Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Сега ще ме караш и да те уча. Остави, остави.Като те гледам не си от научените.И тия басни за испанците дет местели бизнеса в БГ заради корпоративния данък ги разправяй другаде
Last edited by nradev1111; 12.08.2024, 14:21.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеНякой знае ли има ли сделки и какви са реалните цени на апартаменти в Милениум център на Никми, до НДК небостъргача?
Но се отдават под наем някои. По 280-300 кв. м. По 38€ кв м. Демек около 10К€ месечен наем.
Това като го прочетат чакалите и ще почнат да вият пак.Last edited by bulgarian lev; 12.08.2024, 16:57.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
E убава работа .Лъжем ама безплатно
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Като за без пари
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Освен това информацията в статията е невярна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Да се чете ВСИЧКИ са на ДС-то.(Ако изобщо ги има де и не е като с доверения адвокат)
Останалото ДС-то го криеше и до преди 2 години и даже не знаех, че съществува. Дали ще го взема един ден или не ми е все тая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Купува ама друг път. Незаконна къща насред свлачище, в някакво незнайно село без канализация. Продължавай да фантазираш.
В София аз повече нямам нужда да купувам, над 1000 кввадрата РЗП са ми достатъчни, при това в райони със средни цени над 3к. Повечето са на ДС-то, тук признавам.(Ако изобщо ги има де и не е като с доверения адвокат)
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
цената на Фиш-фиш в момента купува 3 апартамента в София.В София ти никога няма да купиш, мен не ме мисли. Съжалявам те че ти се налага да гниеш и гастариш в швабско на муджахидините, но сам така си го направи.
В София аз повече нямам нужда да купувам, над 1000 квадрата РЗП са ми достатъчни, при това в райони със средни цени над 3к. Повечето са на ДС-то, тук признавам.Last edited by ejonny2376; 12.08.2024, 12:55.
- 1 like
Коментар
-
Чудно как някой с 0(НУЛА) апарамента в София се радва на факта, че един двустаен струва вече поне двойно на кофтора му във Фиш-Фиш.
Кога ще купиш ти в София, кога? Май заплатката на ТРЗ не е достатъчна ми се струва и сега само злобееш.В София ти никога няма да купиш, мен не ме мисли. Съжалявам те че ти се налага да гниеш и гастариш в швабско на муджахидините, но сам така си го направи.
Странно как някой който няма да се връща в БГ знае обявите за имоти наизуст, пише постоянно в тема за имоти, въпреки че не притежава 0 (НУЛА) броя имоти. (дедовия обор в Априлци не се брои за обитаем имот)Last edited by два_таралежа; 12.08.2024, 12:50.
- 1 like
Коментар
-
Чудно как някой с 0(НУЛА) апарамента в София се радва на факта, че един двустаен струва вече поне двойно на кофтора му във Фиш-Фиш.
Кога ще купиш ти в София, кога? Май заплатката на ТРЗ не е достатъчна ми се струва и сега само злобееш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/az7m5h [ATTACH=CONFIG]n4202539[/ATTACH]
2153
Амааа... Как Така?!
===2079===
Кога ще падат тия пусти цени? Докога да чекаме? Къде се губи обещаното МЯУ? Ще има ли -40% дискаунт?
Ако така продължава, ще бъда послушен син и ще си кротувам в деЦката... Жалко, че гастарите като се върнат, ще останат разочаровани....
Кога ще купиш ти в София, кога? Май заплатката на ТРЗ не е достатъчна ми се струва и сега само злобееш.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар