Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Има вариант за смяна на посоката. Аз лично бих изчакал да видя какво ще стане с китайския имотен мастодонт и как ще повлияе на пазарите. Слипи Джо и той каза че няма да удължава евикшън мораториумите, Фед- а също почва да говори за спиране на изкупуванията, ще видим и с ковида какво ще стане....въобще предстоят няколко интересни месеца през които ще се види накъде ще тръгнат нещата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
лека грешка имаш в поста
ти и банската инвеститорка пишете
за съсобствени имоти - цели нямате
дали пък да не си направите тема за
съсобственоста - тук май не се чувствате
равноправни
хихихихи
Имотите са с най силният си ръст от години
А златото потъна с още 2 долара
Всички послушали вчера Яндокса да инвестират в злато вече са 6600 евро назад
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
И какво имаме бе Митенце ?????
Коментар
-
[QUOTE=mitko2848;n3807609]
Е защо спираш да купуваш, като цените вървят нагоре? Къде е логиката? А и Станчева ти обещава 30% ръст само тази година- за 3 години ще имаш 90% капиталова[/QUOTE
Защото нямам средства да купувам всяка година, че и по няколко пъти годишно.. Напоследък парите не идват така бързо и лесно както преди години, а и вече съм на възраст, повече не ми е необходимо.Партия была, есть и будет есть!
- 1 like
Коментар
-
Т.е. к'во каза по-долу, че не разбрах...
Ако си послушал само първия ник, щеше да си на пол-позишън в момента...
Аз ако от писанията във форума взимах решения и слушах примерно Купата,тоест кара Кольо касапина, тоест арменския поп, тоест Станчева, тоест съдията, тоест дбд..... който предвижда 30% годишен ръст на имотите щях да ипотекирам всичко което имам+ да добавя всичкия наличен кеш и да купувам имоти
- 1 like
Коментар
-
От инвестора как ви намазаха ските не е истина
са задържали статията и нещата
до последно
ахахахаахахахаахахаха
спад и срив идва
содом и гомор се задават
продавай народе - друг шанс няма да има
хихихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
стана тя каквато стана
ахахахаахахах
пързалката започна без и да разбереш.
от три месеца има спад той си пише за ръст
хихихиххих
повишители -захлюпвачи сър
В София цените на жилищата са нараснали с 11,9% на годишна база след повишението с 11,6% през първото тримесечие. Двуцифрен ръст е отчетен както при новите, така и при старите жилища в столицата от съответно 11,5% и 12,1%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеЗа съжаление цените на имотите вървят нагоре. Преди два месеца купих последния си имот и вече няма да купувам. Жал ми е за хората, които никога няма да имат възможност да имат свой дом. Имам такива роднини и приятели. Ще имат тежък живот, без никаква сигурност. Това влияе на психиката. И тук в темата виждам неадекватни мнения, повлияни от липса на перспектива. Спомням си, един чакаше национализация, конфискации... Друг чака нереално ниски цени. Не им е лесно на някои хора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Явно не можеш да четеш та пак да го постна
И ко стана са ???
ахахахаахахах
пързалката започна без и да разбереш.
от три месеца има спад той си пише за ръст
хихихиххих
повишители -захлюпвачи сър
- 1 like
Коментар
-
За съжаление цените на имотите вървят нагоре. Преди два месеца купих последния си имот и вече няма да купувам. Жал ми е за хората, които никога няма да имат възможност да имат свой дом. Имам такива роднини и приятели. Ще имат тежък живот, без никаква сигурност. Това влияе на психиката. И тук в темата виждам неадекватни мнения, повлияни от липса на перспектива. Спомням си, един чакаше национализация, конфискации... Друг чака нереално ниски цени. Не им е лесно на някои хора.Партия была, есть и будет есть!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз ако от писанията във форума взимах решения и слушах примерно Купата,тоест кара Кольо касапина, тоест арменския поп, тоест Станчева, тоест съдията, тоест дбд..... който предвижда 30% годишен ръст на имотите щях да ипотекирам всичко което имам+ да добавя всичкия наличен кеш и да купувам имоти
да бе
всички пишат - счупиха си пръстите да лъжат за ръст
до 2029 - а никой не купува и не се ръга с лакти
само си пишат - не купуват
дали имат нещо задно на ум
хихихихиххиLast edited by X_Y; 23.09.2021, 20:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
В София цените на жилищата са нараснали с 11,9% на годишна база след повишението с 11,6% през първото тримесечие. Двуцифрен ръст е отчетен както при новите, така и при старите жилища в столицата от съответно 11,5% и 12,1%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахаха, като си купиш имот, тогава само можеш да разбереш защо тук си пишем за имотите
ти и банската инвеститорка пишете
за съсобствени имоти - цели нямате
дали пък да не си направите тема за
съсобственоста - тук май не се чувствате
равноправни
хихихихи
- 1 like
Коментар
Коментар