Първоначално изпратено от yalokin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Бертрамий, напълно съм съгласен с теб, тъй като ти си един от малкото с добър поглед върху икономическите процеси.
Само с 80% е объркал при последната си прогноза
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Мисля, че дъното при лихвите по ипотечните заеми е близо или е вече факт. Инфлацията, която отключиха ЦБ с 'наливането за възстановяване' повече не може да се замита под килима на статистиката, а всички знаем какво прави банкер при инфлация - вдига лихвите, за да брани капитала.
Ипотечното кредитиране е основно гориво за всеки 'развит пазар' - та ще видим какво ще се случи идните шест-осем месеца с ръста на ипотечното кредитиране, който е много стабилен стълб при ръста на седлките с НИ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКурниците май са яко надоле, а! Горките кредитополучатели. Лакомо дупе кръв сере!
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Те лихвите сега са 2.5% за ипотека. Колко да паднат?
Ипотечното кредитиране е основно гориво за всеки 'развит пазар' - та ще видим какво ще се случи идните шест-осем месеца с ръста на ипотечното кредитиране, който е много стабилен стълб при ръста на седлките с НИ.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защо поскъпват строителните материали?:: Investor.bg
Защо поскъпват строителните материали?
Очакванията са поскъпването да продължи, тъй като производството е силно зависимо от цената на природния газ, а фактор е и вносът
Енергията, материалите и труда в строителството поскъпват яко, НО цените на имотите ще падат специално за фауната.
https://www.investor.bg/analizi/113/...eriali-340306/
К. Каменов: Евтините пари поддържат високите цени и търсенето на жилища
Темпът на нарастване на цените е оправдан, смята Камен Каменов, мениджър „Инвестиционни проекти“ в Arco Real Estate
Темпът на нарастване на цените е оправдан", смята Каменов. "Масово се спекулира със спукване на балона, но ситуацията няма нищо общо с 2008 година, когато беше финансова криза, а в момента финансова криза няма.“
======================
Мдааааа, обитаването на деЦки и сървърни ще продължи поне до 2029-та.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Те лихвите сега са 2.5% за ипотека. Колко да паднат?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеТе лихвите сега са 2.5% за ипотека. Колко да паднат?
Теглиш ипотека и връщаш по-малко на банката!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не съм макроикономист ,но с влизането в зоната и в БГ ще се намалят лихвите както е в страните от централна и западна Европа, а и цените ще се доближат много до тези в европейските столици. Поне така мисля без да имам икономическо образование.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Мада, за изпаднали като теб София е Ботунец, а що не Радомир ...
Коментар
-
Разбира се ,че можеВ София, има и по-евтини, ето :
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7d9x3h&f1=1
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Atina е европейска столицаЗначи цени 500 евро метъра, може.
В София, има и по-евтини, ето :
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7d9x3h&f1=1
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не се притеснявам за теб - просто ми е чудно защо са всички тези приказки за цените в София, след като ти нямаш нито един имот там (и както изглежда едва ли ще купиш някога). Все едно аз да отида в някой Ню-Йоркски форум за имоти и да почна да се заяждам със всеки как големото Мяу в Манхатън ще дойде чак 2029 и дотогава всеки щял да изпусне влака.
И не - въпросът ми не е заяждане. Питам конкретно:
- Кога имотите в Банско ще стигнат 2200?
- Имаш ли имоти в София? (Тук всички знаем отговора - нямаш). Следователно си нулевак откъм Софийски имоти. Как може истината да е заяждане?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Не съм макроикономист ,но с влизането в зоната и в БГ ще се намалят лихвите както е в страните от централна и западна Европа, а и цените ще се доближат много до тези в европейските столици. Поне така мисля без да имам икономическо образование.Значи цени 500 евро метъра, може.
Коментар
Коментар