличен кеш и да купувам имоти

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
        Я какво имаме тук Жилищните цени в София спадат за тримесечие за първи път от началото на пандемията

https://m.investor.bg/bylgariia/451/...miiata-336157/
        И какво имаме бе Митенце ?????

В София цените на жилищата са нараснали с 11,9% на годишна база след повишението с 11,6% през първото тримесечие. Двуцифрен ръст е отчетен както при новите, така и при старите жилища в столицата от съответно 11,5% и 12,1%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение

Изобщо не се полезни за никого лъжите ти , представени за истина . И изобщо нищо не можеш да разясниш, пишеш твърдо неразбрано и завоалирано , сигурно това ти е професия .
          Хахаха
          Въпрос на капацитет и ПОЗИЦИЯ е да го осмислиш. Като липсват и двете поне 2039 е близо... само почекай :-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Защото колегата се чуди как така цената се вдигала по обявата без да се продаде.
            И понеже не може да си представи леко му разясних....
            Гледам полезно е и за теб :-)
            Изобщо не се полезни за никого лъжите ти , представени за истина . И изобщо нищо не можеш да разясниш, пишеш твърдо неразбрано и завоалирано , сигурно това ти е професия .

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Не искам да кажа че сте неграмотни и че цените в София са доста нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Яко НЯМА да продаваш може да искаш не пазарната а 2 пъти по висока цена.
                Ама като ти се наложи или се изяви желание да продаваш ще свалиш цената с 20% под офертните по обяви която обявяваш за пазарна.
                Тя не е и никога не е била пазарната
                Ми не.
                Първо няма как да ми се наложи, а ако ми се налови ако сваля 5% ще се избият кой да го вземе :;-))))
                Имотите в София не са марули, че да се сваля по 20% :-))))

Коментар

Защо тук всички говорите за вашите имоти. Първо ,никой не знае имаш ли ги и второ , твоите имоти и твоите решения изобщо не са меродовни за темата.
                  Прави каквото си искаш , но защо го пишеш.
                  Защото колегата се чуди как така цената се вдигала по обявата без да се продаде.
                  И понеже не може да си представи леко му разясних....
                  Гледам полезно е и за теб :-)
                  Last edited by pesimist4o na kvadrat; 23.09.2021, 20:25.

Коментар

• Ти кой беше...?!?

Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

крушка пак смени образа
                    заради предупреждението ли или
                    го правите за масовост
                    нищо няма да помогне вече
                    хихихихих

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

май май ви умре мантрата. Сега кво ще ЛЪЖЕТЕ че да вземете 3% от нещастните човечета мечтаещи за собствено жилище?
                      Ботич, моля да уточниш, какво имаш предвид "мантрата"...?!
                      Да уточним и още нещо, на който и да е пазар, комисион винаги плащаш...

Коментар

крушка пак смени образа
                        заради предупреждението ли или
                        го правите за масовост
                        нищо няма да помогне вече
                        хихихихих

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

За теб няма защото не си в такава позиция :-)
                          Понеже си ''нов'' профил ще ти дам личен пример - имотите които имам докато съм жив няма да продам нищо, но ако продавах няма как да не го продам на пазарната цена . Например ако се опитвам от 2 години да го продам неуспешно и цената/пазарната/ се е качила с 20% то и аз ще покача моята искана цена с 20%...Нямам зор да продам и мога да чакам и 50 години докато се продаде :-))))
                          Яко НЯМА да продаваш може да искаш не пазарната а 2 пъти по висока цена.
                          Ама като ти се наложи или се изяви желание да продаваш ще свалиш цената с 20% под офертните по обяви която обявяваш за пазарна.
                          Тя не е и никога не е била пазарната
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Хахаха, като си купиш имот, тогава само можеш да разбереш защо тук си пишем за имотите
                            Аз имам имоти и са купени отдавна , но темата е за Имоти , не за вашите имоти. Както казах , може изобщо да не съществуват и се получава тролене и безсмислен спам. Ако държите да си пишете за вашите имоти, личните , си разменете вайбърите И си пишете.

Коментар

Защо тук всички говорите за вашите имоти. Първо ,никой не знае имаш ли ги и второ , твоите имоти и твоите решения изобщо не са меродовни за темата.
                              Прави каквото си искаш , но защо го пишеш.

Коментар

май май ви умре мантрата. Сега кво ще ЛЪЖЕТЕ че да вземете 3% от нещастните човечета мечтаещи за собствено жилище?
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X