IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Вие не ме познавате, не познавате приятелката ми и вероятно през уикенда когато сте посетили Испанските стълби, сте разменили някоя дума с не повече от 5 човека в Италия, рецепционистката в хотела, бармана в кафенето, продавача в Roscioli и една-две сервитьорки. Това някак е достатъчно да знаете в какво съм се забъркал и как ще пострадам. Не е за вярване ! Господина, който живее на квартира в Пловдив пък ме успокоява че наемите няма да бъдат проблем. Изумен съм колко неадекватни хора пишат тук.
    2 седмици бяхме с приятелката ми на семейната вила в Сардиния. Има 3 спални, барбекю , басейн, до плажа се стига за няколко минути пеша. Господин лев ми продъни ушите какъв изглед имал в Албена, но така и не го показа. Това се вижда от моята спалня:

Пред вилата има маслинова горичка, която е дадена под наем на един от съседите да прави зехтин и това покрива разходите, включително заплатата на една жена, която чисти целогодишно и се грижи за градината. Доколкото знам подобни вили в района се отдават за 4000-6000 евро на седмица но ние нямаме нужда да рентваме на случайни хора. Надявам се това да даде идея на господин лев колко ме касаят наемите и че може вече да спре да се притеснява за мен. Вие също можете да спите спокойно. Без превъзнасяния, средния италианец и италианка от Севера са израстнали в сравнително заможна среда с традиции, която им е осигурила интегрити, добро възпитание и самочувствие и при тази дива селяния в България е абсурдно да изказвате каквото и да е мнение.
    Радвам се, показваш ми имота на италианката. Браво, да и е честит! Красива гледка. Предай и че съм харесал гледката. Но ти къде си в цялата работа.
    Съжалявам, не мога да качвам файлове и снимки, иначе бих ти изпратил...не от квартирата в Пловдив. От моята къща.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

За това смешно порфейлче ли орева орталъка
      Представям си като се срутят цените на НИ ,там къв рев,кво чудо ще е
      И така вече десет години
      Знаеш ли колко такива като тебе минаха през тая тема и сега мълчат като бити гейове. Или си сменят акаунтите, от срам.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Клиент за какво.Ако ще ме консултираш с линкове от жълти медии,не благодаря.
        Споко, радльо. Никой няма да консултира “баш консултантина”

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Пак нищо не си разбрал.
          Не знаеш къде се набутваш. Когато се осъзнаеш вече или ще си докторов пациент или мой клиент
          Клиент за какво.Ако ще ме консултираш с линкове от жълти медии,не благодаря.

Коментар

Чудесно. Пътувай
            Прощавайте нещете ли вече rverb за клиент. за къде го препращате. пишете ма мене само кажи колко зимаш.
            тарифата тарифата закачи. ако е ефтинко брои ме заежедневен щото нужда имам голема

Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
            Когато се осъзнаеш вече ще си мой клиент
            а а те за тва говорим . а ако обичате да ма вкарате у списъко
            предварително благодарско

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

А можеше с тия пари да измажеш къщата, Ботич.
              И улука да закърпи - да не сипе събрания пясък върху крякащите гъсоци.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	777.JPG
Views:	1
Size:	79.9 КБ
ID:	4202511

https://www.24chasa.bg/biznes/article/18637721

Коментар

Вие не ме познавате, не познавате приятелката .
                  Чудесно. Пътувай
                  Last edited by Selena2024; 12.08.2024, 10:06.

Коментар

Пак нищо не си разбрал.
                    Не знаеш къде се набутваш. Когато се осъзнаеш вече или ще си докторов пациент или мой клиент
                    Вие не ме познавате, не познавате приятелката ми и вероятно през уикенда когато сте посетили Испанските стълби, сте разменили някоя дума с не повече от 5 човека в Италия, рецепционистката в хотела, бармана в кафенето, продавача в Roscioli и една-две сервитьорки. Това някак е достатъчно да знаете в какво съм се забъркал и как ще пострадам. Не е за вярване ! Господина, който живее на квартира в Пловдив пък ме успокоява че наемите няма да бъдат проблем. Изумен съм колко неадекватни хора пишат тук.
                    2 седмици бяхме с приятелката ми на семейната вила в Сардиния. Има 3 спални, барбекю , басейн, до плажа се стига за няколко минути пеша. Господин лев ми продъни ушите какъв изглед имал в Албена, но така и не го показа. Това се вижда от моята спалня:

Пред вилата има маслинова горичка, която е дадена под наем на един от съседите да прави зехтин и това покрива разходите, включително заплатата на една жена, която чисти целогодишно и се грижи за градината. Доколкото знам подобни вили в района се отдават за 4000-6000 евро на седмица но ние нямаме нужда да рентваме на случайни хора. Надявам се това да даде идея на господин лев колко ме касаят наемите и че може вече да спре да се притеснява за мен. Вие също можете да спите спокойно. Без превъзнасяния, средния италианец и италианка от Севера са израстнали в сравнително заможна среда с традиции, която им е осигурила интегрити, добро възпитание и самочувствие и при тази дива селяния в България е абсурдно да изказвате каквото и да е мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Много бе
                      Щом има десет кила злато човека не го отписвайте ептен

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                        160 ANAU
                        Имам и 3 SXR8, 10 IWDA ,2 ASML и 30 RIO.
                        Във физическо злато имам 10.
                        На БФБ имам в ATER 2000, в BSE 800, в Sfarm 400., в momb 300, ПО принцип нямам пари...
                        .
                        За това смешно порфейлче ли орева орталъка
                        Представям си като се срутят цените на НИ ,там къв рев,кво чудо ще е
                        Last edited by danetha; 12.08.2024, 07:31.

Коментар

Да разбирам , че визуалната част не е за хвалби. Това би обяснило възвишеното, безкомпромисно и пълно с доводи изказване , че "италианките не са нищо особено"
                          Пак нищо не си разбрал.

Коментар

160 ANAU. Кредитът е за апарта в Бургас. Остатъкът е под 11К лева. В кеш имам повече от 11К. Не го погасявам, щото още ми е интересно дали ще ми вдигне лихвата Нкавръков! Засега 3 години и 3 месеца, не са я вдигнали. Остават критични 1 година и 9 месеца да го направят.

На БФБ имам в ATER 2000, в BSE 800, в Sfarm 400., в momb 300, ПО принцип нямам пари...
                            .
                            Много бе

Коментар

160 ANAU. Кредитът е за апарта в Бургас. Остатъкът е под 11К лева. В кеш имам повече от 11К. Не го погасявам, щото още ми е интересно дали ще ми вдигне лихвата Нкавръков! Засега 3 години и 3 месеца, не са я вдигнали. Остават критични 1 година и 9 месеца да го направят.

.
                              години (десетилетия) лишения и ежедневно смятане колко цифрен си в инвестора

и за това ли?

човек,
                              намали писането и наблегни на работата, защото скоро ще чукнеш 60, а се периш с портфейл на под 30годишен работещ сериозно човек.

тоя форум верно стана място за автопсихотерапия

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Затуй на някакво "благотворително" парти в някво шато на 30-40км от Кан се наливаха баш с такива бутилки баровците. И плащах 500€ за тоалет под наем че да вляза вътре. На гаджето оставих домакина да плати, ама достойнството не ми позволи и на мене . Е пихме на аванта, то яденето за 1000€ нямаше и 1% от сметката
                                А можеше с тия пари да измажеш къщата, Ботич.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X