IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Италианката ще бъде много развълнувана от това , че сте харесали гледката.

Не разбирам въпроса къде съм аз. Аз правя снимката. Всъщност снимах италианката, но изрязах тази част по разбираеми причини. Беше рано сутрин, не беше завита, за останалото знам че ще Ви помогне невероятното Ви въображение. Ако се случи на Вас с някоя от Вашите "каки" вероятно ще я завиете да не ви разваля гледката през прозореца, но не всички се събуждат до баби.
    Страхотен полет на въображението

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      Силното търсене движи нагоре жилищния пазар у нас

Българинът счита, че най-добрата инвестиция е в имот, посочва Николай Георгиев, Colliers

джаф...джаф
      а кервана
      ту-тууу

Време е за промяна!

Заявете ипотечен кредит "Право на избор" от XXXbank с промоционални условия:

(checkmark) Атрактивна лихва;
      (checkmark) До 90% финансиране, независимо от целта на кредита;
      (checkmark) Специално предложение при рефинансиране на ипотечен кредит от друга банка;
      (checkmark) Предварително одобрена кредитна карта при 0% лихва за първите 3 отчетни периода и без годишна такса;
      (checkmark) Кандидатствайте безплатно онлайн за предварително одобрение на база доход.

Възползвайте се от предложението до 30.11.2024 г.
      от 2.74%

реклама от банка по виберчето

луда работа

всички имат пари, харчат на богато и захлупват смело... а де
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Радвам се, показваш ми имота на италианката. Браво, да и е честит! Красива гледка. Предай и че съм харесал гледката. Но ти къде си в цялата работа.
        Съжалявам, не мога да качвам файлове и снимки, иначе бих ти изпратил...не от квартирата в Пловдив. От моята къща.
        Италианката ще бъде много развълнувана от това , че сте харесали гледката.

Не разбирам въпроса къде съм аз. Аз правя снимката. Всъщност снимах италианката, но изрязах тази част по разбираеми причини. Беше рано сутрин, не беше завита, за останалото знам че ще Ви помогне невероятното Ви въображение. Ако се случи на Вас с някоя от Вашите "каки" вероятно ще я завиете да не ви разваля гледката през прозореца, но не всички се събуждат до баби.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Реално се продава като парцел, при това не е собственост, а с право на ползване. Ама как да ги знаят тези неща нещастниците дето не са купили нито един имот в живота си.
          Вие дори не разбирате какво Ви казват. Най-важното при имота е локацията. Дори да построите най-прекрасния имот в Столипниново, ще паркирате колата си в калта, ще слушате маанета по цял ден, може и да имате кон за съсед. Факта , че съществува такъв имот до Вашия, е достатъчен. В допълнение, споменавахте за театри и ресторанти , но Вие сте приели да живеете на 35 км от Варна и трябва да пътувате един час във всяка посока. А може би имате предвид театъра в Добрич ?

Коментар

• Силното търсене движи нагоре жилищния пазар у нас

Българинът счита, че най-добрата инвестиция е в имот, посочва Николай Георгиев, Colliers

джаф...джаф
            а кервана
            ту-тууу
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

пАли свещ NVIDIA да изкара добър отчет и ще зазидам една виличка на плажа(гърция).. стига съм рентвал летОто
              Koлко имаш?

Коментар

Не по-добре да оставим маминия инвеститор да ги образова. Така ще има още доста зазидани.
                пАли свещ NVIDIA да изкара добър отчет и ще зазидам една виличка на плажа(гърция).. стига съм рентвал летОто
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Чудно как някой с 0(НУЛА) апарамента в София се радва на факта, че един двустаен струва вече поне двойно на кофтора му във Фиш-Фиш.
                  Кога ще купиш ти в София, кога? Май заплатката на ТРЗ не е достатъчна ми се струва и сега само злобееш.
                  Как двойно, бе Джонка.Поне петорно, а хубавите десеторно.

Коментар

Само ровят и цени гледат. Но не вникват кое как защо е на тази цена. Нема го Песимиста да им изнесе лекция че за всяко нещо си има причина.
                    Не по-добре да оставим маминия инвеститор да ги образова. Така ще има още доста зазидани.

Коментар

Реално се продава като парцел, при това не е собственост, а с право на ползване. Ама как да ги знаят тези неща нещастниците дето не са купили нито един имот в живота си.
                      Само ровят и цени гледат. Но не вникват кое как защо е на тази цена. Нема го Песимиста да им изнесе лекция че за всяко нещо си има причина.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

За да учиш другите трябва първо ти да се научиш.Като те гледам не си от научените.И тия басни за испанците дет местели бизнеса в БГ заради корпоративния данък ги разправяй другаде
                        Ха-ха-ха-ха... испанци си местели бизнеса при комунистите в бг заради данъците.... ПО-ГОЛЯМА ДИВОТИЯ не бях чувал !
                        Все едно овца да се премести при глутница вълци да я оглозгат...
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

От моята къща.
                          Качи тук.

https://prnt.sc/

Коментар

Реално за тези пари ще си купиш нещо само на хартия, защото ако казуса е следния - имота е на човек (примерно възрастен) с право на ползване (пак примерно - пожизнено) то собственика, негов син/дъщеря/стринка няма право да се разпорежда и да прави нищо в имота, дори да влиза, ако този на който е предоставено правото не е съгласен. Т.е. докато е жив дядото/бабата/позлвателя ти няма да можеш да влезнеш дори вътре, или ако влзнеш, в един момент да ти сервира, че иска да си го ползва и да те изгони с напълно правно основание.. та така с тези имоти с право на ползване - изгодни цени, има и за апартамент/наследството .... аз до такъв имот не бих припарил, камо ли да го мисля за инвестиция.

Апартамент който купих за лично ползване в центъра за 180Е, ми предлагаха онзи ден 280Е (ремонитран е основно за 50Е), но не го давам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

160 ANAU. Кредитът е за апарта в Бургас. Остатъкът е под 11К лева. В кеш имам повече от 11К. Не го погасявам, щото още ми е интересно дали ще ми вдигне лихвата Нкавръков! Засега 3 години и 3 месеца, не са я вдигнали. Остават критични 1 година и 9 месеца да го направят.

Имам и 3 SXR8, 10 IWDA ,2 ASML и 30 RIO.
                              Във физическо злато имам 10.
                              На БФБ имам в ATER 2000, в BSE 800, в Sfarm 400., в momb 300, ПО принцип нямам пари...
                              .
                              А къде е желязотУ? Да не го предаде на Дамбовците?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

За да учиш другите трчбва първо ти да се научиш.Като те гледам не си от научените.И тия басни за испанците дет местели бизнеса в БГ заради корпоративния данък ги разправяй другаде
                                Ма ти почна нещо да се повтаряш. Зацикли нещо. Тебе кво ти дреме не е ясно?
                                Айде у игнора. Досадо космическа.

Става ясно Ратко що те е отсвирил.
                                Last edited by Selena2024; 12.08.2024, 14:27.

Коментар

Working...
                                X