Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Излъгали са те твоите "приятели". Луанда и Киншаса не са западна Европа, а западна Африка.
В София няма нито едно място, което да изглежда прилично. Всичко е освинено тотално.
ПС: Малко ти е зле географията Бонке. И двете столици не са в Западна Африка, хахаха.Last edited by ejonny2376; 20.12.2021, 19:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Професора е страхотен и наистина много умен. Говори това, което искат да чуят от него.... и всеки месец у нас има изяви.... предполагам за да си плати наема :-)
Мисля че разбира нещата в дълбочина и е наясно с нещата, НО не е никак лесно да се говори това , което се очаква да се чуе от масовката и да не звучи като откровена глупост. Трябва да се прикрие качествено както се прикрива крива стена от пишман нов строителен инвеститор :-)
https://www.google.com/maps/@42.6669...7i13312!8i6656
Колко според теб трябва да струва квадрат на това място?
Сметището в момента е още по-голямо, а калта е наистина до колене, когато е мокро. Как може единственото зелено пространство в района да изглежда по такъв начин? Ти не схващаш ли в какво подобие на държава живееш? Постоянно твърдиш как сме гонели европейски доходи, как се качвал стандартът на живот... Какъв стандарт може да има тук?Last edited by ejonny2376; 20.12.2021, 18:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ами като си се нахендрил в Гоцето, където 7та е единственият шанс да стигнеш центъра...
Вчера се разхождах в района - около Мотопистата е някакъв ужас. Занемарено и мизерно. Точно между поляната на пистата и новите сгради на Вакарини има някакви клошарски коптори и купища боклуци. Наоколо - кал до колене по ул. Славовица.
Не знам как може да те кефи животът в тази мизерия. Аз лично бих се срамувал да заведа колеги и приятели от западна Европа - ще помислят, че живея в някакво гето. Апартамент там не струва и 100 кила шам фъстък. Как може новото строителство на такова място да гони цените в Берлин и да нямало балон?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
то като се замисли човек, ние дори и на дъното на цените 2012 - 13 сме си били в балон
и имотиту са били поне 2 пъти надценени
не знам какво толко им преподава професора ама сигурно има връзка с новата му парадигма за цените
Мисля че разбира нещата в дълбочина и е наясно с нещата, НО не е никак лесно да се говори това , което се очаква да се чуе от масовката и да не звучи като откровена глупост. Трябва да се прикрие качествено както се прикрива крива стена от пишман нов строителен инвеститор :-)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Така е Джони, шъ стане скоро антибалона.... само чекане требе, ако не е до 2039 до 2049 е почти сигурно....:-)
ПП Мечтата ми е да заменя трамвай 7 с Х5-ца :-)
Вчера се разхождах в района - около Мотопистата е някакъв ужас. Занемарено и мизерно. Точно между поляната на пистата и новите сгради на Вакарини има някакви клошарски коптори и купища боклуци. Наоколо - кал до колене по ул. Славовица.
Не знам как може да те кефи животът в тази мизерия. Аз лично бих се срамувал да заведа колеги и приятели от западна Европа - ще помислят, че живея в някакво гето. Апартамент там не струва и 100 кила шам фъстък. Как може новото строителство на такова място да гони цените в Берлин и да нямало балон?Last edited by ejonny2376; 20.12.2021, 18:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Този хубавец още 2004та някъде прогнозираше предишния балон, и 4 години по-късно "позна". Само че за него средна цена под 400 евро квадрата за София през 2004та вече беше балон и така си прогнозираше докато мина 1200 евро и най-накрая пазарът го "послуша".
Сега като се съди по неговото изказване през 2016та правилната цена е била около 250 евро квадрата, а сега, трябва да е около 450. Кога най-после пазарът ще чуе мъдрите думи на професора?
и имотиту са били поне 2 пъти надценени
не знам какво толко им преподава професора ама сигурно има връзка с новата му парадигма за ценитепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Аз не виждам в изказването на професора да има нещо преувеличено.
Защо един попикан апартамент трябва да струва повече от 2-3 годишни заплати? Или от една X5-ца? Кое му е толкова ценното? Особено при положение, че тъмните прозорци са практически половин София...
ПП Мечтата ми е да заменя трамвай 7 с Х5-ца :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 20.12.2021, 18:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеето още от интервюто
„... жилищата през 2016 г. са били 3 пъти надценени, а сега са, примерно, 2,8 пъти. Още тогава сме били в зоната на балона“.
човека гони заветния таргет 149е
докато не станат око 250Евро квадрата е най-добре да се плаща наем, както казва професора.
Сега като се съди по неговото изказване през 2016та правилната цена е била около 250 евро квадрата, а сега, трябва да е около 450. Кога най-после пазарът ще чуе мъдрите думи на професора?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Този веднъж каза, че за личните инвестиции не говорел..... Освен, че се пофали колко малко е изгубил във Вегас на младини.... Малко е изгубил щото е професор :-)
На мен ми е гоУем любимец. Според него откакто има имоти все е балон, само въпроса е колко се е надул 2, 3, 5, 10 или 20 пъти над нормалното , а аргументите му са забавни.... Супер е човека. ... Особено като актьор е топ :-)
Коментар
-
Този веднъж каза, че за личните инвестиции не говорел..... Освен, че се пофали колко малко е изгубил във Вегас на младини.... Малко е изгубил щото е професор :-)
На мен ми е гоУем любимец. Според него откакто има имоти все е балон, само въпроса е колко се е надул 2, 3, 5, 10 или 20 пъти над нормалното , а аргументите му са забавни.... Супер е човека. ... Особено като актьор е топ :-)
Защо един попикан апартамент трябва да струва повече от 2-3 годишни заплати? Или от една X5-ца? Кое му е толкова ценното? Особено при положение, че тъмните прозорци са практически половин София...
- 1 like
Коментар
-
ето още от интервюто
„... жилищата през 2016 г. са били 3 пъти надценени, а сега са, примерно, 2,8 пъти. Още тогава сме били в зоната на балона“.
човека гони заветния таргет 149е
докато не станат око 250Евро квадрата е най-добре да се плаща наем, както казва професора.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dva taraleja
хахахахахаха, питам се дали и професора живее под наем или пък обитава някоя деЦка, като неговите фенове тук в темата?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
всички трябва да слушат съветите на професора, особено ей този
„Разумното решение е да се плаща наем. Рискът при покупка в момента е много голям.“
покупката винаги е била неоправдано голям риск, не правете това, оставете го на други хора.
Коментар
Коментар