IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

един ме беше издирил така, за да прескочи брокера за половин наем.
    ти ли беше?
    подсказка. беше отсвирен.
    защото аз напористи наемателчета не настанявам.
    Тия двамата имат общо 1 един купен виртуален апарт в БГ, ама ръсят акъл как се търсят собственици все едно имат портфолиото на Тръмп

Колко мъка има по тоя перон Господи колко мъка

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Супер елементарно като да откраднеш домат от Лидъл

Колко мъка има по този перон Господи колко мъка
      Аз плащам на хора, които се трудят и които заслужават да им бъде платено. На брокери-паразити да платиш значи да подкрепиш съществуването на тази исмамна пасмина.

Коментар

ти ли беше?
        Не съм бил аз. Аз по мизерните локации, в които ти имаш маломерки, не стъпвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Много често още от снимката се вижда коя е сградата, кой апартамент и пр.
          После от имотния регистър излизат всички ЕГНта. Собствениците на хубавите имоти са обикновено хора с бизнеси (веднага излизат фирмите и оттам е лесно) или ги има в Линкдин, или са направо юридически лица с адрес и телефон... В най-лошия случай се обаждам на моите хора в НАП и за минути ми пращат всичко - телефони, настоящи адреси...
          Може и чрез съседи, портиери (които за 50 кинта снасят всичко)....

По огледите с брокер - ако не можеш веднага да разбереш кой е имотът или просто искаш да го видиш - пращаш поставено лице. После е лесно.
          Всички тези дребни усилия си струват винаги. Трябва да си луд да дадеш няколко хиляди евро на брокераст.
          ти ли беше?
          препоръка е

Коментар

После от имотния регистър излизат всички ЕГНта. Собствениците на хубавите имоти са обикновено хора с бизнеси (веднага излизат фирмите и оттам е лесно) или ги има в Линкдин, или са направо юридически лица с адрес и телефон... В най-лошия случай се обаждам на моите хора в НАП и за минути ми пращат всичко - телефони, настоящи адреси...

По огледите с брокер - ако не можеш веднага да разбереш кой е имотът или просто искаш да го видиш - пращаш поставено лице. После е лесно.
            Всички тези дребни усилия си струват винаги. Трябва да си луд да дадеш няколко хиляди евро на брокераст.
            Супер елементарно като да откраднеш домат от Лидъл

Колко мъка има по този перон Господи колко мъка

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

завежда те брокера. Ако искаш да подписваш пращаш жената/приятел да се подписва.
              Отиваш в имотния и срещу левче намираш собственика. Може и от Грао ко имаш познат ИТ (те сал 5 са ама). Всяко влизане прави запис ама хайтита може да ги трият и може и цялата база да изтеглиш без никой да разбере. Аз си имам от НОИ дето я хакнаха ....
              После звъниш и му даваш оферта без брокер, ко не ще чао. Имоти и собственици колкото искаш.
              Аз почти се бях навил за един имот, ма поисках брокера да ми счупи 10% да си избия всички разходи, че и да останат ама и 1% не искаше - сделка йок.
              Вчера видях обява на един заебан строеж от предишния бум дето 2018г го гледах на 60к сега го пуснали на 125 (1000€ м2). То на 25 няма кой да го вземе

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Левчо ма ти си цял поет бе да му се не види
                Като гледам по- скоро е банския инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                  утре е Никулден, следно стихотворение посвещавам на всички именници с пожелание яко да захлупват имоти. /има добронамерена закачка в него, защото автора е бан-нат/

СРИВ

Има време казва Кольо, много дни са в тоз живот
                  не харесва не купува, ни един имот

Ала времето тече си, минават кризи не една и две
                  а Кольо в темата имотна, срещу цените все тъй реве.

С него заедно е Джони, цените рутят здраво те
                  а времето си тъй минава, за пенсия почти дойде.

В деЦката не е тъй лошо, мекички има от сърце,
                  и мама винаги ще котка туй поотраснало момче.

Наздраве Никивци и Николини и Честит имен ден. ...и да почерпите...

и за да не се сърди някой именник ето допълвам стихотворението:

И ратко леко бай Пешо боцва в тема болна за “тазгодишното прасе”,
                  а Пешето му отговаря ядно: “ти празна главо с диплома от УНеСеСе”
                  Левчо ма ти си цял поет бе да му се не види

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

завежда те брокера. Ако искаш да подписваш пращаш жената/приятел да се подписва.
                    Отиваш в имотния и срещу левче намираш собственика. Може и от Грао ко имаш познат ИТ (те сал 5 са ама). Всяко влизане прави запис ама хайтита може да ги трият и може и цялата база да изтеглиш без никой да разбере. Аз си имам от НОИ дето я хакнаха ....
                    После звъниш и му даваш оферта без брокер, ко не ще чао. Имоти и собственици колкото искаш.
                    Аз почти се бях навил за един имот, ма поисках брокера да ми счупи 10% да си избия всички разходи, че и да останат ама и 1% не искаше - сделка йок.
                    Вчера видях обява на един заебан строеж от предишния бум дето 2018г го гледах на 60к сега го пуснали на 125 (1000€ м2). То на 25 няма кой да го вземе
                    Разкажи ни как ти продаде без брокер двата апарта за два дена на първите дето се появиха на 33г наема еквивалент без да се пазарят

Направо си ги убил на място целата гилдия аз съм сигурен че всеки брокер прочел обявата ти е умрел от мъка че е изпуснал такъв Никулденски шаран

Дето се вика може да си се прекарал с по 10-20к на апрат ама по важното е че не си дал нито стотинка на тия изедници
                    Last edited by ledosvetlenie; 05.12.2021, 12:46.

Коментар

четох наскоро, че се купуват виртуални имоти,
                      но мисля, че още не са изобретили виртуалния наем.

пп няма сървъри, няма и студио
                      има само един телефон и план на колко клиенти да се обади през деня.
                      Не бе на него наеми не му трябват той ще хвърли там поне 30к по ремонти та да го даде на негови познати да живеят безплатно щото е пич

То и за какво са му наеми, нали в крайна сметка го е купил за да си диверсифицира портфейла от 100% РОИ акции и криптоси с 2% НИ

Нема край мъката перонджийска
                      Last edited by ledosvetlenie; 05.12.2021, 11:49.

Коментар

• утре е Никулден, следно стихотворение посвещавам на всички именници с пожелание яко да захлупват имоти. /има добронамерена закачка в него, защото автора е бан-нат/

СРИВ

Има време казва Кольо, много дни са в тоз живот
                        не харесва не купува, ни един имот

Ала времето тече си, минават кризи не една и две
                        а Кольо в темата имотна, срещу цените все тъй реве.

С него заедно е Джони, цените рутят здраво те
                        а времето си тъй минава, за пенсия почти дойде.

В деЦката не е тъй лошо, мекички има от сърце,
                        и мама винаги ще котка туй поотраснало момче.

Наздраве Никивци и Николини и Честит имен ден. ...и да почерпите...

и за да не се сърди някой именник ето допълвам стихотворението:

И ратко леко бай Пешо боцва в тема болна за “тазгодишното прасе”,
                        а Пешето му отговаря ядно: “ти празна главо с диплома от УНеСеСе”
                        Last edited by bulgarian lev; 05.12.2021, 11:30.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Гледам че са напреднали много, виж че и виртуални ремонти се правят
                          Има и виртуално дялово участие в немски компании.
                          Абе много е напреднала VR технологията

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Тоест купил си апарт за тотален ремонт на 1600 евра и понеже си мислиш че си на 30% от върха си се подмокрил?

Колко ще ти стъпи този апарт след ремонта?

Колко години ще спиш при сървърите ?

Колко наеми изпусна ако го беше давал под наем?

препоръка е

Коментар

Купих на 30% под пазарната цена-1600 Евро на квадрат при цени тогава около 2000-2200. И похарчих малка част от кеша.
                              И най-важното - не платих на брокер.

Мисля да създам група - как да прецакам брокера. Удоволствието е неописуемо - да измъкнеш имот под носа на някой като теб и да не получи стотинка.
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ей затова ти казах че ще сереш навътре, за теб 70 , за мен 59 И ако ми скимне, мога просто да кеширам малко под 1 мелеон левки и да ида да си живея в апарта в Гърция с немска пенсия по-голяма от доходите ти, а ти ще продължаваш да чакаш лодката от Китай
                                Чудя се как да ти кажа че съм се пенсионирал още преди да стигна 49 без да ти докарам инфаркт че ще ми тежиш на съвеста

А кеширанията и апарта в Гърция като се събудиш и няма да ги има - Реалността е непродаваем хамбар в забутано немско село с ипотека до пенсия и парко място под наем за каравана в Гръцко

Коментар

Working...
                                X