IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Като евтина оферта ли я постваш. 500 кв двор с тази колибка е 67К€.
    Реално се продава като парцел, при това не е собственост, а с право на ползване. Ама как да ги знаят тези неща нещастниците дето не са купили нито един имот в живота си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Сега ще ме караш и да те уча. Остави, остави.
      За да учиш другите трябва първо ти да се научиш.Като те гледам не си от научените.И тия басни за испанците дет местели бизнеса в БГ заради корпоративния данък ги разправяй другаде
      Last edited by nradev1111; 12.08.2024, 14:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
        Някой знае ли има ли сделки и какви са реалните цени на апартаменти в Милениум център на Никми, до НДК небостъргача?
        Предполагам са останали апарти и цената им е над 4-5 К€ квадрата. Отдавна не съм се интересувал. Но са многостайни и пентхауси.
        Но се отдават под наем някои. По 280-300 кв. м. По 38€ кв м. Демек около 10К€ месечен наем.
        Това като го прочетат чакалите и ще почнат да вият пак.
        Last edited by bulgarian lev; 12.08.2024, 16:57.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

E убава работа .Лъжем ама безплатно
          Сега ще ме караш и да те уча. Остави, остави.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
            Като евтина оферта ли я постваш. 500 кв двор с тази колибка е 67К€.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Като за без пари
              E убава работа .Лъжем ама безплатно

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                купувай и после заменяй за три апарта в София
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Освен това информацията в статията е невярна.
                  Като за без пари

Коментар

• Някой знае ли има ли сделки и какви са реалните цени на апартаменти в Милениум център на Никми, до НДК небостъргача?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Да се чете ВСИЧКИ са на ДС-то. (Ако изобщо ги има де и не е като с доверения адвокат)
                      Хаха, мечтай си. Офис 285кв РЗП, апартамент 86кв РЗП, студио 38 кв.РЗП. Лично мои и купени от мен. Плюс вилата (едната) в Априлци, която ми е наследство от дядо ми.
                      Останалото ДС-то го криеше и до преди 2 години и даже не знаех, че съществува. Дали ще го взема един ден или не ми е все тая.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Купува ама друг път. Незаконна къща насред свлачище, в някакво незнайно село без канализация. Продължавай да фантазираш.
                        В София аз повече нямам нужда да купувам, над 1000 кввадрата РЗП са ми достатъчни, при това в райони със средни цени над 3к. Повечето са на ДС-то, тук признавам.
                        Да се чете ВСИЧКИ са на ДС-то. (Ако изобщо ги има де и не е като с доверения адвокат)

Коментар

цената на Фиш-фиш в момента купува 3 апартамента в София. В София ти никога няма да купиш, мен не ме мисли. Съжалявам те че ти се налага да гниеш и гастариш в швабско на муджахидините, но сам така си го направи.
                          Купува ама друг път. Незаконна къща насред свлачище, в някакво незнайно село без канализация. Продължавай да фантазираш.
                          В София аз повече нямам нужда да купувам, над 1000 квадрата РЗП са ми достатъчни, при това в райони със средни цени над 3к. Повечето са на ДС-то, тук признавам.
                          Last edited by ejonny2376; 12.08.2024, 12:55.

Коментар

Чудно как някой с 0(НУЛА) апарамента в София се радва на факта, че един двустаен струва вече поне двойно на кофтора му във Фиш-Фиш.
                            Кога ще купиш ти в София, кога? Май заплатката на ТРЗ не е достатъчна ми се струва и сега само злобееш.
                            цената на Фиш-фиш в момента купува 3 апартамента в София. В София ти никога няма да купиш, мен не ме мисли. Съжалявам те че ти се налага да гниеш и гастариш в швабско на муджахидините, но сам така си го направи.

Странно как някой който няма да се връща в БГ знае обявите за имоти наизуст, пише постоянно в тема за имоти, въпреки че не притежава 0 (НУЛА) броя имоти. (дедовия обор в Априлци не се брои за обитаем имот)
                            Last edited by два_таралежа; 12.08.2024, 12:50.

Коментар

Чудно как някой с 0(НУЛА) апарамента в София се радва на факта, че един двустаен струва вече поне двойно на кофтора му във Фиш-Фиш.
                              Кога ще купиш ти в София, кога? Май заплатката на ТРЗ не е достатъчна ми се струва и сега само злобееш.
                              https://www.alo.bg/balchik-v-z-fish-...0%B0+fish+fish

Коментар

https://www.imot.bg/az7m5h [ATTACH=CONFIG]n4202539[/ATTACH]
                                2153

Амааа... Как Така?!

===2079===

Кога ще падат тия пусти цени? Докога да чекаме? Къде се губи обещаното МЯУ? Ще има ли -40% дискаунт?

Ако така продължава, ще бъда послушен син и ще си кротувам в деЦката... Жалко, че гастарите като се върнат, ще останат разочаровани....

Коментар

Working...
                                X