Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
ша почакам да ти загрее реотана, албанскияя тая година, я някоя друга.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Да прав си около 1500лв е може да ходиш да им се скараш
А плащането на ипотека и вноска за кола стават още по трудни и все по славни времена предстоят за перона
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Максимума не е 2500лв.
А плащането на ипотека и вноска за кола стават още по трудни и все по славни времена предстоят за перона
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Това долното преди малко го прочетох в един друг фоурум идват славни времена за перона. Ипотекарите от държавната администрация един по един окапват а нови мераклии както казва номчето няма да има
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nomcheИ още една хипотеза. Ако съм държавен служител и бъдещото съкращаване на 30 000 чантаджии ми виси над главата като дамоклиев меч, дали ще си свиркам под мустак и ще разглеждам изгодни ипотечни кредити, за да започна новата година с покупка на нов дом за собствено ползване или инвестиция?
Каза 15% от 250 000, което си е точно 37 500.
Ау ще има герберски вой. Има измислени щатове с по 6 000 лв и нагоре заплати. Тия ще са първите. А какво ще правим с имотечните кредити и лизингите на лимузините. С 2500 лв, което е максимума за безработица.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеРазходите натискат ипотекарите.Пиша си с една мадама ,има ипотека от 10 години,казва не издържам с по големите разходи,и сега търси втора работа.Няма пари да излиза ,и се натискала вкъщи Просто извадка споделям,но все по често чувам такива истории.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеРазходите натискат ипотекарите.Пиша си с една мадама ,има ипотека от 10 години,казва не издържам с по големите разходи,и сега търси втора работа.Няма пари да излиза ,и се натискала вкъщи Просто извадка споделям,но все по често чувам такива истории.
Да не искаш да кажеш че парите в банката ти се обезценяват ???
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Еми ти вече колко години продаваш боксониерата и не става и не става...Що не ползваш брокер?И що не я обявиш за 20000 кинта щото нали цените са балон
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten
а, то па некой се е засилил на кратунчо да гостува
освен пешето да иде с правата лопата да го разтрие
Одеве искаше да му смятам доходите в турски лири сигурно има нещо в предвид
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Чети ,де хахаха Пари от Созопол, аз не взимам ако не знаеш, защото не разбирам в моите къщи, където живея аз и семейството ми да влизат наематели. Не знам как живееш ти така, да ти влиза сульо и пульо в къщата ?
Сигурен съм че като стане къщата негова и гости даже няма да пусне вътре
- 1 like
Коментар
�
Коментар