IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
    Бум на търсенето на имоти в Пловдив, предлагането - в пъти по-малко

https://m.dir.bg/dnes/ikonomika/bum-...-pati-po-malko
    Питам се дали перона се усеща, че такива статии ще излизат все по-често за различни места в България?
    Май не се усеща, което е добре за да няма конкуренция. А и 2029-та не е много далеч в бъдещето, тъй че, в чекането е истината.
    Last edited by bulgarian lev; 10.12.2021, 13:46.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Щом са глупости, дай нещо по-добро. Не само клишета от сорта на "имотиtе пазят от инфлация", "имотите са достъпни" и пр.
      То и свинското месо в момента е достъпно - това значи ли, че всеки трябва да купи по 1 тон свинско? Купува колкото може да изяде. А имотите в София са повече, отколкото могат да бъдат обитавани - за последните 10 години 80% повече според статистиките.
      За много от нещата дето пишеш си прав. А те така са били и в последните 20 години.
      Сега остава да се замислиш защо очакваният резултат на база нещата които пишеш го няма и все не идва.... :-)
      Явно аргументите , които даваш дори приемайки ги за верни са много ''леки'' :-)
      Чее да не зема да НАпиша статията на Кавръка :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Купа,

това, че някой е завършил УНСС, не го прави некадърник. Много важни са връзките и визията (и розичката), благодарение на тези неща много хора от УНСС успяват. Преди години се правеха купони по домовете, момчето- отличник си стоеше кротко на масата, с хубави дънки с бяла блуза, а гаменът от квартала вършеше работата в тоалетната или в децката,

Тъй е, за съжаление.
        Евго, долавям некво съжаление, а в конкретният случай не виждам що. Каки с които кварталните гамени са вършели работа не е добре да те интересуват. Жинътя в едно с тъщините общи части е дългосрочна инвестиция и е добре да е купена на зиленю или поне скоро след Акт16. Амортизирани ексгаменки мое да фърфят само в Лулин, и в такъв апарт не искам да стъпвам....:камо ли да живея в него -) Масовото строителство рядко е качествено :-)
        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.12.2021, 13:43.

Коментар

• Бум на търсенето на имоти в Пловдив, предлагането - в пъти по-малко

https://m.dir.bg/dnes/ikonomika/bum-...-pati-po-malko

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
            апартамент в морската градина във Варна, 196м2, чжп 153м2, 4 стаен, цена 530К Евро

Честито и това ако не е балон, здраве му кажи За тия пари Бота ще изкупи 1/3 от Истанбул.

пп. Чудя се дали да не го купя с виртуална сделка, после ако не хареса да живея във Варна ще дам на познати да го поддържат, а аз ще се си наема едно студио в София.
            И с виртуални пари. Целия си станал виртуален, само писане на пияна глава по нощите тука + плевенска мизерия в тъмнозелено

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Нали разбираш че не си критерий за оценка .
              След като се занимаваш с имоти от толкова години ,ще те помоля да покажеш къде си участвала и значителен обем информация за постигнатото ,също така след като имаш претенции няма начин за толкова години да нямаш публични изяви в медии,анализи за пазара ,съвети към купувачи,продавачи и така нататък .
              Ако нямаш абсолютно никаква информация и ще се криеш зад един ник ,мисля че дори няма смисъл и да ми отговаряш ,безсмислено е ,губиш и твоето време ,моето и на читателите на форума
              Наистина ли мислиш ,че ти си критерии за оценка ?! След като нямаш нито една сделка с НИ ?! Да ти имам самочувствието !!!
              Мислиш, ли, че хората / вкл. и аз / имаме нужда от публични изяви по медиите ? Нямаме !!! Съвета ми към купувачите е да не купуват ,а и никой да не прави като мен, аз нямам нужда от конкуренция хахаха
              Страшен проблем имаш ама дано бързо се осъзнаеш и да поправиш живота си !!!

Коментар

апартамент в морската градина във Варна, 196м2, чжп 153м2, 4 стаен, цена 530К Евро

Честито и това ако не е балон, здраве му кажи За тия пари Бота ще изкупи 1/3 от Истанбул.

пп. Чудя се дали да не го купя с виртуална сделка, после ако не хареса да живея във Варна ще дам на познати да го поддържат, а аз ще се си наема едно студио в София.
                Ти за 530 000 евра ще купиш хубав тристаен в хубав квартал на Хага бре

Коментар

• апартамент в морската градина във Варна, 196м2, чжп 153м2, 4 стаен, цена 530К Евро

Last edited by bulgarian lev; 10.12.2021, 11:32.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Ботич, ще се отровиш за 10 лв.
                    Отпусни си малко душицата, един живот живеем
                    организма си иска отрова от време на време иначе се разболява ...
                    Не мое само от селската мандра, па и като видях каква мръсотия е и малко се спекох. Страх ме е да отида на другата че оттам повечко неща вземам, па и ми е чаааак през 2 села.
                    Па и си имам една котка дето одобрява храната. Пушената риба не я яде и вече не вземам паламуд и риба тон
                    Last edited by bota156; 10.12.2021, 11:18.
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Чувал съм, че доста икономисти с диплома с печат от УНСС живеят в при родителите си до преклонна възраст. Това никак не движи икономиката, защото няма пазар на имоти, а парите си стоят в банка и мързелуват а не се въртят в икономиката. Странно, икономистите от УНСС с диплома и печат вместо да дават пример как трябва да се въртят парите, сами лично мишкуват в деЦките и не движат икономиката по никакъв начин.
                      Купа,

това, че някой е завършил УНСС, не го прави некадърник. Много важни са връзките и визията (и розичката), благодарение на тези неща много хора от УНСС успяват. Преди години се правеха купони по домовете, момчето- отличник си стоеше кротко на масата, с хубави дънки с бяла блуза, а гаменът от квартала вършеше работата в тоалетната или в децката,

Тъй е, за съжаление.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Джони я ни обясни ти като крупен инвеститор в акции - Колко акции можеш да изядеш ?

Защо ти е да купуваш акции като те не стават за ядене ???

Ами апрата в Иван Вазов като не живееш в нещо защо ти е???

Ти за тъмните прозорци днес ли научи??? Ако и преди си го знаел от какъв зор купи апарт в западащ град а не си купи в немско???

Много въпроси без отговори, които поставят силно под съмнение до колко е истина всичко което си написал
                        Отговорите на горните въпроси съм ги коментирал многократно тук. Ако имаше поне малко сиво вещество, щеше да знаеш отговорите.
                        С брокери не общувам, така че с теб съм приключил всякаква комуникация. Не си прави изобщо труда да ме коментираш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Нали не мислиш ,че си компетентен по въпросите с НИ ? Дори не знаеш ,че обществото не е никакво лице на никоя медия, но продължавай да се излагаш, лошо няма. Освен да са те помолили да си изкажеш мнението като брокер на НИ , защото беше и такъв ако още не си. Жалко за медията която е решила да ти даде трибуна ,на мен ще ми е много интересно да ги видя кои са и тези нещастници
                          Едно е хубаво в случая, каквото си написал тук винаги ама винаги е ставало обратното, толкова за твоето "компетентно" мнение
                          Нали разбираш че не си критерий за оценка .
                          След като се занимаваш с имоти от толкова години ,ще те помоля да покажеш къде си участвала и значителен обем информация за постигнатото ,също така след като имаш претенции няма начин за толкова години да нямаш публични изяви в медии,анализи за пазара ,съвети към купувачи,продавачи и така нататък .
                          Ако нямаш абсолютно никаква информация и ще се криеш зад един ник ,мисля че дори няма смисъл и да ми отговаряш ,безсмислено е ,губиш и твоето време ,моето и на читателите на форума

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Не знам дали може да пишеш за инвеститорите на зилено и ИЗПИРАНЕТО НА НЕЗАКОННИ ДОХОДИ.
                            Малко да поправя джони - те ги плащат на 500€ документално, а плащат кеш по пазарни цени. В апартаментгейт много ярко изгря звездата на тази далавера за изпиране на крадени пари. След 3 години не се дължи никакъв данък на изпраните пари.
                            Не знам колко си се занимавал с медии - ама те работят по поръчка и ако не напишеш това което очакват поръчителите НЯМА да го пуснат. Сам пишеш че 99% са поръчкови статии. А твоята каква мислиш че ще бъде?
                            Участието ми ще бъде в малък панел около 15 изречения ,не повече .

Коментар

Вчера си купих испански свински врат по 5лв, даже 4.99 да съм съвсем точен .
                              Може и него да го съхраняват по 20г във фризера ама като са пълни всички фризери продават на безценица.
                              И имотите това ги чака. Може да е неочаквано бързо - новата власт само трябва да окауши някой друг крадец, другите ще продават на пожар и ще бягат
                              И аз купих на подобна цена от Централни хали от БГ производител,такова хубаво месо отдавна не бях ял.Дори дне ще взема още.

Коментар

Вчера си купих испански свински врат по 5лв, даже 4.99 да съм съвсем точен .
                                Може и него да го съхраняват по 20г във фризера ама като са пълни всички фризери продават на безценица.
                                И имотите това ги чака. Може да е неочаквано бързо - новата власт само трябва да окауши някой друг крадец, другите ще продават на пожар и ще бягат
                                Ботич, ще се отровиш за 10 лв.
                                Отпусни си малко душицата, един живот живеем

Коментар

Working...
                                X