IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Казах ти не вярвай на пропаганда.Това не е най голямата икономика а икономиката с най големия дълг
    На соца единственото нещо дето съм признал е пропагандната машина- така да " щамповат" цяло поколение че да казва на черното бяло. Компютъра от който пишеш е невъзможно да работи без американски компоненти( интел, амд, нвидиа.....) операционната система- американска- уиндоус, а при телефоните андроид и на апъл тяхната си операционна система. Понеже гледам, че имаш афинитет към Русия- само ма апъл пазарната капитализация е по- голяма от на цялата руска фондова борса. Най- голямата търсачка в която търсиш- гугъл( американска), ютюб- американска, амазон- американска, фейсбук- американска, пей пал ( за разплащания)- американска, дебитните и кредитните карти които ползваш( виза и мастъркард) - американски, системата за разплащане суифт- американска, компютърните езици на които се пише код- американски, отделно кока кола, макдоналдс, доминос, тесла, форд...... Самия факт, че голяма част от колегите ти са отишли да работят в САЩ и Канада, а не в Русия или Венецуела примерно е достатъчно красноречив. Въпреки, че и там не всичко е мед и масло и имаш сумати неща за дооправяне.

Коментар

Моля те само не ми давай повод да те причислявам към онея с ЛеБа и връзаното куче...щото много поводи се насъбраха.Не коментирай неща дето не са ти ясни.Ти да ми говориш за простотия ....айде бегай си реди паркета щото във всичко си си такъв.Големи приказки и нулеви възможности.Милионер на борсата иначе в детската стая ръси мозък...Като ми стигнеш имотите тогава ще ми даваш оценки ловешки галфон
      Боже опази - да те стигна в имотите би означавало апарт в Света Троица (циганската маала на София) и къща в пуевенско село (предполагам 90% ромско население). Не мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Е тук направо ме уби- щом най- голямата икономика в света е бананова република ние не знам какво сме. А за дълга- Япония по спомени имаше над 200% дълг към бвп. Америка "само" 120%
        Казах ти не вярвай на пропаганда.Това не е най голямата икономика а икономиката с най големия дълг

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Сега сигурно ще кажеш, че немските инженери се учат и те от учебниците на ТУ-то.
          Личи, че никога не си бил на Запад и нямаш никаква идея как и каво се учи там, нито как се работи. А специалността, която си завършил, е на ниво ФРГ от 60-те години. Но нищо де, продължавай да си вЕрваш.

Готов бил да се състезава - по простотия може би, там си един от лидерите в Плевенска околия.
          Моля те само не ми давай повод да те причислявам към онея с ЛеБа и връзаното куче...щото много поводи се насъбраха.Не коментирай неща дето не са ти ясни.Ти да ми говориш за простотия ....айде бегай си реди паркета щото във всичко си си такъв.Големи приказки и нулеви възможности.Милионер на борсата иначе в детската стая ръси мозък...Като ми стигнеш имотите тогава ще ми даваш оценки ловешки галфон
          Last edited by power grid; 15.10.2021, 13:33.

Коментар

Тук категорично няма да се съглася ама категорично...Ученето е вътрешен процес не външен.Който иска да учи учи и тук.Всеки сам определя какво да научи.Насила не става.Проблема на нашите университети е че не пишат двойки и позволяват на откровени смешници да вземат диплома.После същите тея преписвачи и некадърници се записват в политическа партия и помощта на леля тати мама баба батко приятели стават началници...Познавам хора завършили на Запад на връзано куче леБ не могат да дадат....Аз съм завършил ТУ София специалност Електрически централи мрежи и системи и специализация Автоматизация на Електроенергийни ситеми.Готов съм по моята професия да се съзтезавам с всеки завършил Западен университет.Само ще ти кажа че на Запад такива специалности няма и го карат на принципа на чиракуването...Предполагам не ти се вярва ама е така половината ми група работи в САЩ и Канада пълен потрес е...Не вярвай на пропагандата за великия Запад реалността е че там всеки е менджър на себе си...Няма как с чиракуване да научиш как се смятат токове на късо въобще освен да носиш инструментите и да ходиш за кафе друго няма как...Кадрите на тамошната енергетика са предимно българи поляци хървати....Ако имаш познати питай ги
            Сега сигурно ще кажеш, че немските инженери се учат и те от учебниците на ТУ-то.
            Личи, че никога не си бил на Запад и нямаш никаква идея как и каво се учи там, нито как се работи. А специалността, която си завършил, е на ниво ФРГ от 60-те години. Но нищо де, продължавай да си вЕрваш.

Готов бил да се състезава - по простотия може би, там си един от лидерите в Плевенска околия.
            Last edited by ejonny2376; 15.10.2021, 13:23.

Коментар

И с 0,25 няма да го направи щото дълговете вече са 30 трилиона....Ще последва Гражданска война.САЩ ще станат държава източник на бежанци....сега са само бананова с ядрени ракети
              Е тук направо ме уби- щом най- голямата икономика в света е бананова република ние не знам какво сме. А за дълга- Япония по спомени имаше над 200% дълг към бвп. Америка "само" 120%

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм изкарвал 5.93 на изпит по математика в УНСС през 1997г.

А задачите за техническите вузове ги решавах без проблем и за 6.00.

Пиша и чертая много красиво като за мъж,

Обаче, във вузовете много често няма учебници по математика (за това, което ти преподават), няма сборници, няма от къде да се готвиш, само от лекции и упражнения и няма обясняване. Поради тази причина студентите не харесваш висшата математика и едвам я вземат.
                Точно такива в ТУ след първия семестър си вземат довиждане с колегите и Университета

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Те предлагат това което студентите "искат". Модерна беше икономиката, готово - ето ти колкото искаш места за заблудени овчици от провинцията. Сега вече не е толкова модерна, но пак много си го избират щото е много по-лесно от инженерните науки. Страшно много младежи и не толкова млади се изприщват като чуят математика.
                  Боби само не си мисли че в провинцивията живеят глупави хора..

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                    намерете му на евго една приятелка най-накрая!
                    по каквато и тема да пише момчето, все на приятелки завършва.

пеше, ти, там по село не познаваш ли некоя убавица, дека сака да стане софиянка.
                    Те тия де искаа станаа нема мене да чакат...Освен някой мургав убавец да му намеря...Всъщност оня ден на един такъв баба му ми каза че е заминал за София щото у село нямало работа...Яко е момчето здраво на 18г само дето е бая черно....Иначе на Евго ша му ареса...

Коментар

Е да, но в България само за приятелки стават нашите "университети". Не е чудно че в една Холандия примерно студентите от една малка България са на второ място по брой след съседна 85 милионна Германия. Повече от поляци, румънци, французи, италианци и прочие. Всеки който иска да учи реално, отива на Запад. И твоите деца също, ако не се лъжа.
                      Тук категорично няма да се съглася ама категорично...Ученето е вътрешен процес не външен.Който иска да учи учи и тук.Всеки сам определя какво да научи.Насила не става.Проблема на нашите университети е че не пишат двойки и позволяват на откровени смешници да вземат диплома.После същите тея преписвачи и некадърници се записват в политическа партия и помощта на леля тати мама баба батко приятели стават началници...Познавам хора завършили на Запад на връзано куче леБ не могат да дадат....Аз съм завършил ТУ София специалност Електрически централи мрежи и системи и специализация Автоматизация на Електроенергийни ситеми.Готов съм по моята професия да се съзтезавам с всеки завършил Западен университет.Само ще ти кажа че на Запад такива специалности няма и го карат на принципа на чиракуването...Предполагам не ти се вярва ама е така половината ми група работи в САЩ и Канада пълен потрес е...Не вярвай на пропагандата за великия Запад реалността е че там всеки е менджър на себе си...Няма как с чиракуване да научиш как се смятат токове на късо въобще освен да носиш инструментите и да ходиш за кафе друго няма как...Кадрите на тамошната енергетика са предимно българи поляци хървати....Ако имаш познати питай ги

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        намерете му на евго една приятелка най-накрая!

пеше, ти, там по село не познаваш ли некоя убавица, дека сака да стане софиянка.
                        Те по селата на 12 години вече са годени.

Коментар

• намерете му на евго една приятелка най-накрая!

препоръка е

Коментар

Те предлагат това което студентите "искат". Модерна беше икономиката, готово - ето ти колкото искаш места за заблудени овчици от провинцията. Сега вече не е толкова модерна, но пак много си го избират щото е много по-лесно от инженерните науки. Страшно много младежи и не толкова млади се изприщват като чуят математика.
                            Аз съм изкарвал 5.93 на изпит по математика в УНСС през 1997г.

А задачите за техническите вузове ги решавах без проблем и за 6.00.

Пиша и чертая много красиво като за мъж,

Обаче, във вузовете много често няма учебници по математика (за това, което ти преподават), няма сборници, няма от къде да се готвиш, само от лекции и упражнения и няма обясняване. Поради тази причина студентите не харесваш висшата математика и едвам я вземат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Значи все пак улучих нещо с коментара си.

Проблемът на българските вузове е, че не произвеждат това, което бизнеса търси.

Коментар

В Университет се ходи да се учи а не да си търсиш приятелка....Объркал си театъра със стадиона
                                Е да, но в България само за приятелки стават нашите "университети". Не е чудно че в една Холандия примерно студентите от една малка България са на второ място по брой след съседна 85 милионна Германия. Повече от поляци, румънци, французи, италианци и прочие. Всеки който иска да учи реално, отива на Запад. И твоите деца също, ако не се лъжа.

Коментар

Working...
                                X