Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Колко мъка има по тоя свят Господи колко мъка
Нивото ви е толкова отчайващо ниско че даже не буди смях а съжаление
https://sales.bcpea.org/properties?c...=&type=&price=
Първо - В София град при ЧСИ има за следващият един месец да се продадат КОЛОСАЛНИТЕ 107 имота в това число парцели, магазини, гаражи, парко места и апартаменти в недовършени сгради
От тези 107 имота едва 30-тина стават за живеене тоест на годишна база през ЧСИ не минават и 500 годни за живеене жилища ама те щели да оправят цените на имотите
Второ какъв ти е проблем с ценообразуването след като те са на търг и началната цена от която започват почти винаги е бита с по няколко стъпки - А имотите които са надценени и не се продадат на следващата продажба стартират на по ниска цена и така докато цената си дойде на място
Трето - Тия дни четох пак едно твое изказване как си продал па си купил - Като очакваш срив на имотите защо купи???
С Митенцето станахте двама за нобелова награда - Инвеститори които купуват с мисълта че цената ще се срине
Колко мъка има по тоя свят Господи колко мъкаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
ръст а, че сега идва приемането на еврото - това е халвинг, не ръстръст бележите само на дълга - и то огромен, ударен ръст.
Само да припомня, тая година турската лира слезе с 25%, а с нея и цените на имотитет им Никога не е било по-лесно българчетата да притежават хубава къща на Средиземно море, ама те коментират вмирисаната София хахахаха
Сине сега ще те заведа на едно хубаво място.
Излезли на Средиземно море - пясък, море, вълни, СЛЪНЦЕЕЕЕ, бриз, ЧИСТ въздух
Видя ли сине?
Дааа тате тука е мноооого хубаво
Айде да се връщаме
Ма защо бе тате?
Родина сине.
Турската лира с 45% слезе, с 25% имотиту. Все повече ме сърбят ръцете ама знам че ще има още надолуНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеединственото което трябва да се случи, за да се нормализират цените на имотите е да се промени методиката на ЧСИ по която определят цената на една публична продан и всички схеми отиват на майната си, а това въобще не е голяма философия
Нивото ви е толкова отчайващо ниско че даже не буди смях а съжаление
https://sales.bcpea.org/properties?c...=&type=&price=
Първо - В София град при ЧСИ има за следващият един месец да се продадат КОЛОСАЛНИТЕ 107 имота в това число парцели, магазини, гаражи, парко места и апартаменти в недовършени сгради
От тези 107 имота едва 30-тина стават за живеене тоест на годишна база през ЧСИ не минават и 500 годни за живеене жилища ама те щели да оправят цените на имотите
Второ какъв ти е проблем с ценообразуването след като те са на търг и началната цена от която започват почти винаги е бита с по няколко стъпки - А имотите които са надценени и не се продадат на следващата продажба стартират на по ниска цена и така докато цената си дойде на място
Трето - Тия дни четох пак едно твое изказване как си продал па си купил - Като очакваш срив на имотите защо купи???
С Митенцето станахте двама за нобелова награда - Инвеститори които купуват с мисълта че цената ще се срине
Колко мъка има по тоя свят Господи колко мъка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
аз пък казвам, че цените тръгват надолу ..
и пак ще са недостъпни имотите, но цените ще са надолу, не нагоре ..
ще видим кой ще излезе прав ..
лошото е че изкуствено толкова ги надуха, че ще минат много години докато се върнат на нормални нива
Само в четири квартала на София жилищата са достъпни за хора със средни доходи:: Investor.bg
В четири от петте най-големи града у нас жилищата са крайно недостъпни за домакинствата със средни доходи през 2020
Last edited by bulgarian lev; 28.11.2021, 07:06.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Тая новина е голям УЙ, просто ти казват хората, че пак си купил на връхБалона се е надул.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не очаквай от мен да се държа като мама !!! Ще продължат да растат на този етап и все повече хора ще бъдат бедни за жалостБеден скъсан брокераст.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДури, образно казано последния влак, така е права си, но с тези цени, най-малкото за обзавеждането много малко обикновени хора могат вече да ги извадят. Може би след 5 години ако станат реформите и се заредят години с висок ръст на БВП тогава.ръст бележите само на дълга - и то огромен, ударен ръст.
Само да припомня, тая година турската лира слезе с 25%, а с нея и цените на имотитет им Никога не е било по-лесно българчетата да притежават хубава къща на Средиземно море, ама те коментират вмирисаната София хахахаха
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЖилищата вече са недостъпни в 95% от локациите в София (economic.bg)
хаххахахахахахахаххахахахаххахаха, хохохохохохоохохохохохохоохохо, хихииххихихиихихихиихихихи
Както казах, квартирите, деЦките и сървърните ще си останат абсолютен ХИТ. За пропусналите 2 кризи, да не се притесняват, защото се задава нова криза към 2029-та. (е, ако новата криза закъснее с още10 години след 2029-та, ще ми простите грешката надявам се)
Моля индивидите към които се отнася тази новина да си пишат коментарите в съответните теми. Не е редно нулеваци да раздават акъл на инвеститори с 5+ имоти.Балона се е надул.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Превод на песента ,,Черен маскарад" на Рейнбоу с която Скептика проповедник разказа филма на зяпачите анализатори преди 6 години. С него имахме любима песен, освен това и двамата сме Плевенчани.
Аз с удоволствие я прведох за вас. С имотите е косвено свързана, но си я тананикайте, ще откриете истини.
Припомням я и следва превода:
https://youtu.be/nK_qWryHr94
"За едно момиче което срещнах напоследък и сега тя дава светлина на моите дни:
Зная ключа към тайните за които никога не съм говорил скрити в моята душа, чувствата, които крия, никога не чакайки да открия, че винаги са били мои. Освободи цялата лудост в себе си, нека всичко започне. Сега ще откриеш цялата ми тъмна страна в нашия черен маскарад. Нека лунната светлина те заобикаля. Играта която играем е черения маскарад. Пълнолунието разкрива странното и непознато във всички нас и жестокият свят взима своето. Сянката е хвърлена върху това което си била... Нека те освободя... Ела сега, ела хвани моята ръка, тогава ще разбереш, ще отидем в тази забранена земя на нашия черен маскарад. Нека тъмнината те заобикаля. Играта която играем е черения маскарад. ...ще отидем в тази забранена земя, ела, позволи ми да те взема там, нека лунната светлина те обгръща. Не се страхувай, това е черения маскарад..."Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеединственото което трябва да се случи, за да се нормализират цените на имотите е да се промени методиката на ЧСИ по която определят цената на една публична продан и всички схеми отиват на майната си, а това въобще не е голяма философия
- 1 like
Коментар
-
единственото което трябва да се случи, за да се нормализират цените на имотите е да се промени методиката на ЧСИ по която определят цената на една публична продан и всички схеми отиват на майната си, а това въобще не е голяма философиядействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
лошото е че изкуствено толкова ги надуха, че ще минат много години докато се върнат на нормални нива
Коментар
-
лошото е че изкуствено толкова ги надуха, че ще минат много години докато се върнат на нормални ниваНяма лошо в това какво казваш
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар