IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Хитър си, ставаш за политик.
    Пак детайлите не ги казваш, конкретно за нашата столица.
    Посока е почти вярна за регулирани градове като Брашов, Прага, Варшава, Краков, Будапеща, дето ни са в периметъра, тука е мътна и кървава, по дефолт.
    Прочетох статията, мерси и на Берти за линка.
    Много добра. Всичко е както съм го видял на живо през годините. Интересно да видим какво ще се случи нататък. Макар и аналогията с положението у нас да е изключително трудна могат да се вадят някои изводи....

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Може ние да идем като туристи при тях,
      Може ,а ако ни хареса и да не се връщаме .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ernan Kortes Разгледай мнение

Дано дойдат повече филипинки,и азиатки
        Може ние да идем като туристи при тях,

Коментар

• Първоначално изпратено от Ernan Kortes Разгледай мнение

те се 'спускат' към австралия.
          тук за съжаление сме на пътя на всякакви талибани
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Какво ще стане в бъдеще, не се знае.

Земята и природата са ни хубави и е възможно да дойдат хора от други континенти и да притъпят лошите демографски тенденции.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Имах предвид посоката на лихвите и сметките в банките :-) със съответните последствия....-)
              Айде стига ми писане в темата за момента отивам да се готвя за изборите :-))))
              Какво ще стане в бъдеще, не се знае.

Земята и природата са ни хубави и е възможно да дойдат хора от други континенти и да притъпят лошите демографски тенденции.

Коментар

Посока е почти вярна за регулирани градове като Брашов, Прага, Варшава, Краков, Будапеща, дето ни са в периметъра, тука е мътна и кървава, по дефолт.
                Имах предвид посоката на лихвите и сметките в банките :-) със съответните последствия....-)
                Айде стига ми писане в темата за момента отивам да се готвя за изборите :-))))

Коментар

Ами ти си го написал достатъчно ясно кой иска да купува и живее в ново щото питаха по-рано.... всички живеещи в старото....:-)
                  Между масата" ново" с нереални квадрати, ниски тавани, холокухня и неправилни форми на стаите и панел или епк предпочитам да живея в панел или епк или стара тухла. И много ясно написах че сравнявам Люлин със уредено швейцарско милионерско село, не с " ново" строителство в София.

Коментар

Ми Хърсев така се изказа - след нова година масово отрицателна лихва за над 40К. Може да сондират само не знам. Ще видим как ще бъде и за кого.
                    Иначе варианти и решения много / имота е само едно от многото и незадължително правилно/ , но посоката мисля е безспорна. Няма 2 мнения по нея нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение

Пишеш много, но е само блудкаш и изкривени, в полза на тезата ти глупости. От Витоша се вижда ,че си поръчков .
                      Хихихихи.... Дай некоя нова картинка ?

Коментар

Тая мантра взе много да се повтаря тук.
                        Първо, не е сигурно, второ може да е само за срочни депозити и то над 200-500к, трето докато стане, току виж вдигнали ОЛП и пак депозитите ще са със някаква микроскопична лихва.
                        Е, та има и варианти хората да си ги държат на безсрочен депозит с нулева лихва, само и само да не ги държат в къщи.
                        Отделно, кеша на банките е 4-7% само, биха ли рискували да загубят мнозинството от депозитари със малки суми .... а и е налична опцията да имаш сметки във десетина банки, тъкмо и Фонда стабилно ще покрива 85к евро на всяка от тях.
                        Ми Хърсев така се изказа - след нова година масово отрицателна лихва за над 40К. Може да сондират само не знам. Ще видим как ще бъде и за кого.
                        Иначе варианти и решения много / имота е само едно от многото и незадължително правилно/ , но посоката мисля е безспорна. Няма 2 мнения по нея нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Излиза че новото строителство е много лоша инвестиция. По тази логика след 20 години като е вече старо, ще е под средната цена за квартала.
                          Ако квартала е от по-ново да....
                          При всички аритметики които съм правил съм слагал за себе си 100 години живот/амортизация на апарта макар и да предполагам че поне 2 от сградите ще са актуални и ок за по-дълго време знаейки как са строени и за кого....

Коментар

Колега, как да го напиша по-добре баща ми който е на 70+ и с над 100К в сметката няма да отиде да банкира/премести сметката/ в Люксембург....Това се отнася и за 99% от притежателите на депозити в нашите банки ако се въведе масово отрицателна лихва....
                            Тая мантра взе много да се повтаря тук.
                            Първо, не е сигурно, второ може да е само за срочни депозити и то над 200-500к, трето докато стане, току виж вдигнали ОЛП и пак депозитите ще са със някаква микроскопична лихва.
                            Е, та има и варианти хората да си ги държат на безсрочен депозит с нулева лихва, само и само да не ги държат в къщи.
                            Отделно, кеша на банките е 4-7% само, биха ли рискували да загубят мнозинството от депозитари със малки суми .... а и е налична опцията да имаш сметки във десетина банки, тъкмо и Фонда стабилно ще покрива 85к евро на всяка от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Тук имам чувството, че някои живеете в паралелна реалност- всички са милионери, с " парещ" им кеш, който се чудят какво да правят и т.н.. Не виждате каква голяма част от населението дори в София, която се води по- по-най за България живее бедно, не виждате просяците по улиците, хлопащите тротоари, фасадите на голяма част от сградите в идеален център...... Какво значи " поради липсана желание да живеят в такива условия" ? Да не мислиш, че някой по желание живее нагъчкан с още 5 члена от семейството си в панелна гарсоноера в краен квартал? То и аз предпочитам да живея в някое швейцарско село със съседи милионери, но за момента възможностите са ми такива, че живея в тристаен( по новому 4- стаен) панеляк в Люлин
                              Ами ти си го написал достатъчно ясно кой иска да купува и живее в ново щото питаха по-рано.... всички живеещи в старото....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Точно тук си в най-голяма заблуда. София става все по-невъзможна за обитаване, а ръстът на цените многократно изпреварва ръста на доходите. Качеството на живот спада драстично с всяка изминала година.
                                не е до качество, а до тенденции

както има урбанизация има и деурбанизация и е въпрос на време да се види как новите технологии (забутани от ковид пандемията) ще променят ежедневието и навиците ни. В момента е рано да се каже дали е нещо временно или светът започва да обръща тенденциите на урабнизация към деурбанизация, но за определени кръгове вече изнасянето от големият град е желание и за някои факт.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X