If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Експерти, до тук са хиляда девстин и ибемнайсе страници анализи и спорове години наред. Обаче не разбрах сега да купувам ли или не при положение, че намеря нещо читаво за моите критерии и то вече поне на 300 000 ойро ? Ако чакам още една година 400 000 ли ще станат ?
Лошото е, че за 300 няма нищо. Ако имаше, аз щях да съм се прежалил вече. На мен ми трябват 500, при това с куп компромиси.
Каврък, мога да взема нещо и без кредит, но не ми стига.... Водя се от алчност в конкретният случай и от очакванията ми за бъдещето.
Може да се наиграя, а може и нищо да не взема. Не съм взел решение все още. Жената е да взема квото мога без кредит и нищо повече, така че не знам какво ще се случи, но на 2.5% лихва мисля, че си заслужава да пробвам с кредит.
Ако имаш 50% кеш и можеш да го изплатиш кредита за 2-3 години какво те притеснява? Предполагам двустайка търсиш, новите кутийки са към 60 квадрата. Колкото и да е цената на квадрат, сумата общо едва ли ще е голяма. В твоя случай естествено бих налял кеша изцяло на борсата (извън БГ), понеже имоти си имаш предостатъчно и не си никак диверсифициран. Но ти си знаеш.
При всички случай със съвети от жена по парични въпроси не е добре да се съобразяваш. Както каза Каспаров за Юдит Полгар - впячатляващо талантлива шахматистка, креативна, изобретателна, феноменална но................абе жена, т.е. няма шансове срещу нас мъжете.
И сега цената му е 5,5 kg Au. При пазарлък ще свали до 5 кила .
Застой ли казваш , че ще има на пазарите , та след 10 години , пак толкова - 4-6 kg.
по-скоро след 10 години я камилата я камиларя
то не е ясно дали еврото ще го има или ще е юани, рубли, долари, турски лири цената... както е тръгнало нищо не е ясно.
В момента цената е леко надута, демографията на България е плачевна, а мястото е хем модерно хем непрактично. Та пазарът може много да качи или много да падне, но според мен 4-5 кила злато ще може да го купят и след 10 години.
ако бъркам жонката да ме извинява, но той попита.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Косьо проста задача :
Ти си лихвар и раздаваш кредити
Раздаваш,раздаваш,включваш такси ,лихви комисионни и така нататък
Идват обаче времена в които инфлацията става толкова голяма че ти реално почваш да губиш въпреки всичко което си заложил
Въпроса е как ще си събереш парите ?
При инфлация, особено при голяма, проблема не е в събирането на парите, а в обезценяването им
А до това да съм лихвар - няма как да се случи, защото не ми е в амплоато.
Имам идея, какво казваш, макар и с неправилен изказ.
През 96-97 год. въртях бизнес - търговия и услуги. По него време, най-бурно развих услугите - всичко е въпрос на управление!
на вниманието на Кавръка и останалите милионери с анализа....да не мислят че съм хард повишител...съобщавам и добри новини. Стига да са верни. Всички това чакаме.
Жорката (дипломиран дЖурналист.) ги усеща нещата, дано да уцели... дъното.
Е, хайде по-сериозно. Не ми се ще да се доверявам точно на Георги Минев - дипломиран журналист и политолог. Сигурно живее под наем, но дава прогнози.
Събитията ще се развият така, както никой не ги очаква. И повечето ще са прецакани, защото ще се спази правилото 10% да се облажат на гърба на останалите 90.
знаеш ли какво си мисля, това правило малко остаря и хората се понаучиха, какво да очакват.
мисля, че този път събитията ще се развият така, както по-малко от 10% биха могли да си позволят да реагират.
Е, хайде по-сериозно. Не ми се ще да се доверявам точно на Георги Минев - дипломиран журналист и политолог. Сигурно живее под наем, но дава прогнози.
Събитията ще се развият така, както никой не ги очаква. И повечето ще са прецакани, защото ще се спази правилото 10% да се облажат на гърба на останалите 90.
Всъщност Купата ми го прати. Аз си оставам недоверчив песимист.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
на вниманието на Кавръка и останалите милионери с анализа....да не мислят че съм хард повишител...съобщавам и добри новини. Стига да са верни. Всички това чакаме.
Last edited by RUBLA; 19.01.2022, 20:46.
Причина: Линк към конкурентна медия.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар