Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениебях писал, че една маломерка ми се освободи в началото на месеца
преди ги давах обзаведени на баня и кухня, но с времето се оказа, че обзаведени се дават по-лесно.
та тази маломерка я дообзаведох и замина със 17% по-висок наем. без да не е излизала на обява.
Сигурно си добавил някой бонус към наемателите, хитър си и комбинативен. По принцип, наемите навсякъде падат, за тия 17% + , ще има някоя екстра, сигурно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениебях писал, че една маломерка ми се освободи в началото на месеца
преди ги давах обзаведени на баня и кухня, но с времето се оказа, че обзаведени се дават по-лесно.
та тази маломерка я дообзаведох и замина със 17% по-висок наем. без да не е излизала на обява.
Трябва да те черпят другите инвеститори, че не си я добавил към 2-те хил. нови обяви за наем за София през последния месец и нещо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
О, подаръци ще има - през ЧСИАко бизнесът държи да го разпродават - така ще бъде, няма проблем
Две кризи се замазаха с раздаване на пари, иде третата - ще се платят сметките и на предните две сега
Кефи ме турския сценарий - 10% ръст в цените при 20% инфлация. Гледаш - ръст, като сметнеш - пак толкова спад.
да нямаш гости от турция и да са те зарадвали нещопрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
Нищо не знам, и не е чудно. При сегашните цени започнах да си говоря сам.И то само глупости .
но не е причината в ръста
а в падението на цените от банско
хихихи
към 2049 може и да достигнат
предишния таван
- 1 like
Коментар
-
Ти си добър индикатор за развитието на цените. Така като ти чета изказванията, за догодина залагам едни песимистични +30% покачване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
и аз бъркам непрекъснато и се налага да ме поправят
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
О, подаръци ще има - през ЧСИАко бизнесът държи да го разпродават - така ще бъде, няма проблем
Две кризи се замазаха с раздаване на пари, иде третата - ще с еплатят сметките и на предните две сега
- 5 Харесвания
Коментар
-
все бъркам годината и се налага корекция.
Спада ще е до 2025 - 2026 Сега е добре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
Да не си зареждаме и картите за градския транспорт. Цените сега са най-високи. Да чакаме да паднат билетчетата на цена 6 ст. ли?
Да ти кажа ли какво ще стане след като цените на енергоносителите и материали се нормализират (ако стане и дали ще е скоро)? Цените на построените имоти по това време ще си останат на високите цени с калкулираните високи цени на материалите. Никой инвеститор няма да прави подаръци и да продава на всяка цена.
Замисли се какво стана след като намалиха ДДС за ресторантьорите - цените в заведенията паднаха ли?
Относно NOVE HOMES: Манипулираш най-елементарно. Там много добре се знае причината за проблемите - Васил Божков и КПКОНПИ.Ако бизнесът държи да го разпродават - така ще бъде, няма проблем
Две кризи се замазаха с раздаване на пари, иде третата - ще се платят сметките и на предните две сега
Кефи ме турския сценарий - 10% ръст в цените при 20% инфлация. Гледаш - ръст, като сметнеш - пак толкова спад.Last edited by redcretin; 13.11.2021, 16:17.
- 1 like
Коментар
-
амааа… как така?!! поне едни инерционни +30% няма ли да има?
камо ли пък инерционни
хихихихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
не смеях да напиша 20%
току виж - прописал ник отпреди създаването на Инвестор
иначе си абсолютно прав
спада при наемите е ФАКТ и то категоричен
чакаме цените - дъното ще е 2029
това означава че всеки купил ПОСЛЕДНАТА година
яко се е прецакал и ще загуби от 15 до 35 %
от парите си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнение
Има доста обяви, които са намалени с 20% и нагоре.
Ето един нагледен пример за спад с над 25%, който май-май ще си стои още дълго време, а човекът си живее в някаква паралелна вселена - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7bzkc7&f1=5
Наем за 8+ години.
току виж - прописал ник отпреди създаването на Инвестор
иначе си абсолютно прав
спада при наемите е ФАКТ и то категоричен
чакаме цените - дъното ще е 2025 /2026
това означава че всеки купил ПОСЛЕДНАТА година
яко се е прецакал и ще загуби от 15 до 35 %
от парите си
- 1 like
Коментар
Коментар