Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Ти сериозно ли мислиш, че строителството ще спре ? Кой ще е този да подпише такава заповед и повече да не види мандат? Предвид многото различни бизнеси които участват в него, строителството е основен начин в разхвърлянто на парите от банките измежду данъкоплатците. Никой няма интерес то да спира, с изключение на хората които вече имат къща и всяка нова такава обезценява тяхната.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Остави ги да си вярват. Тези мечти сме ги играли преди много ама много години ,но за жалост е така като не изучават какво се е случвало по времето на социализма / комунизма /
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То и в кризата от 2008 година се спряха сума ти строежи, но това не доведе до увеличеное на цените а напротив- до намаление
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То и в кризата от 2008 година се спряха сума ти строежи, но това не доведе до увеличеное на цените а напротив- до намаление
- 1 like
Коментар
-
Кавръков, ще ти го напиша за N-ти път : Спрат ли строителите не чакай намаление на цените, а увеличение. Няма да има нищо интересно на "тезгяха" на имотите. Ще се продава само вече построено на умопомрачителни цени, а каквото що годе интересно се появи ще се купува мигновено . Нищо добро не ни очаква като купувачи !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Хахахах, ти верваш ли си? Това дори и БСП не могат да го предложат, а да го осъществят още по-малко. В най добрия случай, некое ведомствено оборотно или каквото там се води да докопаш.
- 1 like
Коментар
-
Кавръков, ще ти го напиша за N-ти път : Спрат ли строителите не чакай намаление на цените, а увеличение. Няма да има нищо интересно на "тезгяха" на имотите. Ще се продава само вече построено на умопомрачителни цени, а каквото що годе интересно се появи ще се купува мигновено . Нищо добро не ни очаква като купувачи !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Хората много са си повярвали в алъш вериша на свободния пазар. Накрая в общината ще публикува таблица с допустимите наеми по квартали и дотам ще са ви притесненията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Значи казвал строителите уплашени да строят защото няма как да продават на тези цени ,НО с лекота купувачите ще плащат повишението?Нещо сам си противоречиш.Казвам ти на теб и на всички четящи ,именно този шоков ръст прогаря икономиката и води до криза ,защото тези ценови шокове няма как да бъдат поети,изработени от икономиката,няма кой да ги плати,защото тези проценти не са вкарани в реална производителност на труда.Тези процеси се случиха и преди 10 години..шокова инфлация и после криза...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеХора в момента обзавеждам. Минах да гледам врати двойно по-скъпи са от преди. Бях говорил от преди 3 седмици за един параван поръчах го, обаче хората ми викат има 35% увеличение на цените на стъклата от преди няколко дена и ми викат от първи януари ще има пак увеличение. Нещата придобиват умопомрачителни размери. Чувам, че строителите масово не искат да започват да строят нови сгради и се ослушват яко. Очаквам рязък спад на предлагането на новото строителство. Очаквам и сериозен ръст на цените на жилищата и чак тогава ще започнат пак полека да се престрашават за стартиране на нова сграда строителите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеХора в момента обзавеждам. Минах да гледам врати двойно по-скъпи са от преди. Бях говорил от преди 3 седмици за един параван поръчах го, обаче хората ми викат има 35% увеличение на цените на стъклата от преди няколко дена и ми викат от първи януари ще има пак увеличение. Нещата придобиват умопомрачителни размери. Чувам, че строителите масово не искат да започват да строят нови сгради и се ослушват яко. Очаквам рязък спад на предлагането на новото строителство. Очаквам и сериозен ръст на цените на жилищата и чак тогава ще започнат пак полека да се престрашават за стартиране на нова сграда строителите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеХора в момента обзавеждам. Минах да гледам врати двойно по-скъпи са от преди. Бях говорил от преди 3 седмици за един параван поръчах го, обаче хората ми викат има 35% увеличение на цените на стъклата от преди няколко дена и ми викат от първи януари ще има пак увеличение. Нещата придобиват умопомрачителни размери. Чувам, че строителите масово не искат да започват да строят нови сгради и се ослушват яко. Очаквам рязък спад на предлагането на новото строителство. Очаквам и сериозен ръст на цените на жилищата и чак тогава ще започнат пак полека да се престрашават за стартиране на нова сграда строителите.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Хора в момента обзавеждам. Минах да гледам врати двойно по-скъпи са от преди. Бях говорил от преди 3 седмици за един параван поръчах го, обаче хората ми викат има 35% увеличение на цените на стъклата от преди няколко дена и ми викат от първи януари ще има пак увеличение. Нещата придобиват умопомрачителни размери. Чувам, че строителите масово не искат да започват да строят нови сгради и се ослушват яко. Очаквам рязък спад на предлагането на новото строителство. Очаквам и сериозен ръст на цените на жилищата и чак тогава ще започнат пак полека да се престрашават за стартиране на нова сграда строителите.
- 1 like
Коментар
-
Прав си леФчу, а и кой ще ги купи..... па и защо. Само НЕ ми е ясно що цитираш - Берлин и САЩ ний сме си на светлинни години като икономика и всичко, но това не те интересува, нали ? Но да спра с мисленето, че това НЕ е лесната част за популациятаа камо ли последващ анализ
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
А защо мислиш, че някой има зор да продава.
Коментар
Коментар