IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LipGallagher

Ще ти отговоря, белким поста ми стигне до тебе след няколко часа, поради албанския енджин на форума. Толкова ли ти е странно човек на 11-12 години да програмира? 93-та знаех как да си пусна PE2 под DOS, което няма как да се сравни със сегащните мамини вундрекинди, които барат тъчскрийните. Една от първите ми програми на Борланд С++ беше да правя оцветяване на козолата под ДОС, игри с карти под win95, часовник за дос, и да в 7-ми клас научих части от тригонометрията за да го изчертая. Отново светлинно прост съм в сравнение с ботовете на Наков с тяхното System.Console.Writeline("Az sym pesho"); и въртене на цикли за намиране на прости числа в списък
    Браво, знаех си, че си дете чудо. Живей си под наем!
    Last edited by X_Y; 13.01.2022, 20:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

имам повече от 4.
      1 продадох, защото така или иначе беше спекулативна. тази с 50% кредит. замина с около 30% чисто печалба. ако бях я стискал, сега щеше да е с 60%, примерно.
      голямото ми страдание е, че продадох работеща под наем маломерка в паниката. загубих и капиталова и наему. аааауууууу!
      Всеки прави грешки, но точно те ни учат да правим нещата както трябва,

Коментар

• Първоначално изпратено от LipGallagher

Абсолютно леймърски опит за тролене Ха сега помисли къде печатаха дойче марки и къде печатат еврото
        Евро печата и нашият монетен двор, и кво?

Коментар

• Жилищата, в които виждам смисъл са по 250К марки, а разполагам с 160. Да дръпна ли 100К марки заем (нали да има за такси, брокери и хляб с лютеница) в очакване до 5 години жилището ми да струва поне 350-400К марки ?
          Кви са тия марки бе, пощенски ли? Дори да предположим, че си запазил 160К германски марки отпреди 20г, съмнявам се някой да ти даде още 100К марки заем. А пък да ти продадат жилище за марки е абсурд.
          Last edited by X_Y; 13.01.2022, 20:40.

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...a-novite-lihvi
            Дълговият пазар на Европа постави нов рекорд в очакване на новите лихви

Общата сума надмина предишния рекорд, поставен в началото на 2020 г.

Бумът на продажбите следва по-ранно от нормалното затваряне на пазара в навечерието на Коледа, докато Европейската централна банка се готви да започне да спира покупките на облигации. В същото време в САЩ се задава повишаване на лихвите след най-големия скок на потребителските цени в страната от близо четири десетилетия през изминалата година.
            „Има малко повече нервност относно това колко могат да се увеличат спредовете и доходността поради Федералния резерв и общата инфлационна картина“, каза Марко Балдини, ръководител на синдиката за облигации за EMEA и Япония в Barclays Plc. „Това определено подтиква емитентите да сключат сделки сега, когато през други години може да са решили да не правят това."

Коментар

• https://www.banker.bg/finansov-dnevn...entralna-banka
              Финансов дневник

Германия засилва натиска срещу Европейската централна банка !!!

Премиерът на германската провинция Бавария призова Европейската централна банка да затегне паричната политика, за да противодейства на нарастващата инфлация в най-голямата европейска икономика.

"Инфлацията като цяло расте и в същото време все още има нулеви лихви върху спестяванията. Факт е, че има пълзяща експроприация“, каза пред Handelsblatt Маркус Зьодер, ръководител на консервативния Християнсоциален съюз (ХСС) и добави, че ЕЦБ трябва бавно да намали своята изключително разхлабена парична политика.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
                Айде прочети го по хубаво че явно не си чел внимателно - Кавръка отрича всякаква възможност да купи със заем
                На мен пък ми стана интересно, как набора на nkavrakov1982 - LipGallagher, през 90-те вече е програмирал. Явно е дете-чудо.

Коментар

имам повече от 4.
                  1 продадох, защото така или иначе беше спекулативна. тази с 50% кредит. замина с около 30% чисто печалба. ако бях я стискал, сега щеше да е с 60%, примерно.
                  голямото ми страдание е, че продадох работеща под наем маломерка в паниката. загубих и капиталова и наему. аааауууууу!
                  Ако само една е била с кредит наистина е можело да не продаваш дори и срив на пазара не е могъл да те бутне

И преди много пъти съм писал че всъщност няма смисъл да се продава освен ако даден имот не ти харесва - Пробвал си в нов район мислел си си едно получило се е друго имаш възможност да инвестираш на по добро място и тн

Продаването на имоти със спекулативна цел е обречено на загуби в дългосрочен план

Коментар

имам повече от 4.
                    съмтайм уин съмтайм люн... както е казал геният.
                    имаш още така че не си капо.

аз знам за спекулативната с кредит и там не виждам причина да си капо.
                    за другото здраве - може пък да те огрее да взмеш по яка маломерка особено ако си наместил кеша в нещо, пазещо стойност.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

койни не съм ви препоръчвал. препоръчвах наполеони в диапазона 400-420 кинта за брой, алтерко около 2, софарма и атера.
                      общо взето всичко излезе добре откак съм го препоръчал , но не по моя вина разбира се.
                      ЗЗ не коментирам, но и там цените се качиха значително.

само 'тули' са ти в главата
                      Берти ти имаш ли 100к вложени в напальони ?
                      Имаш ли 100к вложени в алтерко на по 2лв?

Ти какво ли не си препоръчвал и цитираш това дето ти изнася

Как си представяш Кавръка дето не смее апарт да купи да си набие всичките спестявания в такива хазартни дейност???

На мене може само тухли да са ми в главата ама каквото казвам това правя - купувам имоти

Ти докато предлагаше какво ли не всъщност купуваше ЗЗ

Коментар

Не мисля че се е поддал на паниката а просто е преценил че не си заслужава риска да му приберат всичко ако стане грешка

До колкото си спомням имаше 4 и продаде 2 - Ако е бил с кредити на 4-те и с продажбите е изчистил риска от това да му приберат и 4-те не е постъпил грешно

И преди съм писал че печалбата не е най важното. По важното е да не се занулиш и да не се върнеш в първи клас
                        имам повече от 4.
                        препоръка е

Коментар

а я сметни койни купени по 10 долара какво купуват сега

Дай малко по сериозно
                          койни не съм ви препоръчвал. препоръчвах наполеони в диапазона 400-420 кинта за брой, алтерко около 2, софарма и атера.
                          общо взето всичко излезе добре откак съм го препоръчал , но не по моя вина разбира се.
                          ЗЗ не коментирам, но и там цените се качиха значително.

само 'тули' са ти в главата
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

е хайде стига и аз търсих ЕПК-та , но не си хареса Кавръчето.

я сметни 20-30К лева вложени Алтерко на 2лв +/- 10 стинки какво купуват сега?
                            а я сметни койни купени по 10 долара какво купуват сега

Дай малко по сериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Бонке Бонке, гореизброените (без херпесите, но те се лекуват лесно ако стане беля) са много по-ценни от един кофтор. Дано някога го разбереш.

И дадох само прост пример с Малдивите.
                              Иначе съм изхарчил големи суми по екскурзии и пътувания и не съжалявам грам за това. Със сигурност поне за 2 апартамента в Изток.
                              Не се оправдавай, Жонка, ясно е че херпесът ти е основното изживяване и спомен. След някоя годинка ще ти остане и единствения приятел...

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ти като си толкова опитен ,врял и кипял и житейски и имаш имоти,даваш под наем ,защо се подаде на паниката като затвориха всичко ?
                                Не мисля че се е поддал на паниката а просто е преценил че не си заслужава риска да му приберат всичко ако стане грешка

До колкото си спомням имаше 4 и продаде 2 - Ако е бил с кредити на 4-те и с продажбите е изчистил риска от това да му приберат и 4-те не е постъпил грешно

И преди съм писал че печалбата не е най важното. По важното е да не се занулиш и да не се върнеш в първи клас

Коментар

Working...
                                X